ErvaringenSite

  Ervaringen All You Play

  Voor fanatieke gamers is het vinden van een plek waar zij offline en online games kunnen betrekken, prioriteit. Welke kwaliteit aan games wordt online aangeboden? Is er een account nodig om van start te gaan? En hoe is de klantenservice naar de speler toe? Antwoorden op deze vragen kunt u vinden door de reviews van klanten te lezen, die al een account hebben online. Wij, van ErvaringenSite, hebben de reviews, ervaringen en meningen van klanten verzameld om u een beter beeld te geven van de diensten en producten van online games. Zo kunt u een beter besluit maken waar u een account wilt aanmaken of toch nog even verder kijkt.

  Over All You Play

  All You Play is een spelletjeswebsite. Het bedrijf werkt rechtstreeks samen met officiële distributeurs. Dit maakt ze ook wel tot een distributiewebsite. All You Play verkoopt speelsleutels via een API. Dit klinkt misschien een beetje technisch voor de niet zo fanatieke gamers, maar het betreft gewoon in dat de sleutels rechtstreek van de uitgever komen. Het bedrijf geeft aan dat alle sleutels origineel, veilig en beveiligd zijn, voor uw beste spelervaring. De website is ontstaan in Nederland, maar om wereldwijd haar klanten van dienst te zijn, geschiedt de communicatie op hun site in het Engels.

  Online-shop until you drop! • Z zoekt uit

  Producten en diensten van All You Play

  Via de website van All You Play kunt u vele verschillende spelletjes spelen. U kunt er actie spelletjes vinden, hier gaat het vooral om snel handelen om veilig te zijn. Enkele actie games op All You Play zijn KryptCrawler, Spaceforce Homeworld en Fall of light. Bent u meer geïnteresseerd in avontuurspelletjes met een spannende verhaal lijn dan kunt u proberen om games als Chronicles of Mystery, Through the Woods of Haunted House te spelen. En dit zijn nog niet eens alle games. Bij de sport games stapt u in de schoenen van een echte voetballer, tennisser, cricket speler of snooker. All You Play heeft ook racespellen, waarin je tegen de computer of tegen andere spelers kunt racen. Als u deze spelletjes wilt spelen kunt u op de website een account aanmaken en dan gamesleutels kopen voor één van hun spelen. Deze kunt u vervolgens downloaden en spelen.

  Verzending, garantie en betaling bij All You Play

  Voor het aanschaffen van de games biedt All You Play de betaalmethodes PayPal, GiroPay, Przelewy24, credit en debit card aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop? Dan kunt u zich beroepen op een refund via de optie Refund.

  Complimenten, klachten en tips voor All You Play

  Mocht u nog vragen naar het bedrijf toe hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van All You Play. Speelt u gezamelijk met vrienden al online games via All You Play? Laat ons van ErvaringSite dan weten wat u van de games vind. Dit kunt u doen door een review achter te laten op de site, zodat anderen het kunnen lezen.

  Hebt u nog geen game online gekocht? Lees dan de reviews van anderen en beslis zelf of u uw game haalt bij All You Play. Graag horen wij ook uw ervaring hier bij evaringensite.be.

  All You Play
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over All You Play

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is All You Play een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over All You Play. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is All You Play actief?

  All You Play is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van All You Play gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.