ErvaringenSite

  Ervaringen AKG

  Heb je al gehoord van AKG? AKG is een Oostenrijks bedrijf die geluidssystemen produceert. Ze hebben al tientallen jaren ervaring en duizenden klanten. Lees snel verder om meer te weten te komen over hoe het bedrijf werd opgericht en welke producten ze verkopen. Als je van plan bent om één van hun producten te kopen kan je beter eerst enkele reviews lezen op deze pagina!

  Over AKG

  AKG werd in 1947 in Wenen opgericht door Dr. Rudolf Goerike en Ernst Pless. Kort daarna werd het een toonaangevend bedrijf in het produceren van geluidsproducten over de hele wereld. Slechts enkele maanden nadat AKG werd opgericht werden hun microfoons al geïnstalleerd in radiostudio's, theaters en Jazzclubs. Een gigantisch succes dus, zeker als je weet dat dit allemaal gedaan werd met slechts 5 werknemers. AKG startte in 1949 met het produceren van koptelefoons en bleef daarna steeds nieuwe elektronische producten introduceren. Vele van deze producten braken door grenzen van die tijd en zetten trends zoals microfoons met afstandsbediening. Een van hun meest bekende microfoons, de C12, werd gebruikt door BBC Londen. In 1955 werd een vestiging in Duitsland geopend, daarna spreidde hun succes doorheen heel Europa.


  Een review van één van de AKG koptelefoons!

  Diensten van AKG
  De producten van AKG zijn onderverdeeld in vier categorieën, In-Ear, On-Ear, Over-Ear en Draadloos. Op de site heb je de mogelijkheid om hun hele assortiment te bekijken. Je vindt er vast wel iets om je luister ervaring op een hoger niveau te brengen!

  Vragen of klachten voor AKG

  Heb je vragen of een klacht over AKG? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, e-mail en een online contactformulier. AKG heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met AKG? Heb je er een goede koptelefoon kunnen kopen? Hoe is de geluidservaring? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van AKG. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij AKG? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  AKG
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AKG

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AKG een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over AKG. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AKG actief?

  AKG is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica, Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AKG gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.