ErvaringenSite

  Ervaringen AVA

  Aangezien het aanbod aan online shop en producten maar blijft groeien wordt het verkrijgen van informatie over de betrouwbaarheid van dit soort online winkels steeds belangrijker. Een goede manier om hier meer over te weten te komen is door het lezen van reviews. Reviews zijn commentaren en opmerkingen die klanten achterlaten op onze website en waarin zij schrijven over de ervaring die zij hebben met de producten en service die de diverse online shops te bieden hebben. Je komt er zo eenvoudig achter hoe het staat met de kwaliteit van producten en hoe medewerkers van klantenafdelingen met hun klanten omgaan. Je voorkomt op die manier een miskoop omdat je van te voren al gewaarschuwd bent.

  Over AVA

  De historie van AVA begint eind jaren vijftig van de vorige eeuw toen Armand van Weddingen in Antwerpen een winkel met papierwaren opende. Omdat Armand bij velen bekend stond als Armand Van Antwerpen besloot hij zijn winkel de naam AVA te geven. Inmiddels hebben drie generaties van de familie van Weddingen hun stempel kunnen drukken op de geschiedenis van het bedrijf. Onder leiding van kleinzoon Eric groeide het bedrijf enorm tot hij in 1992 om het leven kwam. Zijn weduwe was vastberaden het levenswerk van haar man voort te zetten en tegenwoordig zijn er door geheel België en Luxemburg meer dan 50 winkels te vinden. De kinderen van Eric en zijn vrouw leiden sinds 2006 het bedrijf dat nu meer dan 550 mensen in dienst heeft en over een eigen logistiek centrum van 10.000 m2 beschikt.

  online shop with me! (online shopping spree in quarantine)

  De producten van AVA

  De producten die AVA in haar winkels verkoopt is sinds enkele jaren ook verkrijgbaar in de eigen online shop. Hier vind je alles wat je nodig hebt aan papierwaren. Als expert in producten voor feesten en partijen kun je hier terecht voor papieren artikelen voor een seizoensfeest, een huwelijk, jubileum of verjaardag en zelfs voor een geboorte of housewarming party. Met kleurrijke decoraties voor tafels en originele accessoires zorg je met de producten van AVA voor een unieke sfeer. Ook voor scholen en kantoren heeft deze online shop meerdere producten in huis net zoals voor creatievelingen die met de aangeboden hobbyproducten willen schilderen, tekenen of boetseren. De website van AVA is overzichtelijk opgebouwd met een eenvoudig te bedienen bestelsysteem waar je kunt betalen met onder andere creditcard of PayPal.

  Reviews en commentaren over AVA

  Wil jij andere consumenten die het soort producten zoeken die AVA te bieden heeft een handje helpen? Schrijf dan als klant een review over deze online shop. Je kunt deze beoordeling geheel gratis en eenvoudig op onze website publiceren waar wij hem zullen samenvoegen met reviews van andere klanten. Op die manier kunnen we een duidelijk beeld schetsen van de klantvriendelijkheid die deze webshop haar klanten biedt en in elke afzonderlijke review lees je over de ervaring die de klant heeft gehad. Na het lezen van de reviews hoef jij je geen zorgen meer te maken over de betrouwbaarheid of kwaliteit van de geleverde producten, je bent namelijk precies op de hoogte over wat je te wachten staat.

  AVA
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AVA

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AVA een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over AVA. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AVA actief?

  AVA is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AVA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.