ErvaringenSite

  Ervaringen Alpha-Shop

  Alpha Shop
  Op zoek naar een nieuwe computer, telefoon of televisie? Of is uw budget daarvoor niet toereikend? ErvaringenSite verzamelt hier alle informatie voor u, zodat u goed kunt overwegen en weet waar u een aankoop doet van tweede hands of nieuwe IT-producten. Hier op onze website zult u de reviews, ervaringen, klachten, tips en beoordelingen van voorgaande klanten van Alpha Shop kunnen lezen. Klanten delen hier hun ervaringen met de service van het bedrijf met u voor een weloverwogen besluit om wel of niet aan te kloppen bij Alpha Shop of bij andere IT bedrijven.

  Over Alpha Shop
  Alphashop.nl is een online bedrijf die elektronische diensten verleent. Het is opgericht in 2015 als bedrijf met een eigen visie op refurbished producten. Ze gaat ervan uit dat 99% van alle kantoorwerkzaamheden gewoon even goed uitgevoerd kunnen worden op nieuwe als op een gereconditioneerde apparatuur. Alpha Shop gelooft ook dat ze met haar werkwijze bijdraagt aan een duurzaam en beter milieu. Ze is gestart als “kleine” groothandel die een complete werkplek leverde aan zakelijke gebruikers. Maar haar diensten groeiden uit tot buiten Nederland, met een assortiment van laptops, televisie, telefoons en IT-randapparatuur.

  Producten, diensten van Alphashop.nl
  Alpha Shop is leverancier, maar ook opkoper van refurbished IT-apparatuur, zoals computers, laptops, monitoren, telefoon en televisie. Omdat Alpha Shop ook tweede hands apparatuur aan de man brengt, komen haar producten van verschillende leveranciers zoals bedrijven, overheidsinstellingen en alle andere instanties waar IT-apparatuur wordt gebruikt. Alpha Shop is continu haar netwerk van deskundigen en professionele leveranciers en partners aan het uitbreiden en staat ook een samenwerking voor met de klanten. Met de huidige Coronacrisis heeft Alpha Shop ook mogelijkheden gecreëerd voor thuiswerkers. Zij stelt haar apparatuur ook ter beschikking aan die groep van klanten.

  Ze biedt naast 2de hands apparatuur ook nieuwe, A-kwaliteit, apparatuur aan. Het omvat in 90 procent van de gevallen ex-lease apparatuur. Maar er wordt dus ook rechtstreeks van producenten producten opgekocht.

  Indien u een kantoorruimte volledig zou willen inrichten dan helpt Alpha shop ook daarbij, terwijl zij u ook voorziet van professioneel advies.

  Complimenten, klachten en tips voor Alpha Shop
  Alpha Shop wilt een optimale kwaliteit, een heldere en eerlijke communicatie met haar klanten en een goede service, óók na de aankoop van hun producten. Zij willen dat hun klanten evenveel vertrouwen kunnen hebben in een gereconditioneerd product als in een nieuwe.

  Alpha Shop levert haar producten binnen 1 tot 2 dagen. Echter, de mogelijkheid bestaat ook om persoonlijk uw aankoop op te halen.

  Voor klachten Alpha Shop kunt u mailen naar info@alpha-shop.nl of via haar contactformulier uw klacht te deponeren. Mochten er geen bevredigende oplossingen zijn gevonden dan mag u zich wenden tot het ODR-platform van de Europese Commissie

  Wat is uw ervaring met Alpha Shop? Hoe is hun dienstverlening? Wat is de kwaliteit die er wordt geleverd? Bent u tevreden? Laat ons weten hoe u het vond om in zee te gaan met Alpha Shop. Andere klanten zullen uw tips goed kunnen gebruiken. Laat hier op onze website een review achter.

  Maar indien u zelf ook informatie wilt inwinnen over de IT-producten en diensten van Alpha Shop dan kan dat ook via onze ErvaringenSite website.

  Shop Registration Online 2020 in UP | दुकान का ऑनलाइन पंजीयन |Online Shop Registration |Nivesh Mitra

  Alpha-Shop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Alpha-Shop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Alpha-Shop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Alpha-Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Alpha-Shop actief?

  Alpha-Shop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alpha-Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.