ErvaringenSite

  Ervaringen Baracuta

  Een vest gebruik je niet alleen ter bescherming tegen de wind die je lichaam teistert. Het heeft ook een belangrijke functie om je lichaamstemperatuur warm te houden tegen de koude omgeving. In zijn ontwikkeling worden de varianten van jassen steeds diverser met verschillende materialen. Je hebt vast wel eens gehoord van de beroemde Harrington Jacket. Tot op de dag van vandaag is het onduidelijk wie deze heeft uitgevonden. Ondanks de oorsprong, is het een van de eeuwige jasjes. Dit zie je ook weerspiegelt in beoordelingen waar dragers hun ervaringen delen.

  Over Baracuta

  Baracuta is geregistreerd als de website van het Italiaanse kledingbedrijf WP LAVORI IN CORSO SRL. Het bedrijf werd opgericht in 1982, met als zakelijke lijn groothandel in volwassen en kinderen kleding, maar ook meubilair. De website is gespecialiseerd in de verkoop van alle soorten bovenkleding, zoals jassen en truien. Een van de artikelen is het Baracuta G9 Harrington vestje, de meest tijdloze en stijlvolle iconische in een casual wereld. Het bedrijf werkt ook samen met andere merken zoals Mr. Porter, Byborre, Daiki Suzuki Garment, Vans en Jaguar.

  ASMR packing orders, info keperluan online shop

  Kleding van Baracuta

  In de catalogus van de website vind je drie iconische vestjes; G9 Harrington jackets, G4 classic jackets, en G10 classic jackets. Ze maken ook gebreide kleding en T-shirts. Daarnaast vind je eveneens hoedjes, petten en paraplu's in het gamma. Je kunt een G9 Harrington jasje krijgen dat in Engeland is gemaakt. Het gebruikt ademende Fraser geruite stof aan de binnenkant om het authentiek te maken en te onderscheiden van imitatie. Om het af te maken vind je twee knopen in de kragen. Let wel op, want niet alle Baracuta vestjes worden in Engeland worden. Je kunt de maat en kleuren kiezen, de afmetingen van het product controleren om er zeker van te zijn dat het artikel dat je koopt bij je lichaam past. Ontdek ook de samenwerking van Baracuta met andere merken in de catalogus.

  Diensten van Baracuta

  Baracuta verzendt wereldwijd, soms lanceren ze gratis verzending promoties. Deze zal worden toegevoegd aan je bestelling bij het afrekenen. Als je een gekocht artikel tijdens een gratis verzendactie moet retourneren, is ook de retourzending gratis. Je kunt de kosten controleren op de website. Om te annuleren moet je binnen veertien dagen na de datum van ontvangst van je artikelen het formulier invullen voor een verzoek om toestemming voor retourzending. Het bedrijf accepteert betaling met Amazon Pay, PayPal, creditcards, of levering onder rembours. Deze laatste optie is alleen in Europese landen beschikbaar.

  Complimenten, klachten en tips over Baracuta

  Het bedrijf beantwoord je vragen via live chat of per e-mail. Ze staan open voor feedback van klanten, dus kun je het toepasselijke formulier op de website invullen. Wil je er zeker van zijn dat je commentaar of complimenten door het hele internet gelezen kunnen worden, deel je beoordeling dan op een onafhankelijke website voor reviews. Vertel ons wat je van Baracuta’s artikelen vindt. Zijn ze inderdaad van topkwaliteit zoals beschreven of ben je teleurgesteld. Hoe dieper je in de details treedt, des te meer mensen kun je helpen! Heb je er al een geschreven?

  Baracuta
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Baracuta

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Baracuta een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Baracuta. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Baracuta actief?

  Baracuta is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Baracuta gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.