ErvaringenSite

  Ervaringen Anna van Toor

  Anna van Toor is een winkelketen die ook een webshop heeft in exclusieve damesmode, van onder andere hun eigen merk. Lees hier wat anderen van de kwaliteit en ontwerpen van de kleding vinden, en laat uw review over dit bedrijf achter.

  Over Anna van Toor

  Anna van Toor is een onderneming waar eigentijdse, ondernemende, sportieve en stijlvolle vrouwen terecht kunnen voor het aanschaffen van kleding. Anna van Toor is gestart in 1918 en sinds 1999 zijn zij gestart met het ontwerpen van damesmode onder het eigen merk Anna en Anna Blue. Zij maken hierbij gebruik van de mooiste materialen en stoffen met een scherp oog voor detail. De collectie staat voor vrouwelijkheid met een vleugje eigenheid, waardoor de klant haar eigen unieke karakter kan onderstrepen. De derde generatie staat inmiddels aan het roer. Naast 29 fysieke winkels heeft Anna van Toor ook een webshop. Bij Anna van Toor wordt verder gekeken dan de tijdelijke trends en bieden zij hun klanten een unieke, tijdloze, stijl. Hoog in het vaandel hebben zij kwaliteit, klantgerichtheid en verantwoordelijkheid. In het kader van het laatste is Anna van Toor sinds 2013 lid van de FWF (Fair Wear Foundation). Dit is een non-profitorganisatie die onafhankelijk is en het doel heeft om de werkomstandigheden in de kledingindustrie te verbeteren. Anna van Toor neemt haar verantwoording voor de productie van haar kleding door o.a. productlocaties regelmatig te bezoeken, training te geven aan de medewerkers en controles uit te voeren.

  Interview Vivian Reijs met Anna van Toor

  Fair Wear Foundation

  De Fair Wear Foundation heeft voor de kledingindustrie acht richtlijnen voor de werkomstandigheden opgesteld. Er mag niet worden gediscrimineerd op de werkvloer, men heeft vrijwillig voor het werk gekozen, er is geen kinderarbeid en er wordt een leefbaar loon uitgekeerd. Verder worden er humane werktijden gehanteerd (max 6 dagen per week, 8 uur per dag), er is vrijheid van collectieve onderhandeling en vereniging, er zijn veilige en gezonde arbeidsomstandigheden en men krijgt een legaal werkcontract (incl. sociale zekerheid).

  Diensten

  Naast het feit dat u uw kleding kunt kopen in de winkels kunt u inspiratie opdoen in de webshop en daar op verschillende manieren navigeren. Zo kunt u kiezen voor ‘shop the look’. U krijgt dan voorbeelden van outfits te zien die helemaal compleet zijn. Bijvoorbeeld een broek met shirt, sjaal en schoenen. Zo weet u zeker dat de combinatie helemaal bij elkaar past. Ook kunt u onder de knop ‘inspiratie’ verschillende video’s en brochures bekijken om inspiratie op te doen. U vindt daar ook een blog. Daarnaast kunt u als klant lid worden van de AnnaCircle. Een service waar u dan gebruik van kunt maken is een shop sessie met een personal shopper, deze service is gratis en u bent niet tot aankoop verplicht. Deze sessie kunt u online boeken.

  Klachten

  Voor alle artikelen die u in de webshop aanschaft geldt dat u een zichttermijn van 14 dagen heeft, in die tijd mag het product zonder reden retour. U kunt het terugsturen, maar ook naar een winkel brengen. Voor vragen, klachten of suggesties kunt u een contactformulier op de website invullen of bellen met de klantenservice: (0183) 359202. Dit kan op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

  Bent u een vaste klant van Anna van Toor, en shopt u dan in de winkel of online?

  Wat is uw ervaring met deze webshop? Laat uw review hier achter zodat anderen ook kunnen profiteren van uw ervaring.

  Lees de reviews voor u wat bestelt! Hoe beoordelen klanten van Anna van Toor de dameskleding en het online bestelgemak? Kun je retourneren?

  Anna van Toor
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Anna van Toor

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Anna van Toor een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Anna van Toor. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Anna van Toor actief?

  Anna van Toor is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Anna van Toor gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.