ErvaringenSite

  Ervaringen Astrid & Miyu

  Ben jij dol op sieraden en hou jij ervan om online op zoek te gaan naar nieuwe items? Misschien kun je dan eens op de webshop van Astrid & Miyu kijken. Dit is namelijk een online aanbieder van diverse soorten (ingegraveerde) sieraden waaronder kettingen, oorbellen en ringen. Maar hoe kom je er nou achter of dit bedrijf betrouwbaar genoeg is? Wat de ervaringen van klanten met Astrid & Miyu zijn? Welke levertijden het bedrijf aanhoudt? En hoe de klantenservice van Astrid & Miyu met jouw vragen omgaat? Voor de antwoorden op deze vragen ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres. Op deze pagina hebben wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over Astrid & Miyu voor jou op een rijtje gezet, zodat je je rustig in kunt lezen in het bedrijf. Heb jij zelf wel eens sieraden van Astrid & Miyu besteld? Dan zij wij erg benieuwd naar jouw ervaring met het bedrijf!

  Over Astrid & Miyu

  Dit bedrijf is in 2012 opgericht in Notting Hill door Connie Nam uit Seoul, Korea. Connie heeft een passie voor sieraden en ze verzamelde in het verleden dan ook veel verschillende sieraden die ze kocht op lokale markten of kleine juweliers. Echter, wanneer ze toendertijd op zoek ging naar sieraden voor haar familie of vrienden, had ze moeite met het vinden van een goed merk. Ze merkte dat haar winkelervaringen bij bestaande merken altijd onpersoonlijk waren. Ze zag dit dan ook als een kans om iets anders op de markt te brengen. Geïnspireerd door haar lokale juwelier in Seoul, kwam ze op het idee om innovatieve en stijlvolle producten aan te bieden op een persoonlijke manier. Vandaag de dag opereert Astrid & Miyu wereldwijd.

  buying my DREAM wardrobe! online shop with me♡ (things i never thought i'd buy - pinterest inspired)

  De producten van Astrid & Miyu

  Het assortiment aan sieraden is op de webshop van Astrid & Miyu onderverdeeld in de categorieën earrings, necklaces, rings, bracelets en anklets. Zo vind je er diverse oorbellen waaronder oorringen en halter oorbellen. Voorbeelden van kettingen die je op de webshop tegenkomt zijn chokers en kettingen met hangers. Daarnaast kun je er terecht voor o.a. bedelarmbanden, schakelarmbanden, enkelbandjes en merchandise van Astrid & Miyu. Het is ook mogelijk om jouw sieraad van Astrid & Miyu te laten ingraveren.

  Contact opnemen met Astrid & Miyu

  Wil jij graag door Astrid & Miyu op de hoogte worden gehouden van updates? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief en de social media kanalen van het bedrijf op Facebook, Pinterest, Instagram en TikTok volgen. Heb je een vraag voor het bedrijf? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina op de website raadplegen of contact opnemen met het klantenservice team van Astrid & Miyu door een e-mail te sturen naar customercare@astridandmiyu.com.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Astrid & Miyu

  Heb jij wel eens een bestelling geplaatst op de webshop van Astrid & Miyu? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met deze webshop. Was jij tevreden met jouw sieraden van Astrid & Miyu? Had jij jouw producten snel in huis of moest je lang wachten voordat je ze kon dragen? En wat is jouw ervaring met de klantenservice van Astrid & Miyu? Laat jouw review over Astrid & Miyu achter op ErvaringenSite en help daarmee anderen met het vinden van sieraden.

  Astrid & Miyu
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Astrid & Miyu

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Astrid & Miyu een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Astrid & Miyu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Astrid & Miyu actief?

  Astrid & Miyu is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Astrid & Miyu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.