ErvaringenSite

  Ervaringen AC Lens

  AC Lens is een bedrijf dat gevestigd is in Columbus, Ohio in de Verenigde Staten en dat zich specialiseert in de online verkoop van contact lenzen, brillen en oogverzorgingsproducten. Het Amerikaanse bedrijf is niet beursgenoteerd. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over AC Lens lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Amerikaanse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

  Over AC Lens

  AC Lens is een afkorting van Arlington Contact Lens Service, Inc en werd opgericht in het jaar 1995 en daarna in 1996 gelanceerd door Dr. Peter Clarkson achter in het kantoor van een optometrist op de campus van de Ohio State University in Columbus. AC Lens werd in 1998 opgericht in de staat Ohio. In het jaar 2000 verwierf AC Lens I-Ohio LLC in een ruil van particuliere aandelen. Het Amerikaanse bedrijf beheert nu verschillende websites, waaronder sites in de Verenigde Staten en in het Verenigd Koninkrijk. De oprichter Dr. Peter Clarkson is inmiddels afgestudeerd aan de Southampton University in het Verenigd Koninkrijk en het Ohio State University College of Medicine.

  Producten en diensten van AC Lens

  AC Lens is een online-only bedrijf, dit betekent dat het bedrijf alleen online hun productne verkoopt. De website is opzich makkelijk te navigeren, met vervolgkeuze menu's waar u kunt kiezen uit een lijst met briltypes en oogzorgmerken. Bestellen via de website is dan ook eenvoudig en te vergelijken met bestellen bij andere soortgelijke bedrijven. Voor het bestellen van lenzen en brillen op sterkte heeft u een actueel voorschrift van uw oogarts nodig. AC Lens is, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd in contactlezen. Ze bieden veel merken contactlenzen aan in verschillende soorten, waaronder bijvoorbeeld: dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse disposables maar ook gekleurde contactlenzen en lenzen voor astigmatisme.

  Naast de verkoop van contactlenzen biedt AC Lens ook een grote selectie aan oogverzorgingsproducten aan, zoals: contactlens oplossing, computer vision assistenten, behandelingen voor droge ogen en rode ogen en zelfs zwembrillen. Daarnaast verkoopt het Amerikaanse bedrijf ook brillen en zonnebrillen voor dames, heren en voor kinderen. Ze verkopen ook leesbrillen en speciale computerbrillen. Alle frames zijn er in verschillende vormen, kleuren en stijlen. De prijzen variëren afhankelijk van wat u koopt. Controleer de banner bovenaan de website voor een promotiecode gericht op nieuwe klanten, voor twintig procent korting.

  Aanbevelingen, klachten en tips over AC Lens

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf AC Lens? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over AC Lens op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over AC Lens vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over AC Lens of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf AC Lens nu achter.

  AC Lens
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AC Lens

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AC Lens een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over AC Lens. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AC Lens actief?

  AC Lens is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AC Lens gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.