ErvaringenSite

  Ervaringen Alpha-Shop

  Heb jij een nieuwe of tweedehands laptop, tablet, computer, monitor of andere hardware aangeschaft bij Alpha-Shop? Of sta je op het punt om bij hen een refurbished iPhone, MacBook of Samsung aan te schaffen maar twijfel je nog? Hier kun je je review achterlaten en de ervaringen van anderen bekijken.

  Over Alpha-Shop

  Bij Alpha-Shop bieden ze naast nieuwe, ook 2de hands hardware aan, voor klanten die wel iets goeds willen, maar niet persé de hoofdprijs willen betalen. Zij willen kwalitatief uitstekende producten aanbieden tegen een scherpe prijs, en daarmee meteen een steentje bijdragen aan een beter milieu. Ze werken al jaren samen met professionele en deskundige partners en leveranciers. De levering van een bestelling duurt bij hen 1 tot 2 dagen, maar je kunt je bestelling ook afhalen.


  Vangelis - Alpha

  Diensten

  Bij Apha-Shop vind je allerlei producten in de webshop op elektronisch gebied. De hoofdmoot is daarvoor weggelegd voor de computers, laptops, monitoren en tablets. Daarnaast bieden zij ook smartphones, televisies, verschillende Apple producten, onderdelen en accessoires aan. In de meeste categorieën kun je daarbij kiezen uit een refurbished of een nieuw exemplaar. Sommigen willen nu eenmaal het liefst een nieuw product, maar een refurbished (tweedehands) product is zo goed als nieuw. Alle refurbished producten zijn namelijk volledig opgeschoond, up to date en uitvoerig getest, zodat u zeker bent dat het product 100% werkt.

  Veel scherp geprijsde ICT producten in de Alpha-Shop zijn afkomstig van bedrijven, instanties, overheden, etc. Dit is apparatuur die meestal maar kort gebruikt is en na refurbishing weer klaar zijn voor een tweede ronde. Ook de nieuwe producten worden voor een scherpe prijs aangeboden. Dit kan doordat Alpha-Shop vaak gemixte partijen opkoopt van nieuwe en gebruikte artikelen. De nieuwe artikelen zijn dan bijvoorbeeld overgebleven in een magazijn, en als er dan een nieuwe versie op de markt komt, blijven deze staan. Ook kopen zij rechtstreeks van producenten wat u een scherpe prijs oplevert. Bij Alpha-Shop vind je merken als Lenovo, Dell, HP, Philips etc. Op alle producten zit standaard 1 jaar garantie. Als het product nieuw is dan kun je dit altijd op de website zien bij de foto van het product. Wanneer je een nieuwe kantoorruimte wilt inrichten en meerdere ICT apparaten nodig hebt, kun je Alpha-Shop mailen voor een op maat gemaakte offerte.

  Inkoop

  Wanneer je een partij ICT apparatuur hebt die je wilt verkopen dan kun je contact met ze leggen via de telefoon of door te e-mailen. Vermeld daarbij de aantallen en de specificaties. Zij willen er graag een bod op doen.

  Klachten

  U kunt van maandag t/m vrijdag bellen met de klantenservice, of een mail sturen voor vragen, klachten of advies. Ze zijn bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Ook kun je op de website een contactformulier invullen met je gegevens en je vraag of klacht, zij reageren dan zo snel mogelijk terug. Daarnaast hebben ze ook een Facebookpagina, en een bezoekadres in Noord Limburg, namelijk de plaats Nederweert-Eind. Een routekaart is te vinden op de website.

  Heb jij een goede refurbished computer aangeschaft bij Alpha-Shop en ben je zeer tevreden over de prestaties hiervan?

  En wat vond je van de service van de webshop? Plaats een review op deze website, zo kunnen wij elkaar tips geven over waar je beter wel of niet kunnen shoppen.

  Lees de ervaringen in de reviews van echte klanten van Alpha-Shop. Zijn hun refurbished artikelen goed en betrouwbaar? Kun je retourneren?

  Alpha-Shop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Alpha-Shop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Alpha-Shop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Alpha-Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Alpha-Shop actief?

  Alpha-Shop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alpha-Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.