4moms

Alle reviews

4moms

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

CoolGift merklogo voor beoordelingen van Kinderen & baby

CoolGift

1 reviews

Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een ...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

4moms

Babyspullen worden nu niet alleen voor de baby gemaakt. Maar ook om de last van de ouders te verlichten. Zo kunnen babyswings en wiegjes nu knuffels en draagdoeken vervangen. Zo kunnen ouders meer tijd hebben voor huishoudelijk werk of persoonlijke genot. Er zijn ook veel andere apparaten met extra functies voor het vertier van baby's. Maar omdat het om kinderen gaat, zijn er natuurlijk veel dingen die moeten worden overwogen. Zo kun je kiezen voor een merk met goede naam, of je kunt producten zoeken die al veel verkocht zijn. Wat je ook doet, kijk zeker de reviews na.

Over 4moms
4moms is de handelsnaam van Thorley Industries, LLC, een bedrijf dat babyspullen met technologische innovaties maakt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Pittsburgh, VS. Het bedrijf werd in 2005 opgericht door Rob Daley en Henry Thorne. Door de snelle groei wordt 4moms nu wereldwijd erkend als een van de pioniers van babyspullen met geavanceerde technologie. Ze hebben hiervoor ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Red Dot Design Award voor hun rockaRoo. Inmiddels heeft 4moms via hun online shop meer dan 50 landen over de hele wereld bereikt.

Producten van 4moms
4moms heeft verschillende revolutionaire babyproducten. mamaRoo, een van hun paradepaardjes, is zowel een wipstoeltje als schommel. Je vindt er een ingebouwde luidspreker met natuurlijke geluiden. Verbinden doe je met je telefoon of MP3-speler. Het zitje kan worden versteld van een liggende naar een zittende positie. Het is ook uitgerust met speelgoed om de vijf zintuigen te stimuleren. Bovendien kun je het vanop afstand besturen via een app. RockaRoo, een ander product heeft vergelijkbare functies, maar in een compacter formaat. Tot slot is er de MamaRoo Sleep, een babybedje. Alle drie de producten kunnen worden gebruikt voor pasgeborene baby’s tot een leeftijd van ongeveer 6-9 maanden of een gewicht van 11 kg voor mamaRoo en 9 kg voor RockaRoo.

Diensten van 4moms
Het bedrijf heeft een Youtube kanaal en Facebook pagina waar je meer over alle functies te weten kunt komen met beeldmateriaal. 4moms heeft ook accessoires die de drie hoofdproducten ondersteunen en reserveonderdelen. Er zijn verschillende methoden beschikbaar om te betalen. Je hebt keuze uit onder andere Bancontact, Belfius, Maestro, Mastercard, PayPal, en Visa. Een verzending wordt binnen 2 dagen verwerkt, en gemiddeld duurt het 3-5 dagen om je pakket te ontvangen. 

Complimenten, klachten en tips voor 4moms
Ben je niet tevreden met het ontvangen product, of zijn er mankementen aan? Dan kun je het product in de originele verpakking en ongebruikt binnen 14 dagen terugsturen. Elk product wordt bovendien geleverd met een garantiekaart en hun beleid. De klantendienst is gemakkelijk te bereiken. Er zijn telefoonnummers en e-mailadressen beschikbaar, en je kunt ook een rechtstreeks bericht achterlaten op de website van 4moms zelf. Voor je een bestelling plaatst, vergeet dan niet om je in te schrijven op hun nieuwsbrief of hun sociale media in de gaten te houden, want er worden vaak kortingscodes gegeven. Vergeet na je aankoop niet om een recensie van het product of de diensten te schrijven.