ErvaringenSite

  Ervaringen Alice & Jo

  De aanschaf van make-up maakt deel uit van deaankoop van artikelen voor verzorging van de huid. Het aanbrengen van make-up fleurt de dag, maar het verwijderen van de make-up en de verzorging van de huid tijdens het dragen van de make-up als na de verwijdering ervan is nodig. Bent u op zoek naar online winkels waar u terecht kunt voor goede kwaliteit aan make-up en het advies voor goede verzorging van de huid? Neem dan een kijkje hier bij ErvaringenSite. U vindt er niet alleen veel aanbiedingen online in make-up, artikelen voor de verzorging en het voeden van de huid, maar ook de ervaringen van klanten met de producten en de verschillende vormen van dienstverlening. Deze ervaringen leest u op het reviewplatform. Bespaar tijd en moeite en lees de reviews voor het gerichte advies in uw aankoop van make-up en geschikte artikelen voor de huid.

  Over Alice & Jo
  Alice & Jo is website van Alice & Jo Beauty Store. Bij Alice & Jo kunt u online terecht voor de aankoop van cosmetica. Alice & Jo is actief in 2 branches waaronder detailhandel via internet in make-up en artikelen voor de verzorging van de huid. Alice & Jo heeft zich gevestigd op 22 juli 2008 en bestaat daarmee al ruim 13 jaar. De rechtsvorm van deze onderneming is een Eenmanszaak. Het bedrijfsadres van Alice & Jo is St.Jacobslaan 35 6533 BP te Nijmegen.

  Producten en diensten van Alice & Jo
  De producten en diensten van Alice & Jo online bestaan uit het assortiment make-up merken, geurkaarsen, wax, geurstokjes en andere cadeautjes. Naast deze make-up en gift voorraden kan de klant er ook terecht voor de artikelen voor verzorging van de huid. Te noemen zijn het assortiment lippenbalsems als artikelen over gezichtsverzorging. Alle, producten die als geschenk kunnen worden aangeboden bij diverse aangelegenheden. Om het geheel te complementeren voorziet Alice & Jo ook in diverse ansichtkaarten, notitieboekjes en allerhande schrijfgerei.

  Verzending, garantie & betaling bij Alice & Jo
  De verzending bij Alice & Jo is gratis bij de aankoop vanaf € 75 en geschiedt in samenwerking met DHL of PostNL. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de track- en tracé code. Betalen bij Alice & Jo kan via bankoverschrijving, iDEAL of PayPal. Klanten uit België kunnen betalen via Mister Cash, SOFORT Banking of Bancontact. Producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggestuurd, als er via email of telefonisch een retouraanvraag is gedaan. Retouretiket aanvragen kan via info@alicejo.com. In dat geval worden de retourkosten verrekend met het totaalbedrag van de bestelling.

  Complimenten, klachten en tips voor Alice & Jo
  Bij Alice & Jo krijgt u het bestelde artikel geleverd binnen 1-3 dagen na betaling van de bestelling. Alice & Jo adverteert een verrassend assortiment en snelle levering. Hebt u dat ervaren bij uw bezoek aan hun winkel? Zijn het echt leuke geschenken online? Wat vindt u van de dienstverlening en de verzending van de artikelen? Verliep de betaling zonder vertraging? Deel uw ervaring met ons op ErvaringenSite en laat ons zoveel mogelijk weten in een review wat u plezierig of minder interessant vond van de producten en diensten van Alice & Jo.

  Nog niet bekend met het productassortiment van Alice & Jo? Lees hier op evaringensite.be het overzicht aan reviews van Alice & Jo.

  Swords of Legends Online Devstream 21.04. - Shop Content & Pricing & Battlepass Feature

  Alice & Jo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Alice & Jo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Alice & Jo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Alice & Jo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Alice & Jo actief?

  Alice & Jo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alice & Jo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.