ErvaringenSite

  Ervaringen Amanvida

  Draag je bio, ethiek en duurzaamheid hoog in het vaandel, en wil je graag ontdekken welke websites in deze context interessant zouden kunnen zijn? Dan kun je gerust eens een kijkje nemen op de site van Amanvida. Of ben je al vertrouwd met de producten van dit bedrijf? Dan kun je ervoor kiezen om op deze pagina een eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met deze online winkel te schrijven. Zo geef je andere potentiële klanten de kans om op basis van jouw informatie te bepalen of het aanbod van Amanvida iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt overigens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, omdat we op deze pagina alle reviews hoe dan ook publiceren.

  Over Amanvida

  Amanvida is een Belgisch bedrijf waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Schoten in de provincie Antwerpen. Omdat deze online winkel de officiële webshop van Amanprana is, kun je er het hele assortiment kopen. Deze onderneming profileert zich als een ethische, duurzame en biologische winkel die over alle relevante certificaten beschikt. Je kunt er onder andere terecht voor gezonde voeding, supplementen, verzorging en accessoires. Amanvida zou al meer dan 10.000 tevreden klanten hebben en altijd eerlijke informatie over de beschikbare producten geven. Enkele van de merken die je er kunt kopen zijn Dr. Bronner, Green People, Amanprana, Alta Alella en Couleur Caramel. Bovendien zou je er kunnen rekenen op scherpe, gezonde aanbiedingen. De naam Amanvida is opdeelbaar in twee woorden: Aman en Vida. In het Sanskriet betekent Aman vrede of rust, en Vida is Spaans voor leven. Bijgevolg staat Amanvida voor een vredig, rustig leven.

  24 hour Online Shopping Challenge

  Producten en diensten van Amanvida

  Heb je ongeveer een idee van het artikel waarnaar je op zoek bent? Dan kun je bovenaan in het zoekvenster een algemene of specifieke term ingeven. Net zoals op de meeste websites is het ook perfect mogelijk om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals bijvoorbeeld Biologische voeding, Lifestyle, Supplementen en Merken. Omdat sommige van deze categorieën zijn opgedeeld in een aantal subcategorieën, kun je makkelijk door het menu bladeren en de kans vergroten dat je net dat ene item vindt waarnaar je op zoek bent. Op de site kun je ook de favorieten van Amanvida zelf bekijken, je inschrijven op de nieuwsbrief om in de toekomst geen enkele aanbieding meer te missen en relevante blogartikelen lezen. Volgens de informatie op de website kun je bij dit bedrijf rekenen op gratis verzending vanaf € 125, een geld-terug-garantie en levering binnen 24 uur. Voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Amanvida

  Heb je ooit al voeding, huidverzorging of supplementen bij Amanvida gekocht? Dan is dit je kans om je persoonlijke ervaring te delen! Op deze pagina kun je namelijk een korte, informatieve review over Amanvida schrijven. Op basis van jouw informatie help je andere potentiële klanten beslissen of het aanbod van deze onderneming aansluit op hun eigen wensen en behoeften. Was je tevreden over de bestel- en betaalprocedure? Was de klantenservice vlot bereikbaar als je vragen had? Of heb je eventueel nog andere nuttige tips? Laat het ons zeker weten! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat onze bezoekers over andere bedrijven schrijven.

  Amanvida
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Amanvida

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Amanvida een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Amanvida. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Amanvida actief?

  Amanvida is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Amanvida gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.