ErvaringenSite

  Ervaringen Acculaders.nl

  Een mobiele telefoon os welke gadget dan ook kan heel handig zijn, maar je hebt er weinig aan als je hem niet af en toe kunt opladen. De vraag is echter waar je nou die acculaders kunt vinden waarmee je dat kunt doen. Één winkel die deze laders aanbiedt is Acculaders.nl. Maar wat zal de kwaliteit van hun laadkabels zijn? Hoe lang zul je kunnen doen met één van hun powerbanks? Zal het lang duren voor de bezorgservice van deze accuwinkel de converter naar je toe heeft gestuurd? En zal de klantenservice van Acculaders.nl wel luisteren naar eventuele klachten of problemen die jij en andere klanten tegenkomen? De enigen die hierover kunnen uitweiden zijn klanten die al een acculader van Acculaders.nl hebben. Lees hun reviews om te ontdekken hoe Acculaders.nl echt werkt. De ervaringen, meningen en beoordelingen van deze klanten kunnen je inzicht geven in Acculaders.nl voordat je er zelf een aankoop doet.

  Over Acculaders.nl

  Acculaders.nl is een bedrijf dat acculaders en toebehoren verkoopt. Ze zeggen zelfs de beste acculader voor een boot, auto of brommer te hebben. Ze beloven dus heel wat. Op hun website kun je verschillende acculaders vergelijken zodat je zeker weet dat je de goede lader kiest. Er zijn namelijk best wel wat verschillende acculaders bij Acculaders.nl te vinden. Zo zijn er drippelladers, professionele laders, startboosters, jumpstarters en andere laders. Als je dus eens met pech langs de weg staat omdat je accu niet wilt starten, dan kan Acculaders.nl je helpen. Ook als je boot of brommer niet meer wil starten kan een accu van Acculaders.nl hem misschien weer aan de praat krijgen. Ze hebben zelfs acculaders voor je fiets. Andere dingen die Acculaders.nl verkoopt zijn laadpalen, converters en laadkabels. En ze hebben ook powerbanks waarmee je je smartphone, laptop of digitale camera weer mee op kunt laden als er even geen netstroom in de buurt is. Het is immers heel vervelend als je batterij aangeeft bijna leeg te zijn als je nog een eind naar huis moet en bereikbaar wilt blijven. Zo’n powerbank werkt door middel van een USB. De powerbanks van Acculaders.nl zijn sterk genoeg om zelfs een personenauto mee te kunnen starten.


  Hoe gebruik je nou die startkabels?

  Diensten van Acculaders.nl

  De acculaders, powerbanks, laadpalen en andere producten van Acculaders.nl kunnen online besteld worden. De bezorgservice van deze accuwinkel zal hun best doen om de lader, jumpstarter of druppellader zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Ook heeft Acculaders.nl een klantenservice om je te helpen als je advies nodig hebt van een professional.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Acculaders.nl

  Heb jij je auto, boot of brommer wel eens gestart met een acculader van Acculaders.nl? Ook als je alleen één van hun powerbanks gebruikt als extra stroom voor je smartphone kun je ons vast meer over Acculaders.nl vertellen. Konden de jumpstarter je auto echt jumpstarten? Hoe werkt zo’n druppellader nou precies? Hoe lang doe je met één van hun acculaders voor je fiets? En wat voor een klantenservice en bezorgservice verleent Acculaders.nl aan hun klanten? Schrijf een review en laat ons weten hoe jij over Acculaders.nl denkt.

  Acculaders.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  B&D Jumpstarter

  Levering duurt 5 dagen.
  Service is een boerin die je wandelen stuurt.

  Door: Christian Penninck27-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Acculaders.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Acculaders.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Acculaders.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Acculaders.nl actief?

  Acculaders.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Acculaders.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.