ErvaringenSite

  Ervaringen Barner

  Na een drukke dag is er soms niets lekkerder dan de dag af te sluiten liggend op de bank, met de voeten omhoog en de telefoon in de hand. Een nadeel van op die manier de dag af te sluiten is dat het kijken op een LED-beeldscherm zoals die van je telefoon slecht voor je slaap kan zijn. LED-schermen maken gebruik van blauw licht en dit heeft onder andere effect op je slaap. Barner is een bedrijf dat brillen aanbiedt met een blauw licht filter. Deze brillen zijn ontworpen om de drager te beschermen tegen het blauwe licht wat met name de digitale apparaten om ons heen uitzenden. Maar werken deze brillen van Barner wel? Wat zijn de ervaringen van anderen met betrekking tot Barner? Hoe is de service van Barner? Op onze site lees je de reviews van consumenten die antwoord geven op deze vragen en je een helder beeld geven van wat je van Barner als bedrijf en haar producten kunt verwachten. Ervaringen en meningen van anderen, zoals hier te lezen, kunnen een grote bron van informatie zijn bij het maken van de juiste keuzes voor een bril met blauw licht filter.

  Over Barner

  Barner is een Spaans bedrijf dat in 2017 door twee vrienden in Barcelona is opgericht. Barcelona wordt door de locale mensen Barna genoemd, en Barners zijn mensen die daar vandaan komen. Zie hier waar de naam van het bedrijf vandaan komt. De twee vrienden hadden samen een doel en dat was een oplossing leveren aan mensen die overmatige blootgesteld worden aan blauw licht. Via crowdfunding platformen waren zij in staat om met hulp van investeerders het bedrijf op te richten dat ondertussen wereldwijd haar producten verkoopt.

  Zara Spring Online Shop-Up | Fashion Shopping Haul | Trinny

  De Producten aangeboden door Barner

  Barner levert brillen met een blauw licht filter en richt zich met name op mensen die veel op schermen van digitale apparaten kijken. Er zijn een aantal problemen met overmatig blauw licht voor je ogen dat uit deze apparaten wordt uitgezonden. Oogvermoeidheid, droge ogen, hoofdpijn, enz. is een groep symptomen dat ze ook wel Digital Eye Fatique noemen. Daarnaast ontregeld te veel blootstelling aan blauw licht de melatonine afscheiding, het stofje dat ons slaperig maakt, met als gevolg dat men slaapproblemen kan ondervinden. Als laatste kan blauw licht er ook nog voor zorgen dat je netvliesverouderd, net zoals UV-licht ons hoornvlies en huis kan aantasten.
  De brillen zijn ervoor zowel mannen, vrouwen en kinderen en zijn allen voorzien van kras bescherming, zijn waterbestendig en niet statisch.

  Beoordelingen, complimenten en tips Barner

  Wanneer je een bril van Barner ooit hebt aangeschaft of je er ooit een hebt gekregen of geleend hebt dan zijn we benieuwd naar jouw beoordeling daarvan. Wat vond je van deze bril? En had het een gunstig effect bijvoorbeeld op je slaapritme? Zowel complimenten als klachten gericht aan Barner horen we hier graag. Laat alsjeblieft hier een review achter, degene die na jou onze site bezoeken zullen je erg dankbaar zijn. Heb je tips voor Barner of mensen die op het punt staan een bril van Barner aan te schaffen dan zijn wij daar ook erg blij mee.

  Barner
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Barner

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Barner een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Barner. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Barner actief?

  Barner is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Barner gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.