Bang Good

Alle reviews

Bang Good

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Bang Good

Als je op zoek bent naar een bepaald product, dan kan je dat in de verschillende zoekmachines zoals Google, Yahoo, of Avast intypen, waarna de machine voor je gaat zoeken. Voor sommige sites werkt dit echter niet. Sites zoals Bang Good. Deze online winkel biedt van alles en nog wat aan: schoenen, drones, elektrische tandenborstels en kleding. Dergelijke sites zijn leuk om te bekijken, en gaan ervan uit dat je tijdens het bekijken van hun assortiment in de verleiding komt om iets te kopen. Ook voor deze online bedrijven is ruimte gemaakt op onze vergelijkingssite. Want bij ErvaringenSite doen wij er alles aan om zo volledig mogelijk te zijn. Heeft u persoonlijk ervaring met een van de online shops die op onze website zijn opgenomen? Dan hopen wij dat u enkele minuten de tijd neemt om een beoordeling achter te laten. We lezen toch allemaal graag de reviews voordat we overgaan tot de aanschaf van een product?

Over Bang Good
Bang Good is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het wereldwijd verhandelen van goederen die gemaakt zijn in China. De organisators van deze website zijn al meer dan 10 jaar in China werkzaam, en beschikken inmiddels over een indrukwekkend productaanbod. Er is een telefonische helpdesk die 24 uur per dag bereikbaar is en er zijn meer dan 40 verschillende betalingsmethoden opgenomen. De website biedt de mogelijkheid om in het Nederlands weergegeven te worden. 

Producten en Diensten van Bang Good
Zoals al eerder opgemerkt is het assortiment bij Bang Good enorm divers. Gelukkig is er een goede zoekmachine op de website en bestaat er de mogelijkheid om de aangeboden producten per categorie te bekijken. Enkele categorieën zijn Elektronica, Auto's en Motorfietsen, Kleding, Sportartikelen, Huis en Tuin, Verlichting, Schoenen, Tassen, Hobby’s, Gezondheid enzovoort.

Alle producten die op de website in het assortiment zijn opgenomen zijn gemaakt in China. Er zijn verschillende warenhuizen over de hele wereld dus het kan zijn dat het door u bestelde product vanuit Europa of Canada wordt verstuurd. Wanneer u iets besteld, wordt de prijs weergegeven exclusief bezorgkosten. De bezorgkosten en de geschatte bezorgtijd worden bij het afrekenen van uw inkomen bekend gemaakt. 

Complimenten, Klachten en Tips over Bang Good
Het lijkt erop dat China steeds beter zaken gaat doen met de komst van het online shoppen via het internet. Toch zijn de Chinese producten die via de verschillende webshops worden aangeboden vaak nog erg prijzig. Het lijkt erop dat Bang Good de  ‘middle-man’ heeft uitgeschakeld en daardoor heel veel producten tegen een scherpe prijs kan aanbieden. Of u het bedrijf kunt vertrouwen? Dat kunnen wij niet zeggen, maar wij hopen dat u wilt meewerken aan het geven van antwoord op deze vraag. Het succes van onze vergelijkingssite hangt af van uw participatie. Heeft u een persoonlijke ervaring met een van de bedrijven die op ErvaringenSite zijn opgenomen? Dan hopen wij dat u ons twee minuutjes gunt om een persoonlijke beoordeling achter te laten. Uw review kan anderen helpen met een besluit te nemen over de aankoop van producten. Op deze manier krijgen we samen een beter beeld van de winkel achter de vaak anonieme website.