ErvaringenSite

  Ervaringen Antrekk

  Ben je een fan van een sportief en outdoor leven, en ben je in deze context op zoek naar relevante kleding, accessoires en materiaal? Dan zou de online winkel Antrekk misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het ook best mogelijk dat je sinds kort of al enige tijd vertrouwd bent met het aanbod van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je op deze pagina een informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met Antrekk zou willen schrijven. Op die manier geef je andere potentiële klanten de kans om op basis van jouw informatie een weloverwogen beslissing te nemen om al dan niet een bestelling bij Antrekk te plaatsen. Daarbij maakt het trouwens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Antrekk

  Antrekk is een Nederlands bedrijf dat zijn hoofdkantoor in Heerenveen in de provincie Friesland heeft. De oprichters van deze webshop zijn in 2016 van start gegaan en dragen een actief leven, kwaliteit, design, functionaliteit en een verantwoorde productie hoog in het vaandel. Volgens hen dragen geschikte kleding en een degelijke uitrusting bij aan een optimale sportbeleving. De naam Antrekk is afkomstig uit de Noorse taal en betekent letterlijk outfit. Dit label biedt sport- en outdoorkleding aan die grotendeels afkomstig is van Europese producenten. Het is een bewuste keuze van Antrekk om zich te focussen op Europese kwaliteitsartikelen in plaats van op massaproductie buiten Europa. De fabrikanten die de selectie doorstaan, leveren volgens Antrekk dus uitsluitend kwaliteitsproducten en produceren op een verantwoorde manier. Tot slot zouden de leveranciers van dit bedrijf ook een hoog serviceniveau hebben en flexibel zijn dankzij korte lijnen.

  Buying My DREAM Wardrobe | Online Shop With Me + Huge Spring Try On Haul

  Producten en diensten van Antrekk

  Als je weet waarnaar je op zoek bent, kun je bovenaan de website van Antrekk een bepaalde term in het zoekvenster ingeven. Daarnaast is het ook mogelijk om te klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals skikleding, thermo ondergoed, Noorse trui, Comfyballs, compressiekousen en bushcraft. Sommige van deze categorieën zijn opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat de kans groter is dat je sneller en makkelijker het door jou gezochte item vindt. Op de homepage kun je ook klikken op een van de merken die in deze online winkel worden aangeboden of de nieuwe collectie bekijken. Deze website beschikt ook over het WebwinkelKeur-labelen een veilige betaalomgeving. Heb je nog vragen, opmerkingen of klachten? Dan kun je de klantenservice van Antrekk telefonisch, per WhatsApp of via e-mail bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Antrekk

  Heb je ooit al een muts, wollen trui of skimmer bij Antrekk gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent van de kwaliteit van de door jou gekochte artikelen, hoe de online betaalprocedure verliep, of je bestelling binnen een redelijke termijn en in goede staat is aangekomen en of de klantenservice van deze onderneming vlot en makkelijk bereikbaar is. Laat het ons zeker weten! Ben je benieuwd wat onze bezoekers over gelijkaardige bedrijven schrijven? Klik hier en ontdek het allemaal!

  Antrekk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Antrekk

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Antrekk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Antrekk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Antrekk actief?

  Antrekk is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Antrekk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.