ErvaringenSite

  Ervaringen 24Pharma

  Geen zin om naar de apotheek te gaan voor je medicatie zonder voorschrift? Bestel ze gewoon op 24Pharma! Dan krijg je alles zo snel mogelijk thuis geleverd. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van 24Pharma lees je hier op ErvaringenSite.

  Heb je zelf ervaring met 24Pharma? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het maken van een beslissing.

  Over 24Pharma

  24Pharma is een online apotheek van Apotheek Blindeman BVBA uit Beveren-Waas, het is een officieel geregistreerde Belgische apotheek. Alle producten die er worden verkocht voldoen aan strenge kwaliteitsnormen die worden opgelegd door de Belgische wetgeving. De apotheek is ook aangesloten bij het FAGG (Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten), dit orgaan controleert de Belgische apotheken. Alle geneesmiddelen die je op de website vindt zijn geneesmiddelen die zonder voorschrijft verkrijgbaar zijn.


  Zo gaat ook de service van 24Pharma in zijn werk!

  Diensten van 24Pharma

  Bij 24Pharma kan je terecht voor medicijnen die zonder voorschrift verkrijgbaar zijn. Tot hun assortiment behoren verzorgings- en schoonheidsproducten, vitaminen en voedingssupplementen, homeopathie en fytotherapie, medische hulpmiddelen, EHBO en nog veel meer. je kan er ook altijd terecht om vragen te stellen en advies te krijgen bij bepaalde zaken. Er zijn zo'n 15 000 producten beschikbaar op hun webshop. Bij bestellingen vanaf 39 euro wordt die gratis verzonden. Je bestelling wordt altijd discreet verpakt en verstuurd. Op hun Facebookpagina vind je veel weetjes en gezondheidstips.

  Klachten of vragen voor 24Pharma

  Heb je vragen of een klacht over 24Pharma? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per e-mail, telefoon, via een online contactformulier of via de chat op hun website. 24Pharma heeft ook een uitgebreide FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met 24Pharma? Vond je er wat je zocht? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van 24Pharma. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij 24Pharma? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  24Pharma
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  2
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Nee

  Neen, neen, neen en nog eens neen.
  Wat een flop ! Levering te laat, kan gebeuren. Verkeerde producten bij mijn levering, dat kan niet !!!

  Door: Gerard22-08-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Onvriendelijk

  Bah, wat een onvriendelijke klantendienst

  Door: Nora28-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Klantendienst

  Ik stelde een aantal vragen op de chat.
  Antwoorden duurde een eeuwigheid.
  Niet echt tevreden.
  Bij farmaline mijn bestelling geplaatst

  Door: Annelies27-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Slechte service

  Bestelling te laat geleverd. Contact opgenomen met klantendienst, maar Els had duidelijk haar dagje niet. Wat een onvriendelijke vrouw!!!

  Door: Hannelore21-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Schrijf zelf een review over 24Pharma

  Uw beoordeling