ErvaringenSite

  Ervaringen Babassu

  Denk je erover om je verzorgingsproducten online te kopen? Dan kan het aanbod van Babassu misschien iets voor jou zijn. Of heb je in het verleden al douchezeep, handgel, parfum of een ander artikel op deze webshop gekocht? In dat geval zou het bijzonder fijn zijn als je even enkele minuten van je kostbare tijd zou willen opofferen om een korte review over Babassu te schrijven. Jouw informatie kan andere potentiële klanten van deze online winkel namelijk helpen beslissen of de producten en diensten van deze onderneming bij hun persoonlijke wensen en behoeften aansluiten.

  Over Babassu

  Het Nederlandse bedrijf Babassu werd meer dan 20 jaar geleden opgericht door Heidi Olijerhoek, waarbij het oorspronkelijke concept een city-spa was. In 2007 verhuisde deze onderneming naar een andere locatie aan de Nieuwe Rijn in Leiden om zo de city-spa te combineren met een parfumerie. Volgens Babassu wordt er in de salons uitsluitend met kwalitatieve producten en behandelingen gewerkt om je huid en ontspanningsniveau optimaal te verbeteren. In de winkel zou je producten van exclusieve merken kunnen kopen en professionele begeleiding kunnen krijgen. In 2011 opende Babassu een tweede vestiging in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam, in 2014 in Wassenaar en in 2017 in Den Haag. Intussen is er ook een bijkomende vestiging in het centrum van Amsterdam en staat de teller van het aantal fysieke vestigingen op vijf. Uiteraard kun je ook online een bestelling bij Babassu plaatsen.

  How To Start Your Own Ecommerce Store & Sell Product Online - Complete Details

  Producten en diensten van Babassu

  Op de website van Babassu kun je kiezen tussen een aantal categorieën, waaronder haircare, make-up en perfume. Elke categorie is verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gerichter kunt zoeken. Je kunt ook kiezen voor een specifiek merk of een bepaalde gelegenheid, zoals Valentijn. De website geeft ook meer informatie over de verschillende soorten behandelingen die Babassu aanbiedt, je kunt gedetailleerde informatie over de verschillende locaties lezen en er is ook een blogpagina met artikels over verschillende onderwerpen. Enkele voorbeelden zijn "Vegan beauty must-haves", "Zomerse tea-tox met kusmi tea" en "Een hydratatieboost voor je huid". Volgens Babassu kun je bij hen terecht voor niche cosmeticamerken, gratis verzending vanaf € 30 en kun je je bestelling gratis laten inpakken en een persoonlijke boodschap toevoegen als het een cadeautje betreft. Voor vragen of opmerkingen kun je in eerste instantie de pagina met veelgestelde vragen raadplegen. Als je nog niet vindt wat je zoekt, is de klantenservice telefonisch, per e-mail of via het contactformulier bereikbaar.

  Complimenten, klachten en tips voor Babassu

  Ben je al klant bij Babassu en zou je eventueel bereid zijn om op deze pagina een eerlijke, informatieve review over dit bedrijf te schrijven? Een kort verslag van jouw persoonlijke ervaring met Babassu kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere mensen zoals jij. Het maakt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd. Kun je aankopen indien gewenst laten inpakken en er een persoonlijke boodschap aan laten toevoegen? Bestaat het aanbod inderdaad uit exclusieve niche merken? En in welke mate kun je rekenen op de klantenservice wanneer je vragen of opmerkingen hebt? Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd naar je review! Ben je de markt nog aan het verkennen en wil je weten wat onze bezoekers schrijven over andere online winkels? Op deze pagina ontdek je het allemaal!

  Babassu
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Babassu

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Babassu een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Babassu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Babassu actief?

  Babassu is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Babassu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.