All in Games

Alle reviews

All in Games

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Kinguin merklogo voor beoordelingen van Multimedia & Bladen
Kinguin
1 reviews

Niemand betaalt graag de hoofdprijs natuurlijk, en tegenwoordig zijn er vele platforms waarop je allerlei spellen kunt doen. Deze zijn echter wel d...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

All in Games

Wat vroeger nog een hobby voor outcasts was, is nu steeds gangbaarder geworden: gamen. Steeds meer mensen hebben wel een computerspel waar ze ooit verslaafd aan zijn geweest en ook het aantal developers van computerspellen neemt toe. Tegenwoordig is er ook All In! Games, een nieuwe ontwikkelaar uit Polen.

Voordat je een spel van All In! Games koopt, kun je wellicht eerst even bekijken welke reviews deze ontwikkelaar krijgt. Zijn de games kwalitatief in orde? Zitten er geen bugs in? Door de bekijken welke beoordelingen All In! Games krijgt, kun je zien hoe het bedrijf achter de schermen werkt. Kijk daarom snel verder wat er op ErvaringenSite wordt gezegd over deze developer.  

Over All In! Games
All In! Games is opgericht in 2018 in Kraków, Polen. Destijds bestond de groep uit een aantal fanatieke gamers en ervaren professionals uit het vakgebied. We lezen dat de ontwikkelaar zichzelf als doel stelt om ‘unieke en ambitieuze’ games te maken. De ontwikkelaar werkt aan zowel Poolse als internationale titels en brengt spellen uit voor zowel PC als de verschillende consoles.

De ontwikkelaar is op zoek naar nieuwe werknemers met verschillende expertises. Dus wanneer je geïnteresseerd bent, kun je de website van All In! Games eens bekijken of er wat voor jouw beschikbaar is.

Producten en diensten van All In! Games
Als developer van videogames kun je bij All In Games terecht voor een gevarieerd aanbod aan verschillende categorieën spellen. Zo heeft de ontwikkelaar shooters als Chernobylite, maar ook familie- en partyspellen waar je met jong en oud mee kunt spelen. Ook produceert de ontwikkelaar strategiespellen. De spellen die All In! Games ontwikkelt zijn beschikbaar voor verschillende platforms. Zo kun je er games vinden voor consoles als Playstation en Xbox, maar zijn er ook All In Games Steam releases beschikbaar op je PC. We gaan hieronder in op twee nucleaire releases van All In! Games: Chernobylite en Paradise Lost.

All In Games Chernobylite
De eerste titel die we bespreken is Chernobylite. De game speelt zich 30 jaar na de nucleaire ramp in Chernobyl. Je speelt als Igor Khymynyuk, een voormalige onderzoeker aan de centrale die dertig jaar later op zoek gaat naar sporen van een verloren geliefde in het rampgebied. Je komt er echter achter dat er na al die tijd mysterieuze wezens rondwandelen in het gebied.

Voor het ontwikkelen van de map is gebruik gemaakt van een 3D-scan van de Chernobyl Exclusion Zone, hetgeen resulteert in een ‘hyper realistische’ recreatie, aldus de website. Het kan dus een interessante manier zijn om op spannende wijze Chernobyl te verkennen.

All In Games Paradise Lost
Een andere release van All In Games! Is Paradise Lost. Hierin speel je in een alternatieve wereld waarbij de tweede wereldoorlog20 jaar lang doorging, totdat de wereld compleet veranderde door het gebruik van verschillende nucleaire raketten.

Je kunt als speler lopen door een verwoestte retro-futuristische wereld die zich voornamelijk ondergronds bevindt. Wanneer je een verlaten bunker betreed, wordt je via de technologie van de bunker gecontacteerd door Eva, naar wie je op zoek moet.

Klachten, complimenten of tips voor All In! Games
Wanneer jij al eens één van deze, of andere spellen van All In! Games hebt gespeeld, horen we graag van je! Wanneer jij je ervaringen deelt, krijgen we met zijn allen een beter beeld van de kwaliteit van de spellen.