ErvaringenSite

  Ervaringen AVH-Outdoor Tuinmeubelen

  Kriebelt het om de achtertuin van terras en loungeset te voorzien en de voortuin te bekronen met dat mooie hardhouten tuinbankje? Dan kan het zijn dat je dit bedrijf bent tegen gekomen, maar nog geen idee hebt wie ze zijn. Gelukkig kun je hier recensies en beoordelingen lezen van consumenten die jou voor zijn gegaan, en hun mening en ervaring graag wilden delen.

  Lentekriebels

  Zodra de dagen weer langer worden, het zonnetje warmer schijnt en het twee dagen aangenaam is buiten, snelt half België zich de tuin in om deze mooi-weer-klaar te maken. Het is nu de bewoner met de onderhoudsmiddelen tegen de gevolgen van de elementen. De stenen worden van groene aanslag ontdaan, het tuinpad geschrobd, de tuinset vast uit de schuur gesleept en afgesopt, en de tuinparasol getest. De BBQ is nooit weggeweest, want het was van de herfst toch zeker vier keer mogelijk om te gaan barbecuen. Heel Holland maakt zich weer klaar voor de lente, de voorzomer en de zomer zelf. Veel mensen pakken de zomervakantie daar ook nog even bij mee, want buiten zitten op een mooie zomeravond is gewoon genieten.

  Optimaal genieten, gaat nog beter met een fijn muziekje als je niet van fluitende vogels houdt

  Tijd voor wat nieuws

  Het kan natuurlijk zijn dat je uitgekeken bent op je tuinset na jaren trouwe dienst, of dat deze toch echt zijn beste tijd gehad heeft en nu vooral uit gaten bestaat. Of wellicht ben je al een tijdje aan het sparen voor jouw droomtuin, jouw Hof van Eden. En daar hoort natuurlijk zo’n groen ei als barbecue in. Wel formaat flinke dinosaurus natuurlijk, want die drie vegaworsten die op het struisvogelformaat passen, werkt niet als je een gezin hebt of als je kunsten als buitenchef gedemonstreerd moeten worden tijdens het aankomende tuinfeest.  AVH Outdoor

  Dit is een webshop die zich gericht heeft op de inrichting van de tuin voor ons comfort. Denk daarbij aan tuintafels, tuinstoelen, tuinsets, loungesets, barsets, tuinbanken, parasols, vuurtafels, houtkachels en barbecues. Maar als je die al hebt, kun je ook alleen een beschermhoes of opbergbox bestellen. Je kunt hier terecht voor merken zoals Boretti, 4 Seasons Outdoor, Studio 20, Garden Impressions, Higold, Cosi Fires, Taste 4SO, Suns, als de eigen AVH-Collectie.

  Naast de webshop, hebben ze ook een showroom in Numansdorp, waardoor uitvoerig testzitten mogelijk is. Alle bestellingen worden binnen drie tot vijf dagen gratis thuis geleverd.

  Reviews van/voor de buitenzitters

  Heb jij jouw tuin (deels) ingericht via deze webshop? Laat dan gerust een recensie achter waarin je jouw ervaring, mening en beoordeling deelt met al die nieuwsgierige toekomstige consumenten. Daarmee help jij anderen zich een beeld te vormen van het bedrijf, de kwaliteit van de producten, klantenservice en andere zaken, die uiteindelijk bijdragen aan de gemaakte keuze.

  AVH-Outdoor Tuinmeubelen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  tuinsetWave Quatro dining tuinset 220x95xH75 cm 7-delig 4 Seasons Outdoor

  de slechtste ervaring die ik ooit heb gehad sinds ik de eerste keer een online-aankoop deed. We hebben een tuinset besteld eind juni. Deze werd wel correct geleverd maar het tafelblad was in drie gebroken. 21 juli is men dit dan komen vervangen maar toen bleek dat de correcte schroevenset er niet bij was. Het heeft tot vorige week geduurd vooraleer men een nieuwe set opstuurde. Deze was echter weer niet correct. We hebben het uiteindelijk zelf opgelost. telefonisch kan men dit bedrijf niet contacteren want er wordt niet opgenomen en via mail duurt het een halve week voor men antwoordt. het is een bedrijf waar alles fout loopt wat er fout kan lopen. En na bijna 2 maand mailen werd de schuld bij de leverancier van de tuinset gelegd.

  Door: greet Van Leuven02-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Schrijf zelf een review over AVH-Outdoor Tuinmeubelen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AVH-Outdoor Tuinmeubelen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over AVH-Outdoor Tuinmeubelen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AVH-Outdoor Tuinmeubelen actief?

  AVH-Outdoor Tuinmeubelen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AVH-Outdoor Tuinmeubelen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.