ErvaringenSite

  Ervaringen Ajax Secure

  Je bent op de reviewpagina van Ajax Secure Europe, je kunt hier terecht voor reviews en ervaringen van mensen die een alarmsysteem hebben aangeschaft bij dit bedrijf. Om anderen te helpen om te bepalen of deze online webshop de juiste winkel is, vragen we jouw hulp. We willen graag dat je jouw ervaring met ons deelt door een review achter te laten.

  Ajax Secure Europe is een online winkel waar je de alarmsystemen van Ajax Systems kunt bestellen. Je kunt ze hier niet alleen bestellen, maar ook aan laten sluiten en gebruikmaken van de meldkamer.

  Vertel ons wat je vindt van dit bedrijf en of je tevreden bent over de service. We zijn heel benieuwd naar die informatie zodat anderen een beter beeld krijgen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Maar we zijn ook benieuwd of je tevreden bent over het systeem en zijn gebruiksgemak.

  Over Ajax Secure Europe
  Ajax Secure Europe is naar eigen zeggen marktleider op het gebied van de verkoop en installatie van Ajax Systems en toebehoren. Naast de verkoop van deze alarmsystemen kun je als klant ook gebruikmaken van de installatieservice van dit Europese bedrijf.

  Volgens Ajax Secure Europe werken ze alleen samen met ervaren monteurs die er alles aan zullen doen om de installatie en montage zo goed mogelijk te laten verlopen. Bovendien kunnen ze veel systemen op afstand inzien en bijstellen zodat je niet hoeft te wachten tot een monteur langskomt. Hiermee bespaar je volgens Ajax Secure Europe tijd en geld.

  Als je een alarmsysteem aanschaft bij Ajax Secure Europe staat deze in contact met Service Centrale Nederland. Deze centrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week actief. Ze nemen contact met je op als ze zien dat er mogelijk sprake is van braak, brand, overvallen, storingen, of ander gevaar. Deze service is goedgekeurd door het Ministerie van Justitie en zijn PAC140 gecertificeerd door Kiwa NCP. Je kunt bij dit bedrijf je eigen wachtwoorden instellen zodat je ze niet vergeet als ze nodig zijn.

  Producten en diensten van Ajax Secure Europe
  Bij Ajax Secure Europe kun je terecht voor alarmsystemen en toebehoren van het merk Ajax Systems. Je kunt hierbij kiezen voor een compleet alarmsysteem met standaard een bewegingsmelder, Deur-/Raamcontact, sirene, keypad en bedieningspaneel. Deze pakketten kun je verder uitbreiden met modules zodat het systeem past bij jouw behoeftes, budget en ruimte. Het systeem is bovendien draadloos.

  Je kunt kiezen uit een aantal extra gevarenmelders. Denk hierbij aan een melder die een signaal afgeeft als glas breekt, een deur onverwacht open gaat, en zelfs als er water stroomt op een plek waar dat niet hoort.

  Ervaringen, klachten en tips over Ajax Secure Europe
  We zijn benieuwd wat je ervaring is met dit bedrijf, zijn alarmsystemen en de meldkamer. Heb je wel eens van de service gebruikgemaakt in geval van nood? En, hoe was de afhandeling daarvan. We horen graag het antwoord op die, en andere vragen die anderen mogelijk hebben. Jouw ervaring kan ervoor zorgen dat iemand het juiste bedrijf kiest voor zijn, of haar alarmsysteem.

  Online Shop Up: Space NK | Beauty Haul | Trinny

  Ajax Secure
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ajax Secure

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ajax Secure een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ajax Secure. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ajax Secure actief?

  Ajax Secure is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ajax Secure gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.