Ballonnen Concurrent

Alle reviews

Ballonnen Concurrent

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Ballonnen Concurrent

Voor iedereen die wel eens ballonnen wil aanschaffen en erover denkt om dat te doen bij De Ballonnen Concurrent is dit de juiste pagina. Hier vind je reviews en ervaringen van mensen die klant zijn, of zijn geweest van deze online webwinkel voor ballonnen. En ben jij een klant, of heb je hier eenmalig ballonnen gekocht dan willen we jou vragen om een review achter te laten voor iedereen die graag meer over dit bedrijf wil weten. 

Bij De Ballonnen Concurrent kun je alle denkbare soorten ballonnen kopen, van verjaardagen tot bruiloften en tuinfeestjes, er is een ruime keuze. 

We zijn benieuwd wat jouw ervaring is met de service van dit bedrijf. Kun je ons bijvoorbeeld vertellen hoe eenvoudig het is om een bestelling te plaatsen en of die ook op tijd en juist geleverd zijn. Door jouw ervaring met ons te delen kun je twijfels en vragen bij anderen wegnemen. We zullen je er dankbaar voor zijn. 

Over De Ballonnen Concurrent
De Ballonnen Concurrent is een bedrijf dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft met het verkopen van ballonnen. Ze zeggen hiermee de grootste en goedkoopste te zijn van Europa. 

Bij De Ballonnen Concurrent verkopen ze onder andere ballonnen van Cattex. Dit bedrijf maakt al sinds 1931 ballonnen. In eerste instantie deden ze dit op ambachtelijke manier, vanaf 1987 gebeurt dit op industriële schaal. 

Om jou te inspireren zoeken ze naar eigen zeggen keer op keer naar nieuwe artikelen die feestjes nog verder opleuken. Dus niet alleen ballonnen, maar ook andere wannahaves en gadgets. Volgens het bedrijf houden ze er bij de inkoop niet alleen rekening mee dat de artikelen goedkoop zijn. Ze willen ook dat de artikelen eerlijk zijn en goed voor het milieu. 

Het bedrijf zegt dat hun voorraad altijd aangevuld is zodat jouw artikelen snel en zonder problemen bij jou op de mat belanden. 

Producten en diensten van De Ballonnen Concurrent
Bij De Ballonnen Concurrent kun je terecht voor alle denkbare soorten ballonnen en toebehoren. Of dit nu een heliumballon is voor een kinderverjaardag, latex ballonnen voor een erehaag van een jubileum, of vouwballonnen die je kunt gebruiken om vrolijke dingen zoals hondjes, of bloemen te vouwen. 

Er zijn tegenwoordig heel wat meer keuzes dan vroeger. Naast de gewone latex ballon en heliumballon kun je tegenwoordig ook folieballonnen kopen die geen helium nodig hebben. Deze ballonnen zweven niet maar de figuren blijven wel overeind. Denk hierbij aan bloemen, een flamingo, letters voor een verjaardag, of een abraham of Sarah.

Je kunt bij dit bedrijf ook accessoires kopen zoals een heliumtank, gewichten om te zorgen dat ballonnen niet weg vliegen, draagstaafjes, handpompen of confetti om het feest nog wat meer op te vrolijken. 

Ervaringen, klachten en tips over De Ballonnen Concurrent
Vertel ons wat jij vindt van dit bedrijf voor ballonnen zodat anderen een goed beeld krijgen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Als je ballonnen koopt voor een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft, jubileum of verjaardag dan wil je graag dat die op tijd verstuurd worden en voldoen aan je verwachtingen. Met jouw hulp kunnen anderen bepalen of dit de juiste keuze is.