ErvaringenSite

  Ervaringen Bagazoo.com

  Heeft u bagages nodig voor in de vakantie? Via de website Bagazoo.com kunt u bagages bestellen wat bij u past. Wij van ErvaringenSite verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. De eerdere consumenten die al een product hebben gekocht bij Bagazoo.com hebben een review geplaatst over de website. De reviews gaan o.a. over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, je de beste prijzen krijgt voor de bagages en of de producten van kwaliteit zijn. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf of winkel. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij bagages voor een reis willen kopen via de webshop Bagazoo.com . We horen graag uw mening over Bagazoo.com zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

  Over Bagazoo.com

  Wat is Bagazoo.com? De webshop Bagazoo.com bis een webshop met Europese ambities waar de passie voor reizen is. De webshop is er om alle reizigers te voorzien van de bagages die ze nodig hebben om te kunnen reizen en op vakantie gaan. Bagazoo.com is een van de snelst groeiende bagage webshop van België waar de hoofdkantoor gevestigd is in Ruisbroek aan de Beemdstraat 29. Het bedrijf richt zich dus voornamelijk op tassen / bagages voor de mensen die willen gaan reizen of op vakantie willen gaan.

  Diensten Bagazoo.com

  Zoals ik het net over had is Bagazoo.com een webshop voor reizigers en vakantiegangers. Bagazoo.com hebben werkelijk van alles. Ze zijn op zoek naar nieuwe merken en nieuwe collecties. De lichtste koffer, de ruimste reistas : zij gaan opzoek en informeren de consumenten ervan. Bagazoo.com hanteert een gratis verzending boven de € 30,-. Is uw bagage niet terug? Dan kunt u het binnen 14 dagen retourneren en u uw geld terug krijgt.

  Bagazoo.com heeft categorieën voor Dames, Heren, Business, School & Vrije Tijd en Bagages.
  Via de categorie Dames kunt artikelen kopen zoals handtassen, schoudertassen, accessoires, tas + portefeuilles en nog veel meer. Voor de heren kunt u portefeuille, reporters, schoudertas en accessoires kopen.
  Natuurlijk heb je ook de categorie business waar je artikelen voor je laptop, mobiel, tablet en voor andere producten kunt kopen zodat uw product goed beschermd is. Bagazoo.com heeft vele merken zoals Michael Kors, Guess, Kipling, Davidt’s, Eastpak voor tassen en Brunotti.

  Als je via de website je aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijgt u een respectievelijk bedrag van € 5,- om mee te gaan shoppen. Alle tassen op Bagazoo.be zijn in voorraad.

  Heeft u ooit iets besteld via de webshop Bagazoo? Wat was uw ervaring ermee en kreeg u het product afgeleverd na een dag van uw bestelling? Plaats een review!

  Klachten

  Heeft u een vraag over een bepaalde product of wilt u een klacht indienen omdat uw bagage beschadigd is? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met Bagazoo.com om uw vraag te stellen of een klacht in te dienen. Bagazoo.com heeft een klantenservice waar je via de klantenservice een mail kunt sturen waar ze z.s.m uw bericht gaan beantwoorden.

  Ooit een klacht ingediend of een vraag gesteld? Hoe ging de klantenservice met u om en werd u goed geholpen? Graag willen wij er meer over weten.

  Duizenden ervaringen over bestellen, retourneren en kopen bij Bagazoo.com. Alle ervaringen lees je bij ErvaringenSite.be!

  Bagazoo.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9,2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Armani tas outlet

  Fantastische nieuwe Armani tas gekocht hier bij Bagazoo.
  Was maar 179 euro volgens mij is dat echt supergoedkoop voor Armani!!
  Weet niet of het outlet is maar de prijzen lijken dat wel.

  Door: Eefje Tichelaar31-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Mooie spullen maar deals vallen tegen

  Ze hebben veel mooie spullen, van Michael Kors enzo, maar ik dacht dat ze goede dealtjes hadden en dat is dus niet zo. Of ik heb ze niet gevonden ;)

  Door: Tasjeslover14-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  8,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Bagazoo.com

  Uw beoordeling