Alpha-Shop

Alle reviews

Alpha-Shop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Christine Le Duc
9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

TomTom merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
TomTom
6 reviews

TomTom: Ervaringen ‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gè...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten
ProbeerNu.nl
11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

Alpha-Shop

Alpha Shop
Op zoek naar een nieuwe computer, telefoon of televisie? Of is uw budget daarvoor niet toereikend? ErvaringenSite verzamelt hier alle informatie voor u, zodat u goed kunt overwegen en weet waar u een aankoop doet van tweede hands of nieuwe IT-producten. Hier op onze website zult u de reviews, ervaringen, klachten, tips en beoordelingen van voorgaande klanten van Alpha Shop kunnen lezen. Klanten delen hier hun ervaringen met de service van het bedrijf met u voor een weloverwogen besluit om wel of niet aan te kloppen bij Alpha Shop of bij andere IT bedrijven.

Over Alpha Shop
Alphashop.nl is een online bedrijf die elektronische diensten verleent. Het is opgericht in 2015 als bedrijf met een eigen visie op refurbished producten. Ze gaat ervan uit dat 99% van alle kantoorwerkzaamheden gewoon even goed uitgevoerd kunnen worden op nieuwe als op een gereconditioneerde apparatuur. Alpha Shop gelooft ook dat ze met haar werkwijze bijdraagt aan een duurzaam en beter milieu. Ze is gestart als “kleine” groothandel die een complete werkplek leverde aan zakelijke gebruikers. Maar haar diensten groeiden uit tot buiten Nederland, met een assortiment van laptops, televisie, telefoons en IT-randapparatuur.

Producten, diensten van Alphashop.nl
Alpha Shop is leverancier, maar ook opkoper van refurbished IT-apparatuur, zoals computers, laptops, monitoren, telefoon en televisie. Omdat Alpha Shop ook tweede hands apparatuur aan de man brengt, komen haar producten van verschillende leveranciers zoals bedrijven, overheidsinstellingen en alle andere instanties waar IT-apparatuur wordt gebruikt. Alpha Shop is continu haar netwerk van deskundigen en professionele leveranciers en partners aan het uitbreiden en staat ook een samenwerking voor met de klanten. Met de huidige Coronacrisis heeft Alpha Shop ook mogelijkheden gecreëerd voor thuiswerkers. Zij stelt haar apparatuur ook ter beschikking aan die groep van klanten.

Ze biedt naast 2de hands apparatuur ook nieuwe, A-kwaliteit, apparatuur aan. Het omvat in 90 procent van de gevallen ex-lease apparatuur. Maar er wordt dus ook rechtstreeks van producenten producten opgekocht.

Indien u een kantoorruimte volledig zou willen inrichten dan helpt Alpha shop ook daarbij, terwijl zij u ook voorziet van professioneel advies.

Complimenten, klachten en tips voor Alpha Shop
Alpha Shop wilt een optimale kwaliteit, een heldere en eerlijke communicatie met haar klanten en een goede service, óók na de aankoop van hun producten. Zij willen dat hun klanten evenveel vertrouwen kunnen hebben in een gereconditioneerd product als in een nieuwe.

Alpha Shop levert haar producten binnen 1 tot 2 dagen. Echter, de mogelijkheid bestaat ook om persoonlijk uw aankoop op te halen.

Voor klachten Alpha Shop kunt u mailen naar info@alpha-shop.nl of via haar contactformulier uw klacht te deponeren. Mochten er geen bevredigende oplossingen zijn gevonden dan mag u zich wenden tot het ODR-platform van de Europese Commissie

Wat is uw ervaring met Alpha Shop? Hoe is hun dienstverlening? Wat is de kwaliteit die er wordt geleverd? Bent u tevreden? Laat ons weten hoe u het vond om in zee te gaan met Alpha Shop. Andere klanten zullen uw tips goed kunnen gebruiken. Laat hier op onze website een review achter.

Maar indien u zelf ook informatie wilt inwinnen over de IT-producten en diensten van Alpha Shop dan kan dat ook via onze ErvaringenSite website.