ErvaringenSite

  Ervaringen AliExpress

  Bent u ook benieuwd hoe het winkelen op Ali Express andere gebruikers is bevallen? Veel mensen die online shoppen komen vroeg of laat terecht bij AliExpress. AliExpress is een site waar duizenden producten van over de hele wereld te koop aangeboden worden. Het assortiment is heel groot. Dit kan omdat AliExpress zelf geen producten aanbiedt, maar andere bedrijven in staat stelt om via hun site producten te verkopen.

  Over AliExpress


  AliExpress is goed te vergelijken met Ebay, al is het bedrijf groter en in veel meer landen actief. In totaal verzendt het bedrijf naar ongeveer 200 landen ter wereld. Het grappige aan dit bedrijf is dat het zelf echter helemaal geen producten verkoopt. Het stelt alleen andere gebruikers van de site in staat om producten via hun site aan te bieden en te verkopen.

  Doordat het bedrijf toegankelijk is voor in principe iedere ondernemer is er een grote diversiteit aan producten te vinden. In totaal zijn er ongeveer 6.000 verschillende productcategorieën op de site van dit bedrijf te vinden. De aanbieders van deze producten kunnen zich overal ter wereld bevinden.

  Ali Express richt zich eigenlijk niet zo op de consument die maar 1 product nodig heeft. Goedkope producten importeren is zeker mogelijk, maar veel aanbieders op de site zullen als voorwaarde hebben dat je gelijk een X aantal producten aanschaft. Er zijn echter ook aanbieders te vinden waarbij je maar 1 product hoeft te kopen.  Leuk filmpje over 15 producten reviews van ali express!

  Diensten AliExpress


  AliExpress heeft als doel om zoveel mogelijk producten tegen een zo laag mogelijke prijs beschikbaar te maken. Goederen importeren van uit de hele wereld wordt via deze site gemakkelijker.

  Aan het importeren zitten natuurlijk wel risico’s. Het bedrijf heeft namelijk zelf geen producten. Je besstelt dan ook niet bij AliExpress, maar bij een van de aanbieders die zijn producten verkoopt via de site van dit bedrijf. Om de onzekerheid tegen te gaan is er een goed review systeem opgezet waaroor je eenvoudig kunt zien of de verkoper in het verleden zijn klanten goed heeft geholpen. Dir verkleint de risico’s aanzienlijk.

  Ook is het mogelijk geworden om met aanbieders te chatten. Door te chatten met aanbieders op de site kan je een beter beeld van een verkoper krijgen en eventueel vragen stellen over het product. Zo maak je de kans op een miskoop kleiner.

  Klachten AliExpress


  Als je een klacht hebt over AliExpress dan zijn de mogelijkheden om deze klacht kenbaar te maken zeer beperkt. Dat kan namelijk alleen via de online chatservice. Nou is deze mogelijkheid alleen vrij summier. Daar moet echter wel bij aangetekend worden dat je geen producten van Ali Express koopt en voor klachten over producten contact op moet nemen met de verkoper.

  Heeft u al eens iets besteld via AliExpress? Hoe is dit bevallen? Heeft u op tijd uw producten gekregen en voldeden die aan uw verwachtingen? Als u tips heeft voor andere bezoekers van deze site over veilig en goed handelen via de site van dit bedrijf, laat deze dan achter op deze pagina. Dit behoed andere bezoekers van deze site ervoor om fouten te maken.

  Lees ervaringen van ali express over betrouwbaarheid, levertijden, prijzen, kwaliteit en retourmogelijkheden van Belgische consumenten die u voor gingen!

  AliExpress
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.4
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  9.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Super

  Ik heb hier al enorm veel gekocht van nagellak ,gsm-hoesjes, kleren. Zolang je spullen wilt die niet van hoge kwaliteit hoeven te zijn en die je niet de volgende dag nodig hebt, is ali express ideaal. Koop hier aub geen elektronica, dat is niet verantwoord, kunnen kortsluiting veroorzaken.
  Maar voor van die kleine frullekes is dit de ideale winkel!
  Als er iets misloopt, kan je het altijd met de verkoper bespreken, maar als hij geen toegevingen doet, komt ali express ertussen en lost die het op. Ik heb altijd al een correcte afhandeling gehad als het product of de levering niet ging zoals gepland.

  Door: Marijke08-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Top!

  Ik was laatst op zoek naar bepaalde petten ui de Amerikaanse NFL, maar ik kon ze nergens voor een beetje een normale prijs vinden. Tot dat een vriendin van me op Ali Express wees! Ik heb hier super veel keus tussen alle petten en nog heel veel meer! Ze hebben echt een super groot assortiment voor super weinig! Het is dan wel niet allemaal even echt maar daar kan ik wel mee leven voor zo een prijs!

  Daarnaast hebben ze ook super snel geleverd en hebben ze echt een super makkelijke app! Echt helemaal top, ik ga hier zeker vaker bestellen!

  Door: Tom12-03-2016
  marijke vandierendonck21-04-2020

  ik heb de vraag,als je steentjes tekort komt hoe dat in elkaar zit van diamond painting ronde steentjes en het is niet de eerste keer,jammer je steekt daar zoveel werk in en je kan hem niet afmaken,daarom had ik graag antwoord gehad op mijn vraag vriendelijke groeten Marijke en dank op voorhand

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Mooie jas besteld

  Ik vertrouwde deze site eigenlijk niet, maar heb toch een poging gewaagd. Ik heb het netjes binnengehad en was erg blij. Laatst heb ik een grotere bestelling gedaan, namelijk een jas van 150 euro en ook deze is prima geleverd. Ik zal dus vaker gaan bestellen bij Aliexpress, want ze zijn dus gewoon te vertrouwen!

  Door: J. Kerk13-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Echt tevreden.

  Ik koop regelmatig leuke korte rokjes en jurkjes op deze site.
  Door de foto's die bij de rokjes en jurkjes staan kan je goed zien of het iets is.
  Kwalitatief kan het beter maar voor weinig geld heb je wel een leuke kledingkast.
  Ik koop er graag.

  Door: Rianne01-06-2016
  Joop28-08-2016

  He Jeffrey Werk je nu bij Lyca.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Ali Express is top!

  Uitgebreid aanbod en snelle levering. Ik gaat er zeker vaker wat bestellen!

  Door: Jaap S. 08-03-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Enorm veel keuze

  Als je echt ALLES online wilt kopen, dan moet je echt bij Ali Xpress zijn, ze hebben hier gewoon ALLES.

  Wel jammer dat het nog niet in het Belgisch beschikbaar is. Komt vast wel.

  Door: Clairie19-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Schrijf zelf een review over AliExpress

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AliExpress een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over AliExpress. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AliExpress actief?

  AliExpress is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AliExpress gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.