ErvaringenSite

  Ervaringen American Crew

  De juiste verzorgingslijn gebruiken voor huid en haar is niet alleen belangrijk voor een goede dagelijkse verschijning, maar ook voor een blakende gezondheid. Steeds meer mannen besteden dan ook meer aandacht aan hun uiterlijke zorg. Bent u een man die het belangrijk vindt om er goed verzorgd uit te zien? Bent u op zoek naar producten voor huid- en haarverzorging voor mannen, producten vervaardigd met natuurlijke ingrediënten? Dan kunt u hiervoor een bezoek brengen aanErvaringenSite. Over de ervaringen van klanten met producten voor de verzorging van huid en haar, de service en de verstrekte gebruiksaanwijzing zult u beslist reviews vinden.

  Over American Crew
  Het merk American Crew is ontstaan in 1994 toen herenkapper, David Racugglia, een eerste partij American Crew Shampoo produceerde. David Racugglia werd kapper in 1977 en na de kappersschool bezocht hij de schoonheidsschool. Hij werd in die tijd, de jaren 80, geconfronteerd met het feit dat het haar van mannen erg uniseks en androgyn was. Zijn missie was om met de opgedane kennis nieuw leven in te blazen in de klassieke kapperswereld. Dit, door mannenlijn een huid- en haarverzorging aan te bieden, waarmee ze net zoveel aandacht konden besteden aan hun uiterlijk als vrouwen. Na diverse experimenten in zijn mannensalon in Chicago werd de American Crew Shampoo geboren. Hij kwam vervolgens met een totaalconcept voor de dagelijkse verzorging van de man en American Crew was een feit. American Crew werd een salonmerk van producten in huid- en haarverzorging voor mannen.

  Producten en diensten van American Crew
  Producten van American Crew zijn bestemd voor de man voor het stijlen van huid en haar, zoals baard scheren en huidverzorging. Verder zijn er ook Acumen producten, cadeausets en verzorgingstips. Elk product is samengesteld met vitamines, antioxidanten en vochtinbrengende middelen om het lichaam te voorzien van energie en vitaliteit. De collectie van American Crew bestaat verder uit kammen, borstels en tondeuses. American Crew maakt van oudsher gebruik van natuurlijke ingrediënten voor zijn producten. Verschillende oliën, polymeren, proteïnen worden eveneens toegevoegd. Ook worden de producten in het lab getest. Naast de aanbieding van de producten houdt American Crew ook jaarlijks de American Crew All Star wedstrijd.

  Verzending, garantie & betaling bijAmerican Crew
  De verzending bij American Crew is gratis. De meeste bestellingen, die via de standaard service worden verzonden, worden binnen 1-2 werkdagen, afhankelijk van de beschikbaarheid van het product, verstuurd. Het klantenserviceteam van American Crew is 5 dagen per week beschikbaar, van maandag tot en met vrijdag, van 10.00 uur - 19.00 uur. Klachten over de producten en de levering kunnen meteen worden gerapporteerd aan American Crew per email op privacypolicy@revlon.com of naar de afdeling voor klachten op Revlon Consumer Products Corporation One New York Plaza NY 10004. Indiening van een klacht kan ook bij een toezichthoudende autoriteit.

  Complimenten, klachten en tips voor American Crew
  Gratis verzending en 30% korting op alle Acumen producten bij American Crew. American Crew zegt door educatie en marketing continu te werken aan vernieuwingen om de stijl van mannen en hun persoonlijke imago te verbeteren. Bent u al klant van American Crew? Wat vindt u van de kwaliteit van de producten en van de dienstverlening? Laat ons uw ervaring weten hier op ErvaringenSite.

  Wenst u graag ook meer te gaan doen aan uw uiterlijk? Bent u op zoek naar een bedrijf dat producten kan leveren naar uw wens? Op onze website kunt u meer lezen over American Crew en een vergelijking doen met andere aanbieders.

  HOW TO START AN ONLINE STORE + how i started a business at 22

  American Crew
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over American Crew

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is American Crew een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over American Crew. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is American Crew actief?

  American Crew is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van American Crew gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.