ErvaringenSite

  Ervaringen American Eagle

  Kleding, accessoires en artikelen voor de persoonlijke verzorging kopen online, is snel en makkelijk gedaan met de diverse aanbiedingen. Bent u op zoek naar aanbieders die hun excellente dienstverlening hebben bewezen en daarom bekend over staan? Ga daarvoor naarErvaringenSite, de webpagina die naast de nodige informatie over aanbieders in producten en diensten ook aandacht besteed aan reviewers. Op de review pagina leest u over de ervaringen van klanten met aanbieders in de sector persoonlijke verzorgingsartikelen. Breng ons een bezoek en laat u gedegen informeren!

  Over American Eagle
  American Eagle Outfitters Inc., ook AE genoemd of AEO is een Amerikaans kledingbedrijf. Dit bedrijf is in 1977 opgericht door de broers Jerry en Mark Silverman. American Eagle Outfitters verkoopt kleding onder de merknaam American Eagle, maar heeft sinds 2006 ook het ondergoedmerk Aerie. Dit bedrijf valt onder de overkoepelende organisatie Retail Ventures en heeft als dochterondernemingen onder meer Aerie en AEO Management Co. Het bedrijf heeft zijn hoofdzetel in Pittsburgh. Sinds 2001 is het merk ook in andere landen dan de VS aanwezig.

  Producten en diensten van American Eagle
  American Eagle richt zich sinds kort ook speciaal op het ontwerpen van kleding voor jongeren. Het doel van de kledinglijn voor kinderen is om de echte kracht van optimisme van de jeugd aan de wereld te laten zien. Naast hun kledingcollectie verkopen ze ook schoenen en accessoires, waaronder riemen, sieraden, zonnebrillen, geurtjes en sjaaltjes. Het is een zaak die naast de kleding, accessoires van de merken American Eagle en Aerie ook producten voor persoonlijke verzorging aanbiedt. American Eagle Outfitters beschikt nu al over meer dan 900 winkels in Amerika en Canada.

  Verzending, garantie & betaling bijAmerican Eagle
  De verzending van de bestelde producten bij American Eagle heeft binnen 2 tot 3 dagen plaats. De bedenktijd die dit bedrijf hanteert, is 100 dagen. Via het telefoonnummer van American Eagle (+1 (888) 232-4535U) of via privacy@ae.com kunt u melding maken van het product dat u terug zal sturen. De voorwaarden voor het terugsturen zijn dat u beschikt over de factuur, dat het originele prijskaartje stevig bevestigd is aan het terug te sturen artikel en dat u zorgt dat er geen schade aan het artikel is. Het duurt maximaal 5 weken vanaf de dag dat het pakket is verzonden, voordat de terugbetaling is verwerkt door American Eagle.

  Complimenten, klachten en tips voor American Eagle
  Bestelde producten worden door American Eagle binnen 2 á 3 dagen gratis thuis bezorgd. American Eagle adverteert een toonaangevende wereldwijde speciaalzaak te zijn die onder de merken American Eagle en Aerie hoogwaardige, trendy kleding, accessoires en producten voor persoonlijke verzorging aanbiedt tegen betaalbare prijzen. Wat is uw ervaring? Hebt u al inkopen gedaan bij American Eagle? Zijn de artikelen daadwerkelijk betaalbaar en hoogwaardig zoals wordt geadverteerd? Wat is uw mening over de dienstverlening? Ervaringesite.be is benieuwd naar uw ervaring met dit bedrijf. Ga naar onze reviewpagina en plaats daar uw beoordelingover American Eagle.

  Wilt u graag ook meer weten over American Eagle, neem gerust een kijkje op ErvaringenSite.

  All about running a ONLINE SHOP + quick office tour! ~ Frannerd

  American Eagle
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over American Eagle

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is American Eagle een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over American Eagle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is American Eagle actief?

  American Eagle is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van American Eagle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.