ErvaringenSite

  Ervaringen Amsterdam Genetics

  Ben je iemand die een jointje op zijn tijd kan waarderen? Dan is het de moeite waard om je te verdiepen in het eigenhandig bijhouden van een wietplantje. Bij Amsterdam Genetics vind je hoge kwaliteit cannabiszaadjes, maar ook CBD-producten, handgemaakte cosmeticaproducten en rookartikelen. Ben je benieuwd wat de ervaringen van anderen zijn die met deze winkel zaken hebben gedaan? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze webpagina vind je reviews van bestaande klanten zodat jij uiteindelijk een goede keuze kunt maken. Als je zelf al ervaring hebt met dit bedrijf, laat dan vooral zelf jouw mening achter!

  Wat is Amsterdam Genetics?
  Amsterdam Genetics

  is een online winkel waar je cannabiszaden gemakkelijk kunt bestellen. Het bedrijf bestaat al sinds 1985 en heeft inmiddels al miljoenen leveringen gedaan. Op de website vind je allerlei artikelen en blogs die de producten en het groeiproces uitleggen om je zo een beter beeld te geven. Het bedrijf is volledig ontwikkeld door gekwalificeerde experts en professionals uit de canabisindustrie. Dit betekent dat de zaden die verkocht worden altijd van hoge kwaliteit zijn. Een goede prijs en kwaliteit zijn dus gegarandeerd.

  Via de website kun je een keuze maken gebasseerd op een hoop factoren zoals de moeilijkheidsgraad van het succesvol laten groeien van de plant, de familie van het zaadje en het uiteindelijk gewenste effect van de canabis. Voor grotere aankopen krijg je vaak kortingen of gratis zaden.

  Top 5 Best weed in Amsterdam Coffeeshops - Amsterdam Genetics City Selections - Best Coffeeshop

  Producten en diensten van Amsterdam Genetics
  Amsterdam Genetics

  is zowel een online webshop als een blogwebsite. Daarnaast weten ze ook goed de weg in Amsterdam wat betreft coffeeshops waar zaken mee worden gedaan. De producten die te bestellen zijn via de webshop zijn redelijk divers. Hieronder volgt een lijstje:

  -Een enorme database aan cannabiszaden. Uiteenlopende typen (indica/sativa), smaken, effecten en bloetijden

  -CBD-producten (gummies, chocoladeblokken, vaporizers, CBD-olie, tabletten)

  -Cosmetica (zeep, crèmes, zalfjes)

  -Merchandise (t-shirts, sneaker tags, truien, kalenders, mutsen, petjes, waterflessen)

  -Rookartikelen (vloeitjes, grinders, filters, reisdoosjes, aanstekers)

  Klachten over Amsterdam Genetics

  Wil je contact opnemen met Amsterdam Genetics? Dat is eenvoudig en mogelijk via de klantensupport. Deze wordt goed onderhouden en je kunt hen via social media of via een contactformulier altijd bereiken. De Facebookpagina wordt actief onderhouden en op werkdagen zul je binnen korte tijd antwoord krijgen op jouw vraag. Er staat ook een lijst aan veelgestelde vragen en antwoorden op de website.

  Klachten, complimenten en adviezen voor Amsterdam Genetics
  Mocht je reeds spullen hebben besteld en/of ontvangen bij Amsterdam Genetics, laat dat ons dan weten. Je kunt hier op ErvaringenSite die ervaring delen: zowel positieve als negatieve bijdragen worden gewaardeerd! Zolang de inhoud altijd opbouwend is. Aan de hand van jouw advies kunnen zij de aanbeboden producten en diensten verbeteren.

  Wat vinden mede-klanten van Amsterdam Genetics? Een fijne website en betrouwbare service en kwaliteit? Op deze pagina vind je onafhankelijke ervaringen van mensen die met dit bedrijf te maken hebben gehad zodat jij optimaal geïnformeerd bent.

  Amsterdam Genetics
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Amsterdam Genetics

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Amsterdam Genetics een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Amsterdam Genetics. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Amsterdam Genetics actief?

  Amsterdam Genetics is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Amsterdam Genetics gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.