ErvaringenSite

  Ervaringen Bart Smit

  Hoe denken anderen over Bart Smit? Wij hebben hier de reviews voor U verzamelt! ErvaringenSite is een onafhankelijk platform waar consumenten hun mening kunnen uiten over een bedrijf. Lees hier wat andere Belgische consumenten vinden van Bart Smit. Wij willen ook graag uw mening en ervaring over Bart Smit horen om zo andere consumenten te helpen in het maken van hun keuze. Op deze manier kunnen wij de beste service aanbieden en samen met andere consumenten bepalen welke bedrijven het waard zijn om uw geld aan uit te geven. Geef dus vandaag nog je mening over Bart Smit!

  Over Bart Smit

  Bart Smit is een speelgoedwinkel dat speelgoed verkoopt voor baby’s tot kinderen. Bart Smit bestaat al sinds 1967. Sinds dien zijn ze erg aan het groeien en hebben ze zelfs vestigingen in het buitenland geopend. Bart Smit is ondertussen ook echt een straatbeeld geworden in vele steden en bijna iedereen koopt daar de cadeaus. Sinds 1999 beschikt Bart Smit ook over een webwinkel waar klanten online de artikelen uit de winkel kunnen kopen. Bart Smit beweert voor kwaliteit en service te staan. Ze denken mee met de consumenten en plannen de volgende stap ruim van te voren uit. Zo kunnen ze elke keer bijblijven in deze wisselende markt met de steeds vernieuwde technologie. Waar Bart Smit vroeger nog echt een speelgoedzaak was is het tegenwoordig meer een entertainment warenhuis geworden waar je terecht kunt voor alles dat met entertainment te maken heeft. Klopt het dat Bart Smit voor kwaliteit en service staat? Lees hier onze reviews en laat er zelf ook 1 achter!


  De Zoomer Dino van Bart Smit

  Diensten

  Bart Smit is een speelgoedwinkel met meer dan speelgoed. Zelf omschrijven zij zich meer als entertainment warenhuis. Dé plek voor alles dat te maken heeft met entertainment, al vanaf speelgoed voor baby’s en kinderen tot aan de nieuwste game consoles. Zo kan U bij Bart Smit terecht voor de leukste puzzels en spelletjes. Maar ook voor de LEGO fans staat er genoeg bij Bart Smit. Ben je meer een gamer? Geen punt! Bij Bart Smit kunt U ook terecht voor de nieuwste games en consoles. En zelfs voor de echte meiden hebben ze een speciale afdelingen met leuke producten voor deze categorie. Een uitgebreide winkel dus waar je terecht kunt voor iedereen in alle leeftijdscategorieën. Naast de winkels in de steden heeft Bart Smit ook een online webwinkel. Deze webwinkel is alle dagen op alle tijden toegankelijk voor de consument.

  Klachten

  Bart Smit neemt klachten uiterst serieus, ook wanneer U besteld heeft via de webwinkel. Wanneer U een verkeerd of kapot geleverd of aangekocht heeft kunt U deze kosteloos omruilen. Klachten kunnen gestuurd worden via de email, post of fax. Ze zeggen zelf een goede klantenservice te hebben waar de klant de nummer 1 is en ze er alles aan zullen doen om de klant tevreden te stellen, zowel in de winkel op straat als in de webwinkel. Is dit ook zo? Dat kunt U lezen op de reviews van ErvaringenSite!

  Lees hier de ervaringen van echte klanten met Bart Smit. Hoe zijn de reviews over het online speelgoed bestellen bij deze web shop? Leveren ze op tijd, zijn er goede aanbiedingen, zijn er klachten?

  Bart Smit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  7,6
  63% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,8

  Service

  7,2

  Prijs

  7,6

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Kindvriendelijkheid onder nul

  Over producten en bestellingen geen slecht woord, maar men zou van een speelgoedwinkel toch enige klant- en vnl. KINDvriendelijkheid verwachten. Niet dus ... Gisteren was ik met mijn zoontje in de winkel van Heist Op Den Berg. Opeens moest hij dringend plassen. Ik begeef me dan ook naar de verkoopster om te vragen of hij naar het toilet mocht. Groot was mijn verbazing toen ik een kordate "nee" kreeg. Mij zien ze daar alvast niet meer terug.

  Door: Stefvb04-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Loopfiets online aanbieding

  Had in de winkel een loopfiets gezien, maar besloot deze online te bestellen, dan kon deze gratis worden verzonden en hoefde ik deze met het winkelen niet mee te dragen.

  Online bleek het een speciale aanbieding die ik in de winkel niet had gezien (hadden ze best mogen zeggen eigenlijk, ik had nog om extra informatie gevraagd, maar ze willen misschien liever in de winkel verkopen??).

  Hij is inmiddels aangekomen en mijn kleine jongen is er erg blij mee.
  De fiets is van hout en er staat Spiderman op.

  Bezorging was gratis en retourneren ook, maar dat hoeft gelukkig niet (toch altijd een gedoe)

  Door: Jannie Langeveld07-10-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  geen service

  ik ben zeer ontevreden met de service wat betreft de aankoop van een oninstalleerbaar pc game. Een dure game aangekocht en het is onmogelijk deze te installeren op de computer. Bart smit beroept zich op de voorwaarden dat ze nooit computergames terugnemen. We zullen dus ook nooit nog een winkel binnengaan en de mond aan mondreclame zal vergelijkbaar zijn. Heel spijtig!

  Door: lasse van overloop14-09-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Groot assortiment speelgoed

  Bart Smit heeft gewoon een groot assortiment met veel speelgoed en altijd wel iets leuks. Maar ik koop liever gewoon in de winkel dan op hun website, want dan kun je leuker rondkijken en dat soort dingen.

  Door: Tiffany Ramez10-09-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  10

  Dé Speelgoedwinkel

  Blijft toch dé speelgoedwinkel!
  Ze hebben echt lekker veel en het is altijd een feestje om naar de winkel te gaan.

  Door: Annelies Hooymaker05-09-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Leuke aanbiedingen online

  Beetje schreeuwerige website maar ze hebben leuke aanbiedingen en veel keuze en daar gaat het mij om.

  Vind het ook een leuke winkel om naar toe te gaan altijd, alleen moet ik er helemaal voor naar de stad.

  Door: Janneke Smit27-08-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Sinterklaas cadeaus kopen

  Helaas zit er geen Bart Smit bij mij in de buurt, maar ik bekijk de website altijd als het weer tijd is om de Sinterklaas cadeaus te kopen. Ik wacht hier altijd zo lang mogelijk mee, omdat je in de laatste week vaak 15 procent korting krijgt. Door online te bestellen kan ik toch nog bij Bart Smit kopen.

  Door: Frida23-08-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Online bestellen

  Het is geen mooie website, raar met dat kader aan de zijkant, maar er staat wel veel op en bestellen gaat makkelijk.

  Vind in de winkel kopen eigenlijk wel leuker, maar de winkel in de buurt, die is er niet meer. Dus dan maar online...

  Door: Karen14-05-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over Bart Smit

  Uw beoordeling