Antrekk

Alle reviews

Antrekk

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Antrekk

Ben je een fan van een sportief en outdoor leven, en ben je in deze context op zoek naar relevante kleding, accessoires en materiaal? Dan zou de online winkel Antrekk misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het ook best mogelijk dat je sinds kort of al enige tijd vertrouwd bent met het aanbod van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je op deze pagina een informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met Antrekk zou willen schrijven. Op die manier geef je andere potentiële klanten de kans om op basis van jouw informatie een weloverwogen beslissing te nemen om al dan niet een bestelling bij Antrekk te plaatsen. Daarbij maakt het trouwens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Antrekk
Antrekk is een Nederlands bedrijf dat zijn hoofdkantoor in Heerenveen in de provincie Friesland heeft. De oprichters van deze webshop zijn in 2016 van start gegaan en dragen een actief leven, kwaliteit, design, functionaliteit en een verantwoorde productie hoog in het vaandel. Volgens hen dragen geschikte kleding en een degelijke uitrusting bij aan een optimale sportbeleving. De naam Antrekk is afkomstig uit de Noorse taal en betekent letterlijk outfit. Dit label biedt sport- en outdoorkleding aan die grotendeels afkomstig is van Europese producenten. Het is een bewuste keuze van Antrekk om zich te focussen op Europese kwaliteitsartikelen in plaats van op massaproductie buiten Europa. De fabrikanten die de selectie doorstaan, leveren volgens Antrekk dus uitsluitend kwaliteitsproducten en produceren op een verantwoorde manier. Tot slot zouden de leveranciers van dit bedrijf ook een hoog serviceniveau hebben en flexibel zijn dankzij korte lijnen.

Producten en diensten van Antrekk
Als je weet waarnaar je op zoek bent, kun je bovenaan de website van Antrekk een bepaalde term in het zoekvenster ingeven. Daarnaast is het ook mogelijk om te klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals skikleding, thermo ondergoed, Noorse trui, Comfyballs, compressiekousen en bushcraft. Sommige van deze categorieën zijn opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat de kans groter is dat je sneller en makkelijker het door jou gezochte item vindt. Op de homepage kun je ook klikken op een van de merken die in deze online winkel worden aangeboden of de nieuwe collectie bekijken. Deze website beschikt ook over het WebwinkelKeur-labelen een veilige betaalomgeving. Heb je nog vragen, opmerkingen of klachten? Dan kun je de klantenservice van Antrekk telefonisch, per WhatsApp of via e-mail bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Antrekk
Heb je ooit al een muts, wollen trui of skimmer bij Antrekk gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent van de kwaliteit van de door jou gekochte artikelen, hoe de online betaalprocedure verliep, of je bestelling binnen een redelijke termijn en in goede staat is aangekomen en of de klantenservice van deze onderneming vlot en makkelijk bereikbaar is. Laat het ons zeker weten! Ben je benieuwd wat onze bezoekers over gelijkaardige bedrijven schrijven? Klik hier en ontdek het allemaal!