Awesome Books

Alle reviews

Awesome Books

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Kinguin merklogo voor beoordelingen van Multimedia & Bladen
Kinguin
1 reviews

Niemand betaalt graag de hoofdprijs natuurlijk, en tegenwoordig zijn er vele platforms waarop je allerlei spellen kunt doen. Deze zijn echter wel d...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Awesome Books

Ondanks de opkomst van de computer zijn boeken nog steeds razend populair over de gehele wereld. Mensen lezen boeken al eeuwenlang en blijft een favoriet tijdverdrijf. Echter worden boeken vaak na het lezen in de kast gelaten of weggegooid. En omdat men steeds meer met het milieu bezig is willen veel mensen een zuiniger manier om met zijn spullen om te gaan. Alleen hoe kunt u zuinig met uw boeken omhoog? Wilt u meehelpen met het milieu door 2dehands boeken te kopen? Hoe weet u of de site waar u besteld betrouwbaar is?

Awesome Books is een van de bedrijven die u opties geeft in de aankoop van uw boeken. Wilt u nu meer weten over Awesome Books? Kijk dan vooral op onze website of laat zelfs een review achter als u al ervaring heeft met Awesome Books.

Wat is Awesome Books
AwesomeBooks wilt graag zien dat boeken niet weggegooid worden, maar hun verhalen gedeeld worden. In 2003 ontdekte Mubin en Taskeen dat winkels boeken weggooide wanneer deze niet verkocht konden worden. De boeken die weggegooid worden waren nog in goede staat. De 2 medeoprichters waren zelf groot fan van boeken en wilden dan ook zoeken naar een oplossing.
Na verschillende ideeën hebben te bedacht is uiteindelijk Awesome Books ontstaan met het online verkopen van boeken. AwesomeBooks blijft investeren in meer manieren om boeken in te zamelen en ervoor te zorgen dat deze opnieuw gelezen kunnen worden. Dit doet AwesomeBooks door het combineren van milieuvriendelijk goed met sociaal goed.

Producten en diensten van Awesome Books
Awesome Books verkoopt boeken. Dit doet het bedrijf door boeken in allerlei categorieën aan te bieden op hun webshop. Als u bijvoorbeeld een kok bent en u opzoek bent naar kookboeken dan kan u via de zoekbalk op de website hiernaar zoeken. Of bent u meer de persoon dat een spannende thriller wilt lezen, bijvoorbeeld de nieuwste van Harlan Coben, u kandit allemaal terugvinden op de website. Het aanbieden van boeken doet Awesome Books wereldwijd. Het maakt dus niet uit waar u zich in de wereld bevindt. Contact opnemen met AwesomeBooks kan via de telefoon, email of via de live chat op hun website. Maar wat als u niet tevreden bent met uw boek? Klanten kunnen alle boeken gratis terugsturen binnen 30 dagen dat het besteld is. Naast dit biedt AwesomeBooks ook een alfabetiseringsproject aan. Voor elk boek dat u koopt bij Awesome Books, wordt er een boek gedoneerd aan iemand die dit nodig heeft.

Bulkaankoop
Bent u als bedrijf opzoek naar bulkaankoop? Naast de normale klanten van AwesomeBooks verkoopt het bedrijf ook boeken in grote hoeveelheden. Wanneer u dit wilt kan u AwesomeBooks een e-mail sturen. Klanten buiten het Verenigd Koninkrijk kunnen containers kopen van 20.000 tot 45.000 boeken.

Klachten, complimenten en tips voor AwesomeBooks
Bent u een echte boekenwurm? Heeft u veel ervaring met het lezen en kopen van boeken? Of heeft u veel vragen bij het kopen van online boeken? Hoe weet u dat uw boek onbeschadigd aankomt? Dat er belooft wordt wat er op de site vermeld staat?

Lees vooral de reviews op onze website! Heeft u nu zelf ervaring met Awesome Books. Laat dan vooral uw review achter, dit is voor andere klanten van groot belang!