ErvaringenSite

  Ervaringen Amac

  U heeft vast wel eens van het bedrijf Amac gehoord, maar wat is het nou eigenlijk? Amac is een van de grootste Apple Premium resellers met over vijftig fysieke winkels verspreid over Nederland. Daarnaast heeft Amac ook een online shop. Amac biedt een compleet assortiment aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment met accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch en AirPods. Amac is dus actief in de telefonie en electronica branche. Op deze pagina kunt u de ervaringen achterhalen die andere mensen met Amac hebben, dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook kunt u op ErvaringenSite op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Amac

  Apple Premium resellers zoals Amac komen voort uit de herintroductie van het Apple Centre concept in 2003 door Apple. Het Apple Centre was een op de zakelijke markt gerichte formule uit de jaren tachtig. De introductie van onder meer de iMac en iPod vroegen echter om een nieuw verkoop-kanaal om de consument te bereiken. Het bestaande reseller-netwerk van Apple kon daar onvoldoende in voorzien. In 2005 werd daarom de eerste Amac winkel in Utrecht in Nederland geopend. In tegenstelling tot zijn voorgangers zijn de Amac winkels allemaal in de stadscentra geopen. De inrichting was wel geïnsprireerd op de Apple stores met witte tafels, zwarte kasten, grafische panelen etc. Kort nadat de fysieke winkels werden geopend ging Amac ook online om consumenten te bereiken.

  ShopHere Tutorial: Create Online Store for free (Sinhala)

  Producten en Diensten

  Amac verkoopt dus alles gerelateerd aan Apple, voorbeelden hiervan zijn iPhones, iPods, AirPods, iPads en zelfs Macbooks en Apple TV's. Misschien verbaast het u maar daarnaast verkoopt Amac ook nog accessoires voor de Apple producten van andere bedrijven. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan koptelefoons van Beats by Dr. Dre of JBL maar ook bijvoorbeeld een stereo installatie voor uw Apple TV van Harman en Kardon. Services die Amac naast de producten levert zijn:


  - Studentenkorting: Als u aan kunt geven dat u studeert bij een onderwijs instelling kunt u profiteren van studentenkortingen op de website van Amac. Zo krijgt u bijvoorbeeld zes procent korting op Macbooks en op andere Apple producten. U dient hiervoor dus wel echt een bewijs te uploaden dat u daadwerkelijk student bent.


  - Garantie en service: Op elk product dat u bestelt bij Amac krijgt u twee jaar garantie, of dit nou een Macbook of iPhone is deze garantie telt altijd. Naast garantie levert Amac ook service en reparatie. De reparateurs van Amac zijn door Apple gecertificeerd en ook worden alleen onderdelen van Apple zelf gebruikt voor reparatie. Ook hoeft u uw Apple product niet lang te missen en zit er met vijftig service punten waarschijnlijk wel één dichtbij u in de buurt.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Amac

  ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Amac op ErvaringenSite te delen door middel van een review. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Amac vinden. Lees hier dan ook de aanbevelingen, klachten en tips van anderen over Amac.

  Amac
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Amac

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Amac een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Amac. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Amac actief?

  Amac is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Amac gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.