ErvaringenSite

  Ervaringen Ali Express

  Artikelen online kopen gaat niet altijd van een leien dak. Dit, ondanks de goede reclames en advertenties online, die voor zich spreken. Elk onderdeel kan online worden gekocht en betaald. Echter, door de steeds ontbrekende garantie op een goed product en de vereiste dienstverlening blijkt de roep naar betrouwbare aanbieders online steeds groter te worden. De roep naar handelaren die ook leveren wat ze adverteren. Bent u op zoek naar betrouwbare handelaren en goede dienstverlening online? Breng dan een bezoek aan ErvaringenSite! De site waar klanten die al ervaringen hebben delen in een review. Ervaringen die als leidraad kunnen dienen in uw zoektocht naar de betrouwbare online aanbieders voor uw aankopen.

  Over Ali Express
  Ali Express is een online platform, waarbij bedrijven hun producten kunnen aanbieden op de site. Ali Express biedt zijn elektronisch handelsplatform aan als marktplek en verkoopt zelf geen producten. Jack Ma richtte op 4 april 1999 de Alibaba Group op, waaruit op 26 april 2010 AliExpress.com voortvloeide. Ali Express is meer gericht op de detailhandel. De koper koopt rechtstreeks dan wel met weinig tussenschakels van de fabrikant. De hoofdvestiging is in China. Ze verzenden hun bestellingen naar 200 landen en regio's en hun site is beschikbaar in 12 talen. Ali Express heeft ook een app beschikbaar voor mobiele functies, zoals het zoeken op afbeelding en afgeprijsde artikelen.

  Producten en diensten van Ali Express
  De producten bij Ali Express worden voornamelijk door Chinese producenten online aangeboden. Ali Express is opgericht met als doel de Chinese producenten via internet een nieuwe markt aan te bieden in het buitenland. Bij de oprichting was de website bedoeld voor wereldwijde verkoop van bulkgoederen aan bedrijven, die zo eenvoudig producten tegen gereduceerde prijzen konden aankopen. Bij ‘per stuk’ aanbiedingen in het later stadium kwam ook de particuliere markt in beeld. Op AliExpress worden naast originele artikelen ook nagemaakte producten aangeboden, zoals telefoons en kleding.

  Verzending, garantie & betaling bijAli Express
  De verzending bij Ali Express geschiedt nu samen met PostNL. Ali Express biedt beveiligde betaalmethoden aan, waaronder PayPal. Daarnaast wordt ook een geld terug garantie geboden, wanneer het artikel dat u hebt ontvangen niet hetzelfde is als beschreven, of als het artikel niet bezorgd is binnen de herroepingsperiode. U wordt binnen 15 dagen, nadat het claimproces is afgerond terugbetaald. Deze garantie is een aanvulling en beperkt uw wettelijke rechten als consument niet, zoals vastgesteld in alle verplichte wet- en regelgeving, die van toepassing is in het land waar u woont.

  Complimenten, klachten en tips voor Ali Express
  Ali Express biedt winkelen met vertrouwen aan met een 24/7 klantenservice voor een zekere winkel ervaring. Er is ook een herroepingsperiode. AliExpress meent de meest bezochte elektronische website van handelaren te zijn in Rusland en in de top 10 populairste websites te horen van Brazilië. De levertijd voor landen in Europa ligt tussen de 3 en 60 dagen. Hebt u al artikelen besteld via Ali Express? Wat is uw ervaring met hen? U kunt u ervaring met ons delen via reviews bij ErvaringenSite

  Bent u nog niet bekend met Ali Express en wilt u meer informatie over het bedrijf? Breng dan een bezoek hier op ErvaringenSite.

  A day in the life of an online Shop Owner in China | E-commerce in China | Taobao Shop Owner

  Ali Express
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ali Express

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ali Express een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ali Express. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ali Express actief?

  Ali Express is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Kinderen & baby, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ali Express gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.