Bagoes

Alle reviews

Bagoes

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Bagoes

Heb je een maatje meer en wil je graag weten waar je online gepaste kleding kunt kopen? Dan zou Bagoes iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met het aanbod van deze online winkel. Indien dit het geval is, kun je op deze pagina een eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Bagoes schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze onderneming en hen helpen beslissen om al dan niet een aankoop bij dit bedrijf te doen. Het maakt trouwens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd. 

Over Bagoes
Bagoes is een Nederlandse onderneming die is gevestigd in het dorpje Hem in de provincie Noord-Holland. Deze online winkel biedt kleding voor vrouwen met een maatje meer. Ook het huismerk van dit bedrijf luistert naar de naam Bagoes, en wordt ontworpen en gemaakt in Nederland. De collectie van Bagoes loopt tot en met maat 62. Binnen de collectie van dit label heb je de keuze uit een aantal basisartikelen, broeken, singlets en leggings. De basiskleur is zwart, en andere kleuren zijn afhankelijk van het seizoen. Dit bedrijf heeft ook een fysieke winkel met zowel nieuwe collecties als interessante koopjes en organiseert ook af en toe magazijnverkopen. Tot slot richt Bagoes zich zowel in het productie- als verzendproces op verantwoord ondernemen.

Producten en diensten van Bagoes
Weet je waarnaar je bij Bagoes op zoek bent? Dan kun je een specifieke term in het zoekvenster bovenaan ingeven. Daarnaast kun je ook klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals kleding, laarzen, nieuw, sale, merken en blog. Deze zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat de kans groter is dat je snel en makkelijk vindt waarnaar je op zoek bent. Op de website kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief, jezelf registreren en meer lezen over het aspect duurzaam ondernemen. Volgens de informatie op de site biedt Bagoes gratis verzending vanaf € 40, gratis retourneren via DHL-shops en tot 14 dagen na je aankoop betalen. Heb je vragen? Dan kun je in eerste instantie een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen. Als je je antwoord niet onmiddellijk vindt, kun je de klantenservice telefonisch, via het contactformulier of per e-mail contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor Bagoes
Heb je ooit al een legging, een paar laarzen of panty's bij Bagoes gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte review over jouw ervaring met dit bedrijf te schrijven. Zo kan je mensen zoals jou helpen een onderbouwde beslissing te maken om al dan niet een item bij deze winkel te kopen. Klopt het dat producten bij een aankoop vanaf € 40 gratis verzonden worden? Kun je inderdaad op een vlotte manier gratis retourneren? En kun je rekenen op een snel en vriendelijk antwoord van de klantenservice als je vragen of opmerkingen hebt? Laat het ons zeker weten! Tot slot kun je hier klikken als je benieuwd bent naar wat onze bezoekers over gelijkaardige bedrijven schrijven.