1op1 Keukenontwerp Aan Huis

Alle reviews

1op1 Keukenontwerp Aan Huis

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Christine Le Duc
9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

TomTom merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
TomTom
6 reviews

TomTom: Ervaringen ‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gè...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten
ProbeerNu.nl
11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

1op1 Keukenontwerp Aan Huis

Heeft u het behoefte aan een nieuwe keuken, die ook nog mooi past bij uw huis? Wilde u allang uw droomkeuken bouwen, maar het lukte niet zo goed bij de keukenboulevaard? ErvaringenSite is er om u op weg te helpen.

Om u een handje te helpen bij het vinden van de gewenste keuken, stelt ErvaringenSite dit platvorm ter beschikking, zodat u een nuchtere keuze kunt maken in overeenstemming met uw wensen en behoefte, maar ook uw budget. Bij ErvaringenSite kunt u de verschillende diensten van onlinewoonwinkelsbekijken en vergelijken. U vindt hier meningen en ervaringen van eerdere klanten lezen, die u vóór zijn gegaan en gebruik hebben gemaakt van de diensten van 1op1 Keukenontwerpaanhuis. De beoordelingen van de klanten stellen u in staat om een goed overwogen besluit te nemen over de keuze en overde service die wordt verleend.

Over 1op1 Keukenontwerpaanhuis
1op1 Keukenontwerpaanhuis is een online woonwinkel die uw ideale keuken naar eigen keus en smaak helpt ontwerpen. Ze gaan voor een persoonlijke aanpak en zitten met u aan uw eigen tafel in uw eigen huis om de keuken te ontwerpen, die bij uw huis past, die is wat u zelf leuk en mooi vindt en technisch ook mogelijk is.

Producten en diensten van1op1 keukenontwerpaanhuis
Om uw keuken te ontwerpen ontvangt u een gesprek thuis met een van de adviseurs van 1op1 keukenontwerpaanhuis.nl. Hij begeleid het project vanaf het eerste contactpunt tot aan de oplevering van de keuken. De keukens die met 1op1 keukenontwerpaanhuis worden ontworpen zijn steeds nieuw qua kleur, model en afmeting. Ze worden naar uw keus ontworpen. Enkele keukenmodellen zijn Folri, Pescara en Siracusa. De merken waarmee 1op1 keukenontwerpaanhuis zijn voor u bekend, zoals Siemens, Pelgrim en Quooker.

Er wordt met u nagegaan waar u behoefte aan heeft en dan wordt er voor u uitgerekend. De keukens worden ontworpen op maat en afgemeten, met slim ruimtegebruik en handige looproutes. Ook wordt het lichtinval in rekening gebracht. Bij uw aankoop is ook keukenapparatuur inbegrepen zoals koelkast, combi-oven, afzuigkap, inductiekookplaat en vaatwasser. Aan u wordt 5 jaar garantie geboden op de meubels en tot wel acht jaar op de apparatuur. De keukens worden geleverd volgens de voorwaarden van de CBW.

1op1 keukenontwerpaanhuis biedt u betaalgemak met de mogelijkheid om de betaling in termijnen te doen als u dat niet contant kunt betalen.

De service van 1op1 keukenontwerpaanhuis omvat verder ook de nazorg, nadat de keuken is opgeleverd.

Complimenten, klachten en tips voor 1op1 keukenontwerpaanhuis
1op1 keukenontwerpaanhuis heeft geen klantenservice. U staat direct in contact met de adviseurs.

Heeft u ervaring met 1op1 keukenontwerpaanhuis? Graag zouden wij van u willen horen wat uw ervaring is met haar producten en diensten. ErvaringenSite.nl biedt u hier een platform om uw ervaringen en meningen te delen met andere mensen, die erover nadenken om uw keuken te ontwerpen met 1op1 keukenontwerpaanhuis, zodat zij goed geïnformeerd kunnen zijn alvorens een stap te ondernemen.

Neem ook een kijkje in ons bestand van recensies van andere klanten, die reeds kennis hebben gemaakt met 1op1 keukenontwerpaanhuis en ervaring hebben met hun keukenaanbod en hun service.