66°30

Alle reviews

66°30

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Vision Direct
1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Durexshop.nl
2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Flapoorstickers
1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Lowlens merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Lowlens
1 reviews

Als je alles niet meer zo scherp ziet ga je natuurlijk naar de opticien voor een oogmeting. Wanneer blijkt dat je een bril nodig bent, kan dit een ...

66°30

Als je als man graag wilt weten wat er tegenwoordig zoal op de markt verkrijgbaar is in de categorie huidverzorgingsproducten, zou je eventueel eens een kijkje kunnen nemen bij het aanbod van 66°30. Of misschien ben je al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf? Indien dit inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, eerlijke 66°30 review zou willen schrijven. Op die manier geef je andere mannen de kans om voor zichzelf te beslissen of het aanbod van deze onderneming zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Het maakt trouwens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over 66°30
66°30 is de hellingshoek van de aarde ten opzichte van haar baan rond de zon. Het weerspiegelt de bron van het bestaan en het ritme van de seizoenen. 66°30 zou een symbool zijn van de kracht en de stabiliteitvan het universum, maar ook van de broosheid van de grote natuurlijke evenwichten. Dit label wijdt een complete lijn van biologische huidverzorging voor de man, met respect voor mens en natuur. Het zou een geëngageerd merk zijn, dat zich houdt aan de meest veeleisende waarden. Het zou zich ook inzetten voor ecologische, milieu- en sociale kwesties. 66°30 zou een biologische certificering door Ecocert en Cosmos biologisch, veganistisch hebben, lid zijn van de vereniging Cosmébio, de verpakking beperken tot het strikte minimum, 100% gerecycleerd papier gebruiken waar mogelijk (of PEFC-papier, afkomstig van duurzaam beheerde bossen), en steun bieden aan verschillende verenigingen die strijden tegen uitsluiting en bestaansonzekerheid.

Producten en diensten van 66°30
Op de website van dit bedrijf kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals bijvoorbeeld Products, Protocols, About en My Account. Volgens de informatie op de website zijn alle producten van 66°30 100% biologisch, gemaakt in Frankrijk en uitsluitend voor mannen. Op de homepagina kun je ook een overzicht van de best verkopende producten bekijken, ontdekken welk type huid je hebt door online een analyse te laten uitvoeren en de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt zoeken. Heb je een vraag of opmerking voor het team van deze onderneming? Dan kun je de 66°30 klantenservice telefonisch of per e-mail bereiken, of door het online formulier in te vullen en te versturen.

Complimenten, klachten en tips voor 66°30
Als je ooit al een bestelling bij deze onderneming hebt geplaatst, kun je op deze pagina je persoonlijke 66°30 ervaringen delen met onze bezoekers in de vorm van een bondige, waarheidsgetrouwe review. Ben je tevreden over de kwaliteit en efficiënte van de door dit bedrijf verkochte producten? Hoe heb jij als klant de online bestel- en betaalmethode ervaren? Kun je rekenen op een vlotte, vriendelijke service van de klantendienst? Of wil je graag enkele nuttige tips delen? Wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw uniek verslag. En op deze pagina ontdek je wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven. Wij wensen je in ieder geval veel leesplezier toe!