ErvaringenSite

  Ervaringen Alensa

  Wanneer je alles niet meer helemaal scherp ziet, maar niet kunt of wilt wennen aan een bril, dan kun je natuurlijk ook contactlenzen gaan dragen. Nadeel hiervan is dat je deze regelmatig moet vervangen, en moet onderhouden met de nodige vloeistoffen. Bij een gewone opticien tellen deze kosten aardig op, en van de belasting kun je dit soort kosten niet meer aftrekken. Je kunt je lenzen en bijbehorende producten ook bestellen bij Alensa. Omdat dit een erg groot bedrijf is, kunnen zij scherp inkopen en de lenzen voor een lagere prijs aanbieden. Wat de ervaringen van andere lensdragers zijn met dit bedrijf lees je hier.

  Over Alensa

  Alensa staat geregistreerd bij het Tsjechische moederbedrijf. De magazijnen en logistieke centra liggen ook in Tsjechië. De producten en diensten van Alensa worden door de hoofoperator van het Alensa netwerk verzorgd. Dit is een netwerk van online shops in contactlenzen dat in 2007 startte in Tsjechië, Slowakije en Oostenrijk, inmiddels verkopen zij contactlenzen in 29 verschillende landen. Alensa verkoopt alleen originele producten die zij bij de fabrikant rechtstreeks bestellen. Zo ben je er zeker van dat je nooit namaak- of tweedehands producten krijgt als je bij hen bestelt. Het zijn dezelfde producten als diegene die verkocht worden bij o.a. Hans Anders en Pearle. Doordat Alensa groot kan inkopen tegen een lagere prijs, profiteert de klant van de laagste prijzen.


  De eerste keer lenzen inbrengen kan best eng zijn

  Diensten

  Bij Alensa kun je dus contactlenzen bestellen tegen een scherpe prijs. Je kunt bij hen uit de volgende soorten lenzen kiezen:

  • Daglenzen
  • Weeklenzen
  • Maandlenzen
  • Torische lenzen
  • Multifocale lenzen
  • Kleurlenzen

  Ze verkopen onder andere lenzen van de volgende merken: Acuvue, Air Optix, Biofinity, Proclear, PureVision, TopVue, etc. Daarnaast verkopen ze ook lenzenvloeistoffen, oogdruppels, oogsprays, lenzenhouders, lenzenkits, zonnebrillen en brilmonturen. Je kunt je bestelling betalen met iDeal, door een overschrijving vooraf, via PayPal, met Visa, Visa Electton en Mastercard. De verzendkosten verschillen afhankelijk van welke koeriersdienst je kiest.

  Klachten

  Wanneer je klachten hebt over de contactlenzen wordt je geacht alles bij te houden en eventueel foto’s te nemen. Neem eerst contact op met de klantendienst zodat zij een advies kunnen geven over wat er gedaan kan worden. Als je je producten retour moet sturen, moet je de procedure op de pagina betreffende inruil- en terugzendprocedure opvolgen. Als de klacht niet tot tevredenheid wordt opgelost kun je contact opnemen met info@alensa.be. Reageert Alensa niet binnen 30 dagen of lossen zij het niet naar tevredenheid op, dan kun je je klacht ook indienen via het Europese Online Dispute platform (ODR-platform).

  Laat hier ook jouw mening over Alensa horen!

  Bespaar jij veel geld door je lenzen bij Alensa te bestellen en ben je zeer tevreden over de prijs/kwaliteit en de snelheid van levering? Vertel ons er dan over. Ben je niet zo tevreden, dan horen wij dat ook graag, want ErvaringenSite is een onafhankelijk platform waar wij iedereen een plek willen bieden om te leren van elkaars ervaringen.

  Kun je voor een kleine prijs alles weer scherp zien dankzij Alensa, of zijn de ervaringen minder positief, en valt de kwaliteit van hun lenzen tegen?

  Alensa
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Alensa

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Alensa een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Alensa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Alensa actief?

  Alensa is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alensa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.