ErvaringenSite

  Ervaringen Allen Schwartz

  Shop jij graag tijdloze, modieuze en duurzaam geproduceerde fashion items? Maar heb je nog geen geschikte webshop kunnen vinden? Een voorbeeld van een online shop waar jij unieke fashion items kunt scoren is Allen Schwartz. Op deze webshop vind je de Allen Schwartz kledinglijn die is gelanceerd in 2017. Dit merk biedt kleding voor alle gelegenheden. Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit bedrijf en zou jij graag meer willen weten? Bijvoorbeeld over de klantenservice van het bedrijf en de kwaliteit van de fashion items van Allen Schwartz? Dan ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres. Op deze pagina verzamelen wij namelijk reviews en beoordelingen over Allen Schwartz geschreven door voorgaande klanten. Op die manier kun jij een eerste indruk van het bedrijf opdoen. Heb jij zelf wel eens een fashion item op de webshop van Allen Schwartz besteld? Vergeet dan niet om een review op deze pagina achter te laten.

  Over Allen Schwartz

  De kleding van Allen Schwartz wordt ontworpen en geproduceerd in de showroom van het bedrijf in het centrum van Los Angeles. Door alle kleding in eigen huis te ontwerpen is het bedrijf in staat om ethische werknormen en eerlijke lonen voor al haar medewerkers te handhaven en waarborgen. Daarnaast werkt het bedrijf ook samen met veel lokale fabrikanten en kleine bedrijven. Doordat zij samenwerken met fabrieken die dezelfde waarden en normen op het gebied van duurzaamheid delen, kunnen zij samen aan een gezondere en duurzamere toekomst werken.

  Het doel van Allen Schwartz is het aanbieden van betere kleding van hoge kwaliteit en een tijdloos design. Het idee hierachter is dat het bedrijf gelooft in het creëren van kleding waarvan je lang kunt genieten. Om dit doel te bereiken, heeft het bedrijf een nieuwe stof geïntroduceerd waar alle Allen Schwartz fashion items sinds 2020 van worden gemaakt. Deze stof is gemaakt van gerecyclede plastic flessen van een Japanse fabriek. Bovendien zoekt het team van Allen Schwartz voortdurend naar nieuwe bronnen en stoffen die zijn gemaakt van gerecyclede materialen, met het doel om hun impact op het milieu te verminderen.

  Online-shop until you drop! • Z zoekt uit

  De producten en diensten van Allen Schwartz

  Dit merk is voor vrouwen die vantijdloze kleding met vintage details en moderne stoffen en texturen houden. Het bedrijf focust zich voornamelijk op vrouwen die design erg waarderen.

  Heb jij een vraag voor het bedrijf? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf door een e-mail te sturen naar customerservice@allenschwartz.com of te bellen naar +1-888-992-5536.

  Allen Schwartz retourneren

  Wens je jouw bestelde fashion item van Alleen Schwartz te retourneren? Dan kun je dit binnen 14 dagen na de besteldatum regelen. Je kunt een retouraanvraag doen op de website van Allen Schwartz. Doe je dit na de 14 dagen na de besteldatum? Dan kun je je product nog steeds ruilen of retourneren voor winkeltegoed.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Allen Schwartz

  Heb jij wel eens een fashion item van Allen Schwartz gekocht? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze webshop is. Was jij tevreden met de fashion items van Allen Schwartz? Wat is de kwaliteit van de producten van Allen Schwartz? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Allen Schwartz ervaren? Laat jouw review over Allen Schwartz achter op deze pagina en laat ons en andere fashion lovers weten wat jouw mening over deze webshop is.

  Allen Schwartz
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Allen Schwartz

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Allen Schwartz een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Allen Schwartz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Allen Schwartz actief?

  Allen Schwartz is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Allen Schwartz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.