ErvaringenSite

    Ervaringen 24Pharma

    Geen zin om naar de apotheek te gaan voor je medicatie zonder voorschrift? Bestel ze gewoon op 24Pharma! Dan krijg je alles zo snel mogelijk thuis geleverd. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van 24Pharma lees je hier op ErvaringenSite.

    Heb je zelf ervaring met 24Pharma? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het maken van een beslissing.

    Over 24Pharma

    24Pharma is een online apotheek van Apotheek Blindeman BVBA uit Beveren-Waas, het is een officieel geregistreerde Belgische apotheek. Alle producten die er worden verkocht voldoen aan strenge kwaliteitsnormen die worden opgelegd door de Belgische wetgeving. De apotheek is ook aangesloten bij het FAGG (Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten), dit orgaan controleert de Belgische apotheken. Alle geneesmiddelen die je op de website vindt zijn geneesmiddelen die zonder voorschrijft verkrijgbaar zijn.


    Zo gaat ook de service van 24Pharma in zijn werk!

    Diensten van 24Pharma

    Bij 24Pharma kan je terecht voor medicijnen die zonder voorschrift verkrijgbaar zijn. Tot hun assortiment behoren verzorgings- en schoonheidsproducten, vitaminen en voedingssupplementen, homeopathie en fytotherapie, medische hulpmiddelen, EHBO en nog veel meer. je kan er ook altijd terecht om vragen te stellen en advies te krijgen bij bepaalde zaken. Er zijn zo'n 15 000 producten beschikbaar op hun webshop. Bij bestellingen vanaf 39 euro wordt die gratis verzonden. Je bestelling wordt altijd discreet verpakt en verstuurd. Op hun Facebookpagina vind je veel weetjes en gezondheidstips.

    Klachten of vragen voor 24Pharma

    Heb je vragen of een klacht over 24Pharma? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per e-mail, telefoon, via een online contactformulier of via de chat op hun website. 24Pharma heeft ook een uitgebreide FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met 24Pharma? Vond je er wat je zocht? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van 24Pharma. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

    Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij 24Pharma? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

    24Pharma
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

    7.2
    80% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7
    Service
    rating
    7.2
    Prijs
    rating
    7.2
    Leveren
    rating
    7.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    shampoo

    Ik zocht een specifieke shampoo tegen haaruitval.
    Via de chat had ik advies gevraagd. Ik werd echt goed geholpen. Bestellen ging daarna heel makkelijk en volgende dag kon ik mijn haar al wassen met deze shampoo. Ik kan 24 pharma aan iedereen aanbevelen.

    Door: Stefanie De R.21-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    zonnecrème

    Ik was op zoek naar een specifieke zonnecrème.
    Bij 24pharma vond ik deze op voorraad. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.
    Aangenaam verrast en zal hier nog vaker bestellen.

    Door: Bianca D.16-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    FFP3 mondkapjes

    Ik was op zoek naar FFP3 mondkapjes omdat ik absoluut de hoogste bescherming wil. Bij 24pharma waren deze uit voorraad leverbaar.
    Het zijn echt super goede mondkapjes. Ze zijn een keuringsattest en alles. Toppie dus!

    Door: Heike D.11-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    FFP2 mondmaskers

    Ik was op zoek naar kwaliteitsmondmaskers. Al vrij snel kwam ik bij 24pharma uit. Ze bieden gekeurde maskers aan. De volgende dag had ik ze al in huis. Het zijn echt betrouwbare mondmaskers. Het voelt ook veilig aan.

    Door: Jessica26-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    curcudyn

    Groot aanbod, goede prijs en volgende dag al geleverd. Ik ben uiterst tevreden van 24 pharma en kan het iedereen aanrade.

    Door: Gaston13-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    1

    1

    Door: arachni_name28-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    alflorex tegen prikkelbare darm

    Hier bij 24pharma heb ik alflorex capsules kunnen kopen tegen een heel voordelige prijs. Omdat ik 2 doosjes terzelfdertijd heb gekocht hoefde ik geen verzendkosten te betalen. Bezorging ging super snel via Postnl.

    Door: Anoniem27-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Furterer

    Heel ruim aanbod en shampoo gevonden tegen de beste prijs.
    Ik kan 24 pharma iedereen aanbevelen.
    Bestellen was heel gemakkelijk en levering was al volgende dag beschikbaar in de cubee automaat.

    Door: Claudine13-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    cosmetica

    heel tevreden van 24pharma. Ik werd vlot geholpen via de chat.
    Heel scherpe prijs en dag nadien alles in huis.
    Kan het aan iedereen aanbevelen. Nog leuke attentie in mijn pakjes ook.

    Door: Louise07-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    zelfbruiner

    Bij 24pharma vond ik mijn favoriete zelfbruiner tegen de meest gunstige prijs.
    Alles is vlekkeloos verlopen van bestellen tot aflevering.
    Ik zal hier zeker en vast opnieuw kopen.

    Door: Greetje De Muynck28-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    handgel met pomp

    Heel goed handgel gekocht met 75% alcohol en een goed werkende pomp.
    De bestelling was netjes verpakt en werd heel snel geleverd.

    Door: Rosita31-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Chat

    Heel erg jammer dat de chat niet meer bereikbaar is. Ik had graag een product besteld, maar ik kon niemand te pakken krijgen. Voor sommige producten hebben we nu eenmaal hulp nodig. Ik heb helaas elders mijn bestelling geplaatst. Erg jammer

    Door: Stella Cornelis19-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    ontsmettingsmiddel

    ik was op zoek naar ontsmettingsmiddel. Overal uitverkocht.
    Bij 24pharma heb ik het nog kunnen vinden.
    Ben ontzettend blij.

    Door: Laurence12-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Rainpharma

    Graag wou ik veel producten van Rainpharma bestellen om 16u09.
    Helaas niemand beschikbaar op de chat, waardoor ik mijn vragen niet kon stellen. Deze klant zijn jullie, jammergenoeg, kwijt

    Door: Annabelle27-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ducray Shampoo

    Eerst stelde ik wat vragen op de chat, maar dat was blijkbaar te veel. Helemaal niet vriendelijk te woord gestaan. Uiteindelijk toch de shampoo bij jullie gekocht. Mijn god, de levering duurde een eeuwigheid. Hier bestel ik niet meer

    Door: Anne De Bock25-02-2020
    24pharma klantendienst14-03-2020

    Even nagekeken.. Er is helemaal geen bestelling op jouw naam "Anne De Bock".. Dus we gaan er van uit dat dit een "fake" review is...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    ontsmettingsmiddel

    heel overzichtelijke website met duidelijk productinfo over het gezochte product.
    Ik ben uiterst tevreden en zal vaker bestellen bij 24-pharma

    Door: Trees Mulder07-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Etixx

    Ik zwem op hoog niveau en gebruik de etixx producten om snel te kunnen recuperen.
    Bij 24pharma heb ik alles heel vlot kunnen bestellen.
    Volgende dag in huis.

    Door: Romanie Lefevere02-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Douchegel

    Na een hele poos zoeken naar de correcte douchegel, kwam ik bij 24pharma terecht.
    Ik vroeg hulp via de chat, maar werd niet zo vriendelijk geholpen.
    Uiteindelijk maar ergens anders gekocht. Ik snap niet waarom je een klantendienst hebt, als je niet echt wil helpen

    Door: De Bock Annabel28-01-2020
    24pharma klanten dienst14-03-2020

    Geen "Annabel De Bock" in ons klanten bestand die een douchegel gekocht heeft. Dus terug een FAKE reactie.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Louis widmer

    communicatie verliep heel vlot via Chat.
    Bestelling was ook volgende dag in huis. Ik kan 24pharma iedereen aanbevelen.

    Door: Lindsay De Winter27-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vitamines

    24pharma is zeer betrouwbaar en levert snel.alles netjes verpakt.

    Door: Louise01-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over 24Pharma

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is 24Pharma een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 25 ervaringen geplaatst over 24Pharma. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is 24Pharma actief?

    24Pharma is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 24Pharma gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.