ErvaringenSite

  Ervaringen Bagoes

  Heb je een maatje meer en wil je graag weten waar je online gepaste kleding kunt kopen? Dan zou Bagoes iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met het aanbod van deze online winkel. Indien dit het geval is, kun je op deze pagina een eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Bagoes schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze onderneming en hen helpen beslissen om al dan niet een aankoop bij dit bedrijf te doen. Het maakt trouwens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Bagoes

  Bagoes is een Nederlandse onderneming die is gevestigd in het dorpje Hem in de provincie Noord-Holland. Deze online winkel biedt kleding voor vrouwen met een maatje meer. Ook het huismerk van dit bedrijf luistert naar de naam Bagoes, en wordt ontworpen en gemaakt in Nederland. De collectie van Bagoes loopt tot en met maat 62. Binnen de collectie van dit label heb je de keuze uit een aantal basisartikelen, broeken, singlets en leggings. De basiskleur is zwart, en andere kleuren zijn afhankelijk van het seizoen. Dit bedrijf heeft ook een fysieke winkel met zowel nieuwe collecties als interessante koopjes en organiseert ook af en toe magazijnverkopen. Tot slot richt Bagoes zich zowel in het productie- als verzendproces op verantwoord ondernemen.

  Online-shop until you drop! • Z zoekt uit

  Producten en diensten van Bagoes

  Weet je waarnaar je bij Bagoes op zoek bent? Dan kun je een specifieke term in het zoekvenster bovenaan ingeven. Daarnaast kun je ook klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals kleding, laarzen, nieuw, sale, merken en blog. Deze zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat de kans groter is dat je snel en makkelijk vindt waarnaar je op zoek bent. Op de website kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief, jezelf registreren en meer lezen over het aspect duurzaam ondernemen. Volgens de informatie op de site biedt Bagoes gratis verzending vanaf € 40, gratis retourneren via DHL-shops en tot 14 dagen na je aankoop betalen. Heb je vragen? Dan kun je in eerste instantie een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen. Als je je antwoord niet onmiddellijk vindt, kun je de klantenservice telefonisch, via het contactformulier of per e-mail contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Bagoes

  Heb je ooit al een legging, een paar laarzen of panty's bij Bagoes gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte review over jouw ervaring met dit bedrijf te schrijven. Zo kan je mensen zoals jou helpen een onderbouwde beslissing te maken om al dan niet een item bij deze winkel te kopen. Klopt het dat producten bij een aankoop vanaf € 40 gratis verzonden worden? Kun je inderdaad op een vlotte manier gratis retourneren? En kun je rekenen op een snel en vriendelijk antwoord van de klantenservice als je vragen of opmerkingen hebt? Laat het ons zeker weten! Tot slot kun je hier klikken als je benieuwd bent naar wat onze bezoekers over gelijkaardige bedrijven schrijven.

  Bagoes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bagoes

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bagoes een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bagoes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bagoes actief?

  Bagoes is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bagoes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.