ErvaringenSite

  Ervaringen Apotheek & Huid

  Als we denken aan apothekers dan denken we aan ziek zijn en medicijnen, als we denken aan verzorgingsproducten denken we meteen: drogisterij. Maar niets is minder waar, wist je dat je verzorgingsproducten van de beste kwaliteit eigenlijk best bij de apotheker koopt? Bij een apotheker krijg je ook nog eens advies en uitleg over het product en hoe je het best gebruikt. Als je dus nog eens op zoek bent naar verzorgingsproducten die wél werken ga je best eens lang bij de apotheker of als je geen zin hebt om de deur uit te gaan dan kan dat gewoon online zoals bij Apotheek & Huid! Lees snel verder wat Apotheek & Huid voor jou kan betekenen en lees reviews van echte klanten zodat je weet wat je kan verwachten van dit bedrijf.

  Over Apotheek & Huid

  Apotheek & Huid is een online winkel met medicijnen van Apotheek Monster die gevestigd is in Monster, Nederland. Apotheek & Huid is een webshop die gespecialiseerd is in kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsporducten. Bij Apotheek & Huid vind je de kennis van de apotheker, de ervaring van de huidspecialist, de hoogwaardige verzorgingsproducten en het prijsniveau van het internet op één plaats. Je vindt er dus kwalitatieve producten tegen scherpe prijzen. De bedoeling van de webshop is om zorgconsumenten ook online in contact te brengen met de apotheker. Internet is daarvoor het perfecte medium, consumenten begeleidingen bij hun vragen over zorg wordt erdoor uiterst gemakkelijk. Op de webshop krijgen klanten professioneel advies bij de koop van gezondheidsproducten. In de webshop van Apotheek & Huidvind je alleen de beste merken en producten zoals de merken Vichy, Avène, La Roche-Posay, Eucerin, Gold Collagent en nog heel veel meer. De bestelling wordt steeds snel geleverd en helemaal gratis!


  Een van de prpoducten die Apotheek & Huid aanbiedt uitgetest!

  Diensten van Apotheek & Huid

  In de webwinkel van Apotheek & Huid vind je heel wat verzorgingsproducten zoals beautyproducten, gezichtsproducten, lichaamsverzorging en producten voor je haar. In de webshop vind je ook steeds een categorie met aanbiedingen zoals kortingen of extra producten bij het aankopen van bepaalde artikelen. Op Apotheek & Huid vind je heel wat producten tegen acne, beschadigde huid, couperose, eczeem, eelt, kloven, grove poriën, koortslip, littekens, pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes, wallen en donkere kringen en nog heel veel meer. Je vindt er ook nog anti-aging producten en heel wat make-up. Bij een bestelling vanaf 30 euro wordt die gratis naar je verzonden zodat je je producten snel in huis hebt.

  Vragen of klachten voor Apotheek & Huid

  Wil je contact opnemen met iemand van Apotheek & Huid? Dan kan je hen bereiken via de telefoon (van maandag tot vrijdag van 8 uur tot 17 uur) en via WhatsApp. Als je in de buurt woont van Monster kan je ook gewoon even langsgaan in de winkel zelf.

  Laat van je horen!

  Heb je al ervaring met dit bedrijf? Schrijf dan zeker eenr eveiw en laat weten wat je vindt van hun aanbod en service!

  Apotheek & Huid
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Apotheek & Huid

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Apotheek & Huid een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Apotheek & Huid. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Apotheek & Huid actief?

  Apotheek & Huid is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Apotheek & Huid gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.