ErvaringenSite

  Ervaringen AllesvoorBBQ

  Haal jij bij de eerste zonnestralen meteen de barbecue uit de schuur? Er is natuurlijk niets lekkerder dan een stuk vlees van de grill. AllesvoorBBQ is het hele jaar lang in de tuin te vinden. Zelfs met regen en zware storm staan ze buiten boven de barbecue een heerlijke burger te grillen. Hun liefde voor de barbecue is uiteindelijk zo ver gegroeid dat ze nu een webshop hebben opgericht. Heb jij een barbecue in de webshop gevonden en sta je al te popelen om hem een keer uit te proberen? Lees dan eerst nog even de reviews en beoordelingen van andere klanten. Zij hebben al bij AllesvoorBBQ besteld en kunnen je alles vertellen over hun ervaringen.

  Over AllesvoorBBQ

  Met winkels in Utrecht, Breda, Doetinchem, Arnhem, Nijmegen, Doesburg en nu ook Amsterdam is. Ze wilden echter nog meer en besloten daarom een webshop te beginnen. Iedereen in België is ook nu welkom in de online shop. Het ruime assortiment bestaat uit barbecues van alle bekende merken. AllesvoorBBQ is dan ook niet bang om kwaliteit te garanderen. Het assortiment wordt ook regelmatig gewisseld. Oude modellen worden weggehaald en de nieuwste modellen worden toegevoegd. Je krijgt bij AllesvoorBBQ altijd het nieuwste van het nieuwste.


  Neem een kijkje in de winkels van AllesvoorBBQ!

  Merken AllesvoorBBQ

  • Weber
  • Outdoorchef
  • Boretti
  • Grandhall
  • Brada
  • Cadac
  • Buschbeck
  • Trendhout
  • The Bastard

  Diensten AllesvoorBBQ

  Niemand is op zoek naar gewoon een barbecue. Iedereen heeft een voorkeur voor het soort barbecue. Sommigen zeggen dat de smaak van vlees dat op een houtskool BBQ gegrild is, beter is dan het vlees dat van een elektrische BBQ komt. Anderen kiezen voor een gas BBQ of willen liever een hele buitenkeuken. Om al hun klanten te kunnen helpen, heeft AllesvoorBBQ alle soorten barbecues in het assortiment. Je kunt er zelfs terecht voor een tuinhaard om altijd warm te blijven.

  Klachten AllesvoorBBQ

  Heb je een barbecue gekocht in één van de winkels en waren er problemen? Het is dan het makkelijkste om langs te gaan bij de winkel om daar met een medewerker te spreken. Op de website vind je alle openingstijden. Voor alle online klanten heeft AllesvoorBBQ een Livechat. De chat is echter niet altijd online. Je kunt dan gebruikmaken van het contactformulier of het telefoonnummer. De klantenservice staat voor je klaar om alle klachten af te handelen, om vragen te beantwoorden en om advies te geven. Blijf met vragen en klachten dus niet lopen en neem contact op met de klantenservice.

  Schrijf een review over AllesvoorBBQ!

  Heb jij een barbecue gekocht in de webshop en geniet je nu elk weekend van een heerlijke steak me een biertje? Of heb jij een barbecue bij AllesvoorBBQ gekocht voor jou en je gezin? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de winkel. Wat vind je van de kwaliteit van de barbecues? Betaal je nooit te veel? Word je in de winkels vriendelijk geholpen? Geef jouw beoordeling en laat andere klanten weten of jij de barbecues van AllesvoorBBQ aanraadt.

  Of je nu op zoek bent naar een gas, houtskool of elektrische barbecue, bij AllesvoorBBQ kun je terecht. Lees hier reviews en ervaringen van klanten.

  AllesvoorBBQ
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Boretti Ibrido

  WAARDELOZE KLANTENSERVICE !!!!
  Enkel gericht op verkopen, maar als er iets opgelost moet worden, schepen ze je af !
  Een Boretti Ibrido BBQ besteld, volgens de website was deze voorradig en zou de dag nadien geleverd worden. Volgende dag kreeg ik de vervelende mededeling dat deze toch niet voorradig was en ik 2 weken moest wachten op levering. Bovendien werd mij als zakelijke klant in Belgie BTW aangerekend, hetgeen niet geldt voor een intracommunautaire levering !
  Ik had hier meerdere mail over verstuurd, maar daar werd steeds niet op gereageerd.
  Ik had pech!! Ze konden dit niet rechtzetten, "dan had ik maar niet bij hun moeten bestellen" was de mededeling van de klantenservice !?

  Door: Peggy02-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over AllesvoorBBQ

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AllesvoorBBQ een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over AllesvoorBBQ. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AllesvoorBBQ actief?

  AllesvoorBBQ is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AllesvoorBBQ gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.