ErvaringenSite

  Ervaringen A Fish Named Fred

  Zoek je een kledingmerk voor mannen? Een website waar je herenkleding kunt kopen? Wellicht is A Fish Named Fred voor jou een ideaal bedrijf. Lees eerst wat de klantervaringen bij A Fish Named Fred zijn.

  Wat is A Fish Named Fred?

  A Fish Named Fred is een kledingmerk voor mannen. Mannen die A Fish Named Fred dragen, zijn volgens het bedrijf gedurfd en dapper. Het bedrijf stelt 'Met ontwerpen die fris en origineel zijn, zul je zeker opvallen en indruk maken'.

  Rob van A Fish Named Fred

  Betalingen

  Fred biedt een aantal betaalmethoden aan. Dit zijn onder andere iDEAL, PayPal, Bancontact / Mistercash, Mastercard, Sofort, Visa & Maestro. Na de betaling stuurt Fred je een orderbevestiging. In de orderbevestiging vind je ook de tracking en de factuur. Ogone is het bedrijf die de betalingen voor het bedrijf beveiligd. Het bedrijf geeft aan de persoonlijke informatie van haar klanten te beveiligen via Secure Socket Layer (SSL). Dit houdt in dat jouw gegevens worden versleuteld op het moment dat deze via internet wordt verzonden.

  Verzendingen

  Het bedrijf levert haar producten aan tien verschillende landen. Deze landen zijn Oostenrijk, Nederland, België, Polen, Denemarken, Spanje, Frankrijk, Zweden, Duitsland, UK en Ierland. A Fish Named Fred hanteert voor deze landen verschillende verzendkosten. Een bestelling in België kost € 6,50. In België is het zo dat als een bestelling boven de € 25,- is, dan wordt de bestelling gratis verzonden. Voor de tarieven die gelden voor de andere landen verwijzen we je naar de website van FRED. In België en Nederland worden bestellingen binnen 1 á 2 dagen ontvangen. In Ierland, Spanje, Oostenrijk en Luxemburg is dat tussen de 1 en 3 dagen. Voor Zweden en Denemarken is 1 tot 4 dagen nodig. Mocht je niet thuis zijn als het koeriersbedrijf bij je aan de deur staat, wordt het een andere keer nog eens geprobeerd. Mocht je als klant dan weer niet aanwezig zijn zul je een e-mail ontvangen. Dan wordt er een afspraak gemaakt om de spullen opnieuw af te leveren.

  Contactmogelijkheden

  Je kunt op verschillende wijzen contact met het bedrijf opnemen. Via post kan dit door een brief te sturen naar Transit Textiles B.V., Suikersilo-West 37, 1165 MP in Halfweg. Mocht je telefonisch contact willen opnemen dan is dit het telefoonnummer: +31-(0)20 6173685. Je kunt ook een e-mail sturen naar service@afishnamedfred.com. Het bedrijf is te beschikbaar vanaf 09:30 uur 's ochtends tot 17:00 uur 's middags. Mocht je geen telefonisch contact willen zoeken of een e-mail sturen kun je ook het online contactformulier invullen. Je kunt het bedrijf ook volgen op social media. Het bedrijf gebruikt de volgende social media kanalen: Facebook en Instagram. Via deze social media pagina’s kun je ook een bericht naar het bedrijf sturen.

  Welke klantervaringen zijn er bij A Fish Named Fred?

  Ben je al klant bij A Fish Named Fred? Dan zijn de gebruikers van ErvaringenSite maar al te blij met jouw visie. Hoe kijk jij terug op je samenwerking met A Fish Named Fred? Welke artikelen heb jij bij A Fish Named Fred gekocht? Ben je tevreden over de kwaliteit van de kleding? Vind je dat het bedrijf de kleding tegen betaalbare prijzen verkoopt? Ga je in de toekomst vaker iets bij dit bedrijf kopen? Zou je andere mensen aanbevelen om hier te gaan shoppen? Jouw mening telt! We waarderen het ten zeerste als jij je review over A Fish Named Fred achterlaat op deze pagina van ErvaringenSite.

  A Fish Named Fred
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over A Fish Named Fred

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is A Fish Named Fred een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over A Fish Named Fred. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is A Fish Named Fred actief?

  A Fish Named Fred is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van A Fish Named Fred gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.