123tijdschrift.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer9

Totaal

9

Bestellen

9,4

Service

8

Prijs

10

Leveren

8,6
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

15-01-2016
 • Bestellen

  8
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Zania

123tijdschrift.nl - Cadeau of zelf aanbiedingen

Vetleuk om dingen te proberen en hier heb ik vaak een goede aanbieding gevonden
Heb bijvoorbeeld net Flow geprobeerd en dat was dus heel leuk! En heb ook net Men's Health cadeau gedaan, want dat kan dus ook.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht


24-12-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  8
 • Prijs

  10
 • Levering

  6
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mevr. De Jong

123tijdschrift.nl - Libelle met korting

Leuke aanbieding om eens te kijken of Libelle wat voor mij is
5 nummers voor 15 euro ofzo, nou dat is wel de moeite waard vond ik
Het eerste nummer kwam wel veel later dan gedacht, er was iets fout gegaan ergens in hun systeem.
Maar nu gaat het goed en het is een heel leuk blad!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
18-10-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  6
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Angelique Ribbens

123tijdschrift.nl - Korting op tijdschriften

Abonnementen op tijdschriften zijn altijd zo duur. Waarom zijn die altijd zo duur? Ik neem altijd korte abonementen, want dan krijg je korting!! En nu heb ik 123tijdschrift ontdekt, daar kun je veel kiezen. Ik ga nu de Linda eens proberen

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

 • Wetenschap in Beeld

  Wetenschap in Beeld

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 10Lees ervaringen
 • Historia

  Historia

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 10Lees ervaringen
 • TopGear Magazine

  TopGear Magazine

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 10Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over 123tijdschrift.nl

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij 123tijdschrift.nl?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen 123tijdschrift.nl

123tijdschrift.be: Ervaringen
Als je van je geld af wilt, moet je vooral een abonnement op een tijdschrift nemen. Al kijk je het periodieke poststuk nooit in, de rekening loopt toch gewoon door. Je hebt immers getekend voor een abonnement met een bepaalde looptijd. Maar voor wie juist geld wil besparen, kan het afsluiten van een abonnement ook een feest zijn, want er zijn tal van websites die grote kortingen beloven wanneer je een abonnement bij hen afsluit. Soms kunnen die abonnementen zonder dat je er erg in hebt, nog steeds langer doorlopen dan dat je de bladen leest, maar soms worden de (proef)abonnementen ook automatisch stopgezet. 123tijdschrift.be is zo’n aanbieder van goedkope abonnementen, maar bieden zij wel waar voor je geld? Zit je nergens onverhoopt aan vast? En… léés je daadwerkelijk de bladen en tijdschriften die je besteld hebt?

Over 123tijdschrift.be
123tijdschrift.be is een grote verstrekker van scherpe aanbiedingen van abonnementen op allerlei soorten tijdschriften, tv-gidsen, glossies en dagbladen, zowel Belgisch- als Engelstalig. Via de website kun je eenvoudig het abonnement van je keuze selecteren. Kies bijvoorbeeld voor een prijscategorie (tot €5,-, €5-€10, €10-€20 of boven de €20), een speciale actie (een abonnement met of zonder cadeau) of voor een blad uit een van de vele categorieën: mannen- of vrouwenbladen, reistijdschriften, vakbladen, autobladen, jeugdbladen, computerbladen, wandel- en fietsbladen, fotobladen, roddelbladen, hobbybladen, kooktijdschriften, sportbladen, et cetera. En als het gaat om merken, dan zijn er al helemaal veel voorbeelden te noemen. Een greep uit het aanbod: Linda, het Parool, Voetbal International, Libelle, Privé, ELLE, AutoWeek, Cosmopolitan, Flow, Donald Duck, Telegraaf, Volkskrant, AD, Playboy, Quote, Women’s en Men’s Health, Avrobode, Psychologie en Filosofie Magazine, Flair, Residence, Veronica Magazine, Hitkrant, Happinez, National Geographic, Tina, delicious, TrosKompas, Okki en Winelife.

Dilemma's over tijdschrijften, maar hier geven ze je alle antwoorden!

Diensten van 123tijdschrift.be
123tijdschrift.be biedt een zeer grote collectie (zelf zeggen ze dat het de grootste is) aan met een ‘supersnelle’ levering. Klanten kunnen kiezen uit doorlopende abonnementen of een gok wagen met een spontaan proefabonnement. Ook is het mogelijk om een abonnement als cadeau voor iemand anders af te sluiten, deze abonnementen stoppen automatisch. Naast kortingen biedt 123tijdschrift.be ook ander soort acties en geven ze (welkomst)cadeaus weg bij het afsluiten van abonnementen. Daarnaast bieden ze een laagste-prijs-garantie. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je snel de nieuwste aanbiedingen en abonnementen binnen en krijg je direct een kortingscode ter waarde van €3,50, waarmee je alvast een (half) tijdschrift kunt afbetalen als je een abonnement zou nemen…

Klachten over 123tijdschrift.be
Problemen met het afsluiten van een abonnement, heb je een verkeerd blad besteld of is je gedroomde tijdschrift nooit aangekomen? 123tijdschrift.be is op allerlei manieren bereikbaar. In de eerste plaats natuurlijk via de website, daarnaast is de klantenservice bereikbaar per email en per telefoon (maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.00). 

Een abonnement afgesloten via 123tijdschrift.be? Hoe beviel dat? Had je inderdaad het grootste aanbod dat je ooit bij elkaar hebt gezien, of viel het toch tegen? Was de levering zo supersnel als ze beloven, of heb je er boos achteraan moeten bellen? In hoeverre wil je iedereen 123tijdschrift.be aanraden, of juist waarschuwen? Laat hier je ervaringen achter!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!