ErvaringenSite

  Ervaringen Antrekk

  Als je veel buiten sport of op een andere manier buiten bezig bent wil je uiteraard wat warme kleding zodat je het niet koud krijgt. Je zou ze kunnen vinden bij Antrekk. Maar wat zal de kwaliteit van hun outdoor kleding zijn? Zal dat themo-ondergoed dat ze verkopen nou echt wel zo warm zijn? Zal zo’n skibroek nou wel handig zijn als je op de lange latten staat? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Antrekk die beanies of sportmutsen nou wel bezorgen voor de winter weer aanbreekt? En wat voor een klantenservice zul je van deze wintersportwinkel kunnen verwachten als je ze nodig hebt? De enigen die je hier een eerlijk antwoord op kunnen geven zijn de mensen die al eens outdoor kleding van Antrekk hebben gekocht. Lees hun reviews om erachter te komen hoe zij over deze sportwinkel denken. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen in de beslissing wel of niet bij Antrekk te shoppen.

  Over Antrekk

  Antrekk is een winkel die skikleding en andere outdoor kleding verkoopt. De winkel is in 2016 opgericht door een aantal enthousiaste sporters. Hun winkel is gevestigd in de sportstad Heerenveen. Ze hechten veel waarde aan actief bezig zijn, maar ook aan andere dingen zoals functionaliteit, kwaliteit en design. Volgens hen draagt een goede uitrusting nou eenmaal bij aan een perfecte sportbeleving. De naam van het bedrijf komt uit het Noors. Daar betekent het “outfit”. Ze hebben zowel sportkleding als outdoor kleding in hun winkel. Hun skikleding bestaat uit skitruien, balaclava’s, windstoppers, bivakmutsen, rokjes, ski-jassen, skibroeken enzovoort. Verder hebben ze nog gewone outdoor kleding. Deze categorie bestaat uit korte broeken, expeditiekleding, donsjassen, hardshell jassen, sokken, fleece vesten, shoftshell jassen, handschoenen en nog wel meer. Mocht je het ondanks je dikke bovenkleding toch nog koud krijgen dan is thermo-ondergoed misschien wel iets. Een thermoshirt, thermobroek, of sportslip kan een warme basis vormen zodat je niet al teveel kou verliest. Dan is er nog een speciale sectie mutsen. Deze bestaat uit hoofdbanden, beanies, kindermutsen, sportmutsen, en nog nog wat andere specifieke hoofddeksels. En mocht je op zoek zijn naar zo’n echte Noorse trui, dan kun je die ook bij Antrekk vinden.


  Wat skitips voor beginners.

  Diensten van Antrekk

  De sportkleding en outdoor kleding van Antrekk kan gewoon digitaal besteld worden via hun website. De bezorgservice van Antrekk pakt de trui of het skipak gewoon in en stuurt het naar je op. Ook heeft Antrekk een klantenservice die je kan helpen als je ergens tegenaan loopt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Antrekk

  Heb jij al zo’n Noorse trui of ander kledingstuk van Antrekk? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met dit merk skikleding en outdoor kledij. Hoe lekker zitten die warme truien nou echt? Is die thermokleding echt zo warm als ze beweren? Hoe lekker zitten die fleece vesten? Krijg je geen koude handen met hun handschoenen? Hoe lang duurde het voor de bezorgservice van Antrekk om jouw nieuwe windstopper naar je op te sturen? En was de klantenservice van Antrekk wel vriendelijk en behulpzaam genoeg? Schrijf je eigen Antrekk review en vertel ons wat jouw mening over Antrekk is.

  Antrekk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Antrekk

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Antrekk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Antrekk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Antrekk actief?

  Antrekk is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Antrekk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.