ErvaringenSite

  Ervaringen AND_i

  Op speciale gelegenheden hoort er ook speciale kleding gedragen te worden. Hoe chiquer het feest hoe chiquer de kleding. Vaak gaat dit ook zo met bijbehorende sieraden. Het juiste sieraad voor de juiste gelegenheid is vaak net zo belangrijk. And_i heeft een collectie sieraden zoals ze zelf zeggen, die authentiek en voor echte individualisten zijn. Wilt u weten wat anderen van And_i en haar producten vindt dan bent u hier bij Ervaringensite.be aan het juiste adres. Hier lees u betrouwbare reviews van mensen die je voor gegaan zijn. Je leest hun ervaringen en mening over het bedrijf en ook als er klachten of tips zijn dan kun je dat hier lezen.

  Over And_i

  In 2001 richtte Andreas Eberharter het merk And_i op. Een wereldberoemd merk ondertussen in de mode wereld. Onder deze naam maakt het bedrijf sieraden en accessoires. Andreas Eberharter is opgeleid goudsmid en beeldhouwer. Zijn carrière is hij begonnen als assistent van Anna Heidl, Eva Schlegel en Manfred Wakolbinger. Alle drie gerenommeerde namen in de sieraden- en modewereld. Het merk And_i heeft meerdere awards gewonnen zoals de Vienna Fashion Award in 2010 en 2012 en de Mercur Innovation Award in 2011. Toen And_i mee deed aan de modeshow van Thierry Mugler in 2009 kreeg het merk internationale bekendheid en waren het ook de bekende popartiesten die interesse in het merk gingen tonen. Nadat Lady Gaga in haar videoclip “Paparazzi” een sieraad droeg van And_i werd het meteen een cult object. Ook artiesten als Kesha, Kiera Chaplin, Milla Jovovich, Tarkan, Kiera Chaplin, Lindsay Lohan en Beyonce konden al snel gezien worden met items uit de collectie.

  TOP 10 PLACES TO SHOP ONLINE | FALL 2020 WARDROBE ESSENTIALS

  Producten en diensten And_i

  De collectie van sieraden en accessoires van And_i en ontwerper Andreas Eberharter zijn zoals ze het zelf authentiek en voor de echte individualist. Op de website kun je de verschillende collecties zien en in totaal zijn dat er meer dan vijfentwintig. Als het gaat om unieke en authentieke items dan is dat precies wat er aangeboden wordt. Ze hebben naast ringen en armbanden, bepaalde ooglappen, hoofddeksels en zelfs compleet van metaal vervaardigde jurken. Ieder item is zo ontworpen dat het opvalt en de aandacht naar zich toe trekt. In de mode en muziek industrie worden de items geregeld gezien. Menig modeshow en modemagazine worden opgesierd met items uit de collectie van And_i. Maar ook in video clips van muzikanten die net even weer wat anders willen kunnen we ze geregeld terug zien.

  Mening, ervaring, beoordeling en klachten And_i

  Heeft u een van de sieraden van And_i in uw bezit? Dan zijn we opzoek naar jouw ervaring en mening. Heeft u ooit via de website een bestelling gedaan en bent u daar over te spreken? Dan willen we jou vragen om een review te schrijven en daar naar alle eerlijkheid te omschrijven wat je van And_i en haar producten vindt. Jouw beoordeling van het bedrijf zorgt dat andere consumenten na het lezen hiervan een gedegen beeld van een bedrijf kunnen krijgen zonder dat ze daar eerst zelf de portemonnee voor open hoeven te trekken. Onze dank is bij voorbaat groot!

  AND_i
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AND_i

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AND_i een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over AND_i. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AND_i actief?

  AND_i is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AND_i gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.