ErvaringenSite

  Ervaringen AMAS

  Afkomen van die kilo’s is vaak genoeg een zwaardere klus dan ze erbij krijgen. Vele mensen gaan op dieet, anderen kiezen ervoor om te sporten en weer anderen doen een combinatie van beide. Afvallen vereist niet alleen discipline, maar ook de juiste technieken en tools. Anno 2021 met de ontwikkelingen rondom de COVID-19 pandemie zijn vele mensen begonnen met thuis trainen, aangezien zij niet meer naar de sportschool konden. Sommigen prefereren om touwtje te springen, om te joggen, of om cardio en buikspieroefeningen te doen.

  Met de juiste tools lukt het vast wel om jouw doelen te behalen. Bedrijven, zoals AMAS, kunnen hierbij een steentje bijdragen, door gebruik te maken van een van de verschillende producten bestemd voor het trainen van huis uit. Mocht je interesse hebben in de producten van soortgelijke bedrijven, bekijk dan de beoordelingen van dit bedrijf en maak een keuze waar te shoppen.

  Over AMAS
  AMAS is een online webwinkel die zich richt op de verkoop van sportartikelen en ook kleding voor zowel mannen als vrouwen. Met de verkoop van de speciaal ontworpen trainingsbanden onderscheiden zij zich van andere soortgelijke bedrijven. Over hun sportkleding vermelden zij dat het gemaakt is van een speciaal elastisch materiaal met een ingeweven logo. Verder bieden zij ook speciale sportbeha’s en leggings met een push-up effect.

  Producten en diensten van AMAS
  Een van de producten van AMAS is de driedelige trainingsband, welke gebruikt kan worden om verschillende delen van het lichaam strakker te maken, waaronder de armen, benen en de buikspieren. Hierdoor kan men van huis uit krachttrainingen verrichten, zonder enige gym-apparaten aan te schaffen.

  De rubbers die aan de binnenkant van de band is vastgenaaid, voorkomt dat deze kan wegglijden tijdens het trainen. Het bedrijf geeft verder aan dat de band van zeer hoge kwaliteit gemaakt is, elastisch is en ook robuust. Er zijn verschillende formaten van de trainingsband, namelijk de turquoise band met een zwakke weerstand, de grijze band met een matige weerstand en de zwarte band met een sterke weerstand.

  AMAS verkoopt verder ook kleding voor zowel man als vrouw. Voor vrouwen hebben zij bijvoorbeeld de sportbh’s en de billen-legging, welke een hoge tailleband heeft, waardoor de buik platter lijkt. Ook heeft het een speciale contour die de billen een ronde vorm geven. De legging komt in de maten XS, S en M. Kleding voor de man bestaat uit de All Black jogging en slim fit broeken, de All Black T-shirt en mouwloze truitjes, welke de spieren benadrukken en extra groter laten lijken en het stijlvolle T-shirt welke de schouders en armen een bredere look geven.

  Complimenten, klachten en tips voor AMAS
  Ben je tevreden met jouw aankoop bij AMAS? Hoe effectief zijn de trainingsbanden en heb je gemerkt dat deze je hebben laten afvallen? Vertel anderen middels het geven van een review wat jouw ervaring is met AMAS. Geef daarbij niet alleen de complimenten aan, maar zeker ook de klachten en tips voor het bedrijf. Hierdoor kunnen andere sporters of toekomstige sporters een beter beeld krijgen en weten zij waar zij aan toe zijn.

  Zara Spring Online Shop-Up | Fashion Shopping Haul | Trinny

  AMAS
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AMAS

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AMAS een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over AMAS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AMAS actief?

  AMAS is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AMAS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.