Barner

Alle reviews

Barner

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

B
BenjaminVI
Zeer slechte communicatie. In januari de backpack gepreordered en sindsdien geen enkele mail gekregen met een status update. Op moment van aanschaf stond er op de website vermeld dat er verwacht we...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Barner Backpack

  Zeer slechte communicatie. In januari de backpack gepreordered en sindsdien geen enkele mail gekregen met een status update. Op moment van aanschaf stond er op de website vermeld dat er verwacht werd op het einde van februari te beginnen met levering.
  Begin maar heb ik dan maar hun klantendienst gecontacteerd en die zeiden doodleuk dat er verwacht werd om midden tot einde maart te beginnen met leveren. Nu zijn we einde maart en opnieuw geen mail of levering. Opnieuw de klantendienst gecontacteerd en nu wordt er verwacht te leveren op einde april. Had ik nooit de klantendienst gestuurd ik zou niets geweten hebben. Voor een aankoop van meer dan 200 euro verwacht ik betere service.


Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Barner

Na een drukke dag is er soms niets lekkerder dan de dag af te sluiten liggend op de bank, met de voeten omhoog en de telefoon in de hand. Een nadeel van op die manier de dag af te sluiten is dat het kijken op een LED-beeldscherm zoals die van je telefoon slecht voor je slaap kan zijn. LED-schermen maken gebruik van blauw licht en dit heeft onder andere effect op je slaap. Barner is een bedrijf dat brillen aanbiedt met een blauw licht filter. Deze brillen zijn ontworpen om de drager te beschermen tegen het blauwe licht wat met name de digitale apparaten om ons heen uitzenden. Maar werken deze brillen van Barner wel? Wat zijn de ervaringen van anderen met betrekking tot Barner? Hoe is de service van Barner? Op onze site lees je de reviews van consumenten die antwoord geven op deze vragen en je een helder beeld geven van wat je van Barner als bedrijf en haar producten kunt verwachten. Ervaringen en meningen van anderen, zoals hier te lezen, kunnen een grote bron van informatie zijn bij het maken van de juiste keuzes voor een bril met blauw licht filter.

Over Barner
Barner is een Spaans bedrijf dat in 2017 door twee vrienden in Barcelona is opgericht. Barcelona wordt door de locale mensen Barna genoemd, en Barners zijn mensen die daar vandaan komen. Zie hier waar de naam van het bedrijf vandaan komt. De twee vrienden hadden samen een doel en dat was een oplossing leveren aan mensen die overmatige blootgesteld worden aan blauw licht. Via crowdfunding platformen waren zij in staat om met hulp van investeerders het bedrijf op te richten dat ondertussen wereldwijd haar producten verkoopt.

De Producten aangeboden door Barner
Barner levert brillen met een blauw licht filter en richt zich met name op mensen die veel op schermen van digitale apparaten kijken. Er zijn een aantal problemen met overmatig blauw licht voor je ogen dat uit deze apparaten wordt uitgezonden. Oogvermoeidheid, droge ogen, hoofdpijn, enz. is een groep symptomen dat ze ook wel Digital Eye Fatique noemen. Daarnaast ontregeld te veel blootstelling aan blauw licht de melatonine afscheiding, het stofje dat ons slaperig maakt, met als gevolg dat men slaapproblemen kan ondervinden. Als laatste kan blauw licht er ook nog voor zorgen dat je netvliesverouderd, net zoals UV-licht ons hoornvlies en huis kan aantasten.
De brillen zijn ervoor zowel mannen, vrouwen en kinderen en zijn allen voorzien van kras bescherming, zijn waterbestendig en niet statisch.

Beoordelingen, complimenten en tips Barner
Wanneer je een bril van Barner ooit hebt aangeschaft of je er ooit een hebt gekregen of geleend hebt dan zijn we benieuwd naar jouw beoordeling daarvan. Wat vond je van deze bril? En had het een gunstig effect bijvoorbeeld op je slaapritme? Zowel complimenten als klachten gericht aan Barner horen we hier graag. Laat alsjeblieft hier een review achter, degene die na jou onze site bezoeken zullen je erg dankbaar zijn. Heb je tips voor Barner of mensen die op het punt staan een bril van Barner aan te schaffen dan zijn wij daar ook erg blij mee.