ErvaringenSite

  Ervaringen B-lazy

  De naam van het bedrijf zegt het al; be lazy, wees lui en daarvoor ben je bij B-Lazy zeker bij het juiste adres. Je vindt er honderden hangmatten, lounge stoelen en meer. Wat klanten vinden van de producten, de kwaliteit en de levering van hun bestelling bij B-Lazy lees je hier op ErvaringenSite!

  Meer over B-Lazy

  B-Lazy is een online winkel waar je alles vindt om lekker al hangend te genieten en relaxen. Je vindt er hangmatten in verschillende maten, voor één persoon, voor twee personen of familiehangmatten. Je vindt er ook hangstoelen, reishangmatten (handig om mee te nemen), baby- en kinderhangmatjes, lounge stoelen, sets, vuuschalen, vuurkorven en nog veel meer. Je kan er ook altijd een hangmat huren als e bijvoorbeeld een tuinfeestje wil geven of je kan er ook voor kiezen om een hangmat te bedrukken. De showroom en het magazijn van B-Lazy bevindt zich in Oost-Eeklo (Assenede).


  Enkele tips voor je overgaat tot het aanschafen van een hangmat!

  Diensten van B-Lazy

  Bij B-Lazy kan je terecht voor hangmatten, hangstoelen, lounge stoelen, sets (standaarden en hangmat samen of standaard en hangstoel samen), accessoires zoals kettingen en bevestigingsmateriaal, vuurkorven en vuurschalen. B-Lazy biedt ook ecologische barbecues, sokkels, houtopslagsystemen en fakkels aan. Kortom, je vindt er dus alles voor een ontspannen dag/ avond in de buitenlucht. B-Lazy streeft ernaar om de bestelling binnen de 24 uur te verzenden. Als je dat wenst kan je je bestelling ook altijd afhalen in het magazijn, neem daarvoor best eerst contact op met de mensen van B-Lazy.

  Klachten of vragen over B-Lazy

  Heb je vragen of een klacht over B-Lazy? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, e-mail of je kan ook langsgaan na afspraak.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met B-Lazy? Heb je net je bestelling ontvangen en ben je blij met de artikelen? Ben je helemaal klaar om lekker te gaan hangen deze zomer? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van B-Lazy. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij B-Lazy? Lees dan enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  B-lazy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Bakplaat voor op vuurschaal

  Via B-lazy (Bart) heb ik een bakplaat voor op een vuurschaal besteld en die is ruim in tijds geleverd via b-post. Heel tof om met zo 'n mensen te werken! Dikke merci!
  André Ector

  Door: André Ector08-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Schrijf zelf een review over B-lazy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is B-lazy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over B-lazy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is B-lazy actief?

  B-lazy is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van B-lazy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.