ErvaringenSite

  Ervaringen BandenConcurrent

  Vertrek je binnenkort op wintersportvakantie en ben je op zoek naar winterbanden voor je wagen? Of zijn je huidige banden dringend aan vervanging toe? Dankzij de beschikbare informatie op deze pagina kom je snel en makkelijk te weten of het interessant kan zijn om bij BandenConcurrent aan te kloppen. Op deze pagina worden zowel negatieve als positieve ervaringen van andere mensen gedeeld, zodat je een goed idee krijgt of het al dan niet betrouwbaar is om bij dit bedrijf banden aan te kopen. Uiteraard is het ook mogelijk dat je al klant bent bij BandenConcurrent en je persoonlijke ervaringen met onze gebruikers wilt delen. Op deze pagina kun je een review schrijven en andere mensen laten weten wat jij vindt van de producten en diensten van deze onderneming. Met jouw informatie kun je hen namelijk helpen om een geïnformeerde beslissing te maken.

  Over BandenConcurrent

  BandenConcurrent is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in Eindhoven en verspreid over alle Nederlandse provincies een netwerk heeft van meer dan 2000 montagepartners. Hierdoor zouden klanten in 97% van de gevallen slechts 5 minuten moeten rijden naar de dichtstbijzijnde montagepartner. Bij deze onderneming kun je je banden uitsluitend via internet bestellen en betalen, waardoor ze zeggen de kosten zo laag mogelijk te kunnen houden. In 2017 was BandenConcurrent de snelstgroeiende online winkel van Nederland.

  BUYING MY DREAM WARDROBE - Online shop with me ♡pt. 1

  Producten en diensten van BandenConcurrent

  Bij BandenConcurrent kun je terecht voor de aankoop van verschillende soorten banden. Volgens deze onderneming kun je bij hen rekenen op de laagsteprijsgarantie, gratis verzending, snelle levering en montage bij jou in de buurt. Op de homepage van BandenConcurrent kun je een keuze maken tussen de categorieën autobanden, winterbanden, all-seasonbanden, bandenmerken en runflat banden. Verder kun je ook een overzicht van de verschillende locaties voor bandenmontage bekijken en is er een aparte pagina voor outlet banden. Bij BandenConcurrent kun je ervoor kiezen om je bestelling naar je thuis of een ander adres te laten versturen of rechtstreeks naar een montagepartner bij jou in de buurt die de banden vervolgens op je auto zal monteren. Tot slot kan BandenConcurrent ook een mobiel team ter plaatse sturen om je banden op een afgesproken tijdstip bij je thuis of op kantoor te monteren.

  Complimenten, klachten en tips voor BandenConcurrent

  Heb je al een beroep gedaan op de producten en diensten van BandenConcurrent om je wagen te voorzien van een nieuwe set winter- of zomerbanden? Indien dit het geval is, zou je andere potentiële klanten dan graag willen laten weten hoe jouw persoonlijke ervaring met dit bedrijf was? Door op deze pagina een korte, eerlijke review te schrijven, kun je onze bezoekers laten weten of dit bedrijf een betrouwbare online bandenaanbieder is waar ze met een gerust hart één of meerdere banden kunnen bestellen. Klopt het dat ze de laagste prijs van de markt bieden, versturen ze bestellingen inderdaad snel en gratis en kunnen klanten effectief rekenen op een montagepartner bij hen in de buurt? Wij zijn alvast razend benieuwd naar alle details over jouw aankoop bij BandenConcurrent! Wil je weten wat onze bezoekers te zeggen hebben over andere bedrijven die banden verkopen? Neem dan zeker eens een kijkje op deze pagina en ontdek welke positieve en/of negatieve ervaringen mensen hebben met de producten en diensten van BandenExpert.

  BandenConcurrent
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BandenConcurrent

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BandenConcurrent een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BandenConcurrent. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BandenConcurrent actief?

  BandenConcurrent is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BandenConcurrent gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.