ErvaringenSite

  Ervaringen A.S.Adventure

  Op onze site staan meer dan honderd bedrijven in het binnen en buitenland waar u uw vakantie kunt boeken, of waar u speciale vakantiekleding en attributen kunt kopen. A.S. Adventure biedt outdoor kleding voor actieve vakanties. Niet alleen ziet u op onze site in één oogopslag de belangrijkste informatie van het bedrijf en hun diensten en producten, maar ook eerlijke reviews gegeven door échte mensen! Geen reclame, maar de meningen van mensen die ervaring hebben met dat bedrijf. Uw eigen review achter laten? Daar zou u niet alleen ons, maar ook andere bezoekers een groot plezier mee doen!

  Over A.S.Adventure
  In het jaar 1950 startte de Belgische familie Lathouwers met de oprichting van hun eerste kledingwinkel. Ze kozen voor de naam A.S. Deze afkorting staat voor “American Stock”. Na enige jaren nam een zoon het bedrijf over en door de loop van de jaren werd het concept steeds iets gewijzigd. Van Amerikaanse kleding werd nu het accent gelegd op Outdoor Sportskleding en duurzaam ondernemen. Hiermee wordt bedoeld dat er gelet wordt op dat bijvoorbeeld bij de grondstoffen van hun koopwaar zoveel mogelijk van duurzaam materiaal gebruikt wordt gemaakt en op deze manier zo min mogelijk schade voor het milieu achterlaten. Ook wordt er gekeken naar de werkomstandigheden van de producenten zodat u er zeker van kunt zijn dat de producten niet gemaakt zijn met behulp van kinderarbeid of onfaire werkomstandigheden. De naam werd veranderd in A.S.Adventure en inmiddels zijn er meer dan 50 verschillende winkels in België, Luxemburg en Nederland die deze naam dragen en onderdeel van deze winkelketen zijn.

  Producten en diensten van A.S.Adventure
  Bij A.S.Adventure vind je alles wat met “actief buiten zijn en sporten” te maken heeft. Het assortiment is enorm divers, maar dit kan per filiaal wat verschillen. In de meeste winkels vind je ski-kleding, alle mogelijke sport en bergschoenen, trainingspakken, stevige waterdichte jassen, basketballen, fleece truien, ondergoed, sokken, tenten, roeispanen, bikini’s, basketballen, hockeysticks, vishengels, frisbees, rugzakken, sportelektronica en ga zo maar door. Het aanbod bestaat alleen uit A merken zoals Adidas, Nike, O’Neil, Polaroid en RayBan. Behalve in de fysieke winkels kun je natuurlijk ook via de website shoppen bij A.S. Adventure. Op de site staat het gehele aanbod keurig en duidelijk gecategoriseerd weergegeven en er worden verschillende betalingsmethoden geaccepteerd.

  Complimenten, Klachten en Tips over A.S.Adventure
  Heeft u wel eens een product bij A.S.Adventure gekocht? Graag horen wij van u hoe u dat heeft ervaren. Bent u tevreden met het product? Heeft u het via de website besteld of bent u bij een van de winkels geweest? Wij zouden het op prijs stellen wanneer u hier uw review over deze winkelketen zou willen achterlaten. ErvaringenSite is er speciaal voor u, zodat u samen met andere consumenten heel eenvoudig een platform kunt bouwen met eerlijke informatie over bedrijven en hun producten en diensten. Klopt er iets niet in onze bedrijfsinformatie? Neem gerust contact met ons op en laat het ons weten!

  How to Online Shop

  A.S.Adventure
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over A.S.Adventure

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is A.S.Adventure een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over A.S.Adventure. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is A.S.Adventure actief?

  A.S.Adventure is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van A.S.Adventure gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.