ErvaringenSite

  Ervaringen All Citizens

  De lijst met online shops is oneindig lang als je op internet op zoek gaat naar mode en kleding voor mannen. Welke store kies je dan voor de artikelen die je zoekt? Maak voor deze beslissing gebruik van de reviews die consumenten op onze website plaatsen. Zij omschrijven daarin wat hun ervaringen zijn waardoor je op een overzichtelijke manier te weten komt wat de best gewaardeerde shops zijn. Je hoeft niet langer bang te zijn voor een nare ervaring of een miskoop omdat je precies kunt zien welke webshops je beter kunt vermijden. Met al deze informatie hopen wij je het een stuk makkelijker te maken. Maak er dus verstandig gebruik van en als je eenmaal een online shop gekozen hebt neem dan ook even de tijd om zelf een review te schrijven om nieuwe klanten te helpen.

  Over All Citizens

  All Citizens is een online store die kleding en accessoires voor mannen verkoopt. Het bedrijf achter de site is gevestigd in de Amerikaanse staat Wyoming en levert de aangeboden artikelen naar vele landen in de wereld. Als je contact wilt opnemen met de klantenservice omdat je een vraag of klacht hebt dan kun je een e-mail sturen of gebruik maken van het contactformulier op de website. Een bestelling kun je betalen met creditcard of PayPal en tijdens het bestellen krijg je te zien hoeveel verzendkosten er te betalen zijn. Bovendien krijg je een kortingscode op het moment dat je betaalt die je kunt gebruiken als je een vriend of familielid als klant aanmeldt bij deze winkel. Omdat de producten vanuit Amerika verstuurd worden kan het tussen de 2 en 4 weken duren voordat je ze thuis ontvangt.

  BUYING MY DREAM WARDROBE | online shop w/ me *pinterest inspired*

  De producten van All Citizens

  Zoals vermeld verkoopt All Citizens diverse soorten kleding voor mannen, waarvan ondergoed het voornaamste product is. Dit ondergoed is ontworpen met het actieve leven van mannen in gedachten er zijn verschillende modellen zoals Standard Fit en Athletic Fit verkrijgbaar. Verder biedt deze online shop lange en korte broeken, T-shirts én accessoires zoals sokken en zonnebrillen. Bovendien kun je op deze site gebruik maken van speciale aanbiedingen zoals korting op actiepakketten van 18 paar sokken of bijvoorbeeld 7 stuks ondergoed. Als je na ontvangst van jouw bestelling toch niet tevreden bent dan krijg je van All Citizens 30 dagen de tijd om de bestelde producten terug te sturen.

  Reviews over All Citizens

  Heb jij al weleens producten bij All Citizens besteld? Wat is jouw mening daar over? Ben je tevreden over de kwaliteit of ben je dat om welke reden dan ook niet? Wij nodigen iedere klant van deze online shop uit om hun ervaring van zich af te schrijven door een beoordeling op onze website te plaatsen. Je kunt in die review ingaan op de levertijden en kwaliteit van de verpakking, het gemak van het bestellen, het contact met de klantenservice en meer van dat soort onderwerpen. Hoe duidelijker je omschrijft wat je hebt meegemaakt hoe makkelijker het wordt voor klanten die deze webshop nog niet kennen. Je geeft hen met jouw review precies de informatie die zij zoeken om te besluiten of zijn de producten van All Citizens ook in huis willen halen.

  All Citizens
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over All Citizens

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is All Citizens een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over All Citizens. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is All Citizens actief?

  All Citizens is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van All Citizens gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.