ErvaringenSite

  Ervaringen Arkiv Music

  ArkivMusic, voluit ook wel ArkivMusic, Inc, is een in Tennessee gevestigde online verkoper van klassieke muziek. Het bedrijf is vooral gespecialeerd in de distributie van cd's en dvd's. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over ArkivMusic lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Amerikaanse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Op deze manier komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

  Over ArkivMusic

  ArkivMusic opende zijn online winkel voor klassieke muziek voor het eerst in februari van het jaar 2002. In het jaar 2008 werd Arkiv Music overgenomen door het bedrijf Steinway Musical Instruments. In het jaar 2010 startte het bedrijf een platenlabel dat zich, zij het niet uitsluitend, richtte op opnames van pianisten in het Steinway Artist-programma. Het label is vernoemd naar Steinway & Sons. In het jaar 2015 werd Arkiv Music wederom overgekocht, dit keer door een ander bedrijf genaamd Naxos. Het bedrijf gaat sindsdien verder onder de naam "ArkivMusic, Inc.".

  ONLINE SHOP WITH ME | ZARA, H&M, NA-KD | Julia Verbij

  Producten en diensten van ArkivMusic

  ArkivMusic is dus een online muziek retailer met een focus op de fysieke markt voor producten in de formaten CD, DVD/Blue-ray, SACD en Vinyl. Het distributiesysteem van het bedrijf met meerdere magazijnen stelt het bedrijf in staat om een uitgebreide selectie aan titels aan te bieden. Naast hun inventaris van gemakkelijk verkrijgbare cd's, bevat het heruitgave programma van ArkivCD een selectie van "on-demand" titels voor items die niet langer in de catalogus staan. Deze titels, geproduceerd op cd-r's, bevatten gelicentieerde opnamen die voorheen niet werden uitgegeven of niet meer op cd werden gedrukt.

  Het ontwerp voor Arkiv benadrukt het vermogen om snel en intuïtief opnamen te vinden. De eigenaardigheden van klassieke muziek en jazz lenen zich niet altijd voor standaard zoekhulpmiddelen die op het internet worden gebruikt. Spellinginconsistenties, verschillende zoeksyntaxisontwerpen en databases die niet specifiek op de parameters van jazz zijn gericht, kunnen vaak tot zeer verwarrende resultaten leiden. Bij ArkivMusic nemen zij veel van dit giswerk weg bij het vinden van muziek door u een logisch en goed gecategoriseerd pad te laten aanklikken naar de werken en de opnames die u wilt. Heeft u klachten over ArkivMusic? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice via hun website. Hun kantooruren zijn van maandag t/m vrijdag van 8 uur 's ochtends tot 17.00 's middags.

  Aanbevelingen, klachten en tips over ArkivMusic
  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf ArkivMusic? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over ArkivMusic op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over ArkivMusic vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over ArkivMusic of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf ArkivMusic nu achter.

  Arkiv Music
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Arkiv Music

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Arkiv Music een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Arkiv Music. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Arkiv Music actief?

  Arkiv Music is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Arkiv Music gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.