ErvaringenSite

  Ervaringen Babygloo

  De eerste fase van het leven van een kind wordt de babyfase genoemd. Wanneer een baby geboren wordt is het tot nog niets in staat en is het volledig overgeleverd aan de ouders. Als ouder is dit dan ook een hele bijzonder fase en wil je er alles aan doen om zo goed mogelijk voor je baby te zorgen. Met name ouders van een eerste kind kunnen helemaal los gaan in het aanschaffen van babyspullen. Niets is te gek en alles moet tot in de puntjes geregeld zijn. Bedrijven springen hier graag op in en bieden naast babyspullen, kleren en verzorging, ook complete inrichtingen voor baby kamers aan. Babygloo is een Frans bedrijf dat online baby spullen aanbiedt. Als consument en misschien wel als aankomende ouders is het fijn als je ergens reviews van bedrijven kunt lezen voordat je een keuze gaat maken. Hier op Ervaringensite.be lees je ervaringen en meningen van mensen die je zijn voorgegaan. Ze hebben deze hier voor jou achtergelaten en laten zo blijken wat ze van Babygloo vinden. In betrouwbare reviews lees je hier zowel het goede als het slechte van het bedrijf.

  Over Babygloo

  Het bedrijf Babygloo is in 2013 in Frankrijk opgericht door Abdul Hannan. Sinds dien is het bedrijf uitgegroeid tot een serieuze online aanbieder van baby gerelateerde artikelen. Door jarenlange ervaring in de inkoop en verkoop van de baby producten zijn ze in staat om via een overzichtelijke website voor een scherpe prijs producten op de markt te brengen.

  24 Hour Online Shopping Challenge

  Producten en Diensten Babygloo

  Het aanbod baby producten van Babygloo is te doorlopen op hun website via allerlei drop down menu’s. De producten zijn gegroepeerd in een aantal onderwerp, namelijk toilet, speelgoed, eten, mode, beveiliging, cadeau, kamer en aanbiedingen. Ieder onderwerp laat de respectievelijke producten zien inclusief foto en prijs. De producten die Babygloo aanbied zijn van de grote bekende namen en ze hanteren een goedkoopste prijs regeling. Indien u het product ergens anders goedkoper vindt betalen ze u het verschil terug. Fijn voor de consument om van te voren te weten aangezien de kosten van een baby al duur zat zijn.
  In de productgroep toilet zijn producten te vinden met betrekking de toiletgang van de baby en bijvoorbeeld oplossingen om luiers in weg te gooien. In de productgroep Speelgoed vindt men allerlei verschillende vormen van speelgoed voor baby's. In de groep beveiliging zijn producten te vinden die de beveiliging van uw kind vergroten, zowel in huis als onderweg. Onder de noemer kamer vind je artikelen die in de babykamer terecht horen, van muziek dozen tot commodes kun je er vinden. Wanneer u online gevonden heeft waar u naar zoekt dan zal dit binnen een aantal werkdagen gratis bezorgt worden, mits u meer dan negenendertig euro besteed.

  Opinie, mening, bevindingen en klachten Babygloo

  Heeft u ooit iets via Babygloo besteld? Heeft u de kinderkamer via Babygloo ingericht? Of heeft u ooit een cadeau gekregen via Babygloo dan horen we u graag! Hier op onze willen we u vragen om een review achter te laten, zodat anderen kunnen lezen wat uw mening over Babygloo is. Uw opinie, bevinding en misschien wel klachten over Babygloo zien we graag terug. Help ons mee om een site te vullen met betrouwbare reviews van bedrijf uit België en omstreken!

  Babygloo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Babygloo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Babygloo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Babygloo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Babygloo actief?

  Babygloo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Babygloo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.