ErvaringenSite

  Ervaringen Arket

  Je hebt vast wel eens op het internet gezocht naar nieuwe kleding of schoenen. De kans is groot dat je verbaasd werd door het grote aanbod bedrijven en online shops die dit soort producten verkopen. Met zoveel keuze is het bijna onmogelijk om vooraf te weten te komen wat je kunt verwachten. Of toch wel? Lees de reviews die klanten van online shops op onze website gepubliceerd hebben en je komt alles te weten over hoe deze webshops met klanten en klachten omgaan, welke kwaliteit ze leveren en hoe het zit met bezorgingen en het terugsturen van artikelen. Op deze manier hopen we je het makkelijk te maken om een juiste keuze te maken. Zo kun je op je gemak online op zoek naar je favoriete kleding.

  Over Arkett

  Arkett kan gezien worden als de moderne virtuele versie van een traditionele markt. Er worden producten voor vrouwen, mannen en kinderen aangeboden net zoals artikelen voor in en om het huis. Het bedrijf maakt deel uit van het Hennis & Mauritz concern en de ontwerpstudio en het hoofdkantoor zijn gevestigd in het Zweedse Södermalm. Er werken wereldwijd meer dan 200 mensen bij het bedrijf. Arkett heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en was in staat om de laatste jaren 76% van het gebruikte materiaal duurzaam te produceren, 11% van de gebruikte materialen waren gerecycled. De tweetalige klantenservice voor Belgische klanten is zowel telefonisch als per e-mail op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar. Om op de hoogte te blijven van aanbiedingen kun je de nieuwsbrief aanvragen.

  How to Start An Online Store In 5 Simple Steps

  De producten van Arkett

  Arkett biedt als online shop kleding voor het hele gezin. Er zijn ruime collecties verkrijgbaar voor dames, heren, jongeren en baby's. Zo zijn er voor vrouwen onder andere jurken, sandalen, zwemkleding en accessoires te bestellen. Heren kunnen hier terecht voor broeken, schoenen, jeans, blazers en shirts. Ook voor jong volwassenen en kleine kinderen vind je hier complete outfits. Verder biedt deze webshop een groot assortiment huishoudartikelen. Zo verkoopt Arkett onder andere glazen, bestek en mokken. Bij elk artikel staat een korte omschrijving van de gebruikte materialen en je krijgt te zien wat andere klanten gekocht hebben. Een bestelling is makkelijk te plaatsen en betalen doe je veilig met je creditcard of PayPal account. Als je de ontvangen producten terug wilt sturen dan heb je 30 dagen de tijd om dat te doen.

  Reviews over Arkett

  Consumenten willen heel graag weten welke service ze krijgen bij online shops die ze nog niet kennen. Ze hebben vragen over de klantvriendelijkheid en over de manier van bestellen. Help deze klanten en publiceer jouw review over Arkett op onze website. Op die manier maak jij hen deelgenoot van jouw ervaring. Dat maakt het voor hen makkelijker om te weten wat de plus- en minpunten van deze online shop zijn. Een gedetailleerde beoordeling maakt het voor ons bovendien mogelijk om aan de hand van alle samengevoegde reviews duidelijk te laten zien hoe Arkett met klanten en bestellingen omgaat. Niet voor niets worden reviews steeds belangrijker en die van jou is minstens zo belangrijk.

  Arket
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Arket

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Arket een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Arket. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Arket actief?

  Arket is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Arket gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.